Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
vikinga spune:
Cristies scuze, am inteles pe dos
.Alexutzza pai tu esti sigura ca te mai lasa aia sa te urci in avion? In toata lumea dupa 7 luni nu te mai ia nimeni in avion. Stiu aici o amica si era mai burtoasa asa pt 6 luni si nu au crezut-o. Ea nu avea carnetul de gravida si au sunat dr ei la cabint sa se convinga. Intreaba intii, sa nu te bazezi pe romani ca las ca merge si vezi poate nu te-or lasa grecii sa vii inapoi
. Ma rog, abia nasti la caldura si nu-ti mai faci probleme cu scosul afara:) Numai asigurarea romaneasca sa plateasca deranjul ca o cezariana prin alte tari costa!Revin mai pe seara.Vikinga
30+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
catalutza81 spune:
Dragelor,
reusesc si eu sa va citesc!!!!!
Cris.dogarel ma bucur ca ti-a placut dr Niculescu. Trobofilia nu e singurul caz in care poate aparea un IR marit. IR e indice de rezistenta, nu neaparat din cauza ca sangele tau e mai ingrosat si nu circula bine, ci de la forta de frecare intre sange si peretii arterei.
Le iau in ordinea subiectelor pe care le-am ratat:
Sex: nici noi nu mai facem asa des, adik nu mai facem in fiecare zi ci o data la 2 zile
. Nu s-a schimbat prea tare pt noi, poate ca am eu mai mult chef din cauza viselor...oricum nici inainte nu ma plangeam...
Creme si cosmetice: vara mea are o fetita de 6 luni care a facut dermatita de la creme...acum i se administreaza cortizon care are o groaza de efecte secundare...asa ca vb ta Vikinga, mai rarut e mai dragutz cu cremele astea. Eu de exemplu am scapat de acnee...cu o crema de la farmacia veterinara...un complex de antibiotice...asa ca...
Haine si ghidusii: nu am mai ajuns sa cumpar nimic, off de abia astept. Pt cele care intrebau daca se gasesc locuri unde fac saltele pe masurile dorite: e un magazin (si virtual), baby comfort se numeste - este la piciorul podului Grand, in spate la benzinaria Moll, vis-a-vis de stadionul Giulesti.
Cam atata...offf tot la client sunt...ma omoara aici...
va
pe toate!
Catalutza
22+
Irina
alexutzzza spune:
vikinga
merci de grija, dar am intrebat la compania aeriana si la ei se zboara pana la 35 de saptmamani!!!! Poti cica si dupa 35, dar cu hartii de la medic. Oricum nu-mi fac probleme, compania la care lucreaza sotul e in acelasi grup cu compania aeriana, ii cunoastem pe toti de la respectiva companie aeriana, nu m-ar opri ei tocmai pe mine ca le pun laxativ in placinta lor preferata cand mai vin la noi! LOOOL! Si pe langa asta, ieri la farmacie intrebam farmacistele de supozitoarele alea ce scrie despre administrarea lor in sarcina si ele "aaa! luati pentru o gravida?" si io la ele...EU SUNT GRAVIDA! si se inghesuiau sa se chiorasca la burta mea de pe dupa tejghele 

. Azi de exemplu mi-a zis toata lumea ca nu se vede deloc ca sunt gravida din fatza ca port o bluzica stramta neagra si cik nu vezi nimic....Si au dreptate! am vazut si io in oglinda ![]()
26+
Yannis
nicolcris22 spune:
Buna fetelor,
am fost aglomerata la servici ieri dupa-amiaza si azi dimineata si abea acum am reusit sa va prind din urma!Eu acasa seara nu prea apuc sa intru pe forum...pt ca de pe la 18 pana la 20 dorm...si apoi mai fac una alta prin casa.
Foarte frumoase hainutele fetele!
Noi inca nu am cumparat nimic pt bebe, mi-e cam frica sa iau dinainte si nici nu am primit de le nimeni...oricum prietenii nostri nu au copii, nici macar nu-s casatoriti...asa ca ne vom descurca cum vom putea. Am tot testat piata si ne interesam de un carucior care se pare ca e la oferta prin Cora, se face si landou si sport
si e in jur de 420 ron. Daca il mai gasim si noi il luam din timp...daca nu, de pe net am vazut unele ok, putin mai scumpe, pe la 700.
Docamdata ma preocupa bagajul meu de spital, inca nu am gasit camasi de noapte din bumbac pentru nastere....si pt spital vreau o pijama cu nasturi in fata din bumbac, cu pantalon ( am vazut ceva prin carrefour la 60 lei dar inca nu am luat)...sper sa mai gasesc cand ma apuc eu de cumparaturi!
Pupici, o zi buna!
27+
ANDREI ....
cris.dogarel spune:
cristies, daca merge cu avionul e important unde o sa stea sau daca inchiriaza masina. iti pun dupa amiaza adresele magazinelor, ca sunt in navigatie si navigatia in masina si masina la sotz
. Oricum ajunge prin centru si Mariahilfestrasse (strada mai cunoscuta de cumparaturi)? Dca da, sunt vreo 3-4 magazine prin zona aia.
alexutza, felicitari ca ai rezistat fara supozitor. Te pomeneshti ca o sa nashti fara anestezie...![]()
eu am un sot mai prea practic si deci e iar greu. d-aia speram la... ajutoare si idei. haioase statuietele, insa, de tinut minte. i-as lua telefon, dar la fel a fost si acu doi ani. nu stiu cum reusheshte sa le strice/uzeze chiar la sf anului... anul trecut i-am luat palton/pardesiu d'ala pana la genunchi, ca imi place cum ii sta in el cu costum (sau nu). i-a placut si lui, il poarta...e sexos tare in el.
da anu'asta??
catalutza, multumesc de PM si de pont. cum adica esti la client? te-a rapit?![]()
bea, acum imi amintesc e preturile alea super mici de care am mai vorbit in vara. ce-as mai veni si la Baia Mare sa nasc cu 100 milioane mai ieftin....
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
alexutzzza spune:
CrisDogarel practic zici? Ipod?,palm? eu de ziua lui i-am luat o geanta tip servieta ca mergea numa la costum si cu rucsacu la birou, de fitze si brand rucsacu da tot rucsac ramane. La Delsey si la Samsonite au nebuniii d-astea frumoase tare de carat chestii (serviete/mape/saci/rucsaci) cu compartimente de laptop/agenda/telefon/pixuri/tigari, etc. al meu e fascinat de servieta lui ca am avut grija sa un arate batranesc (ca el de aia nu lasa rucsacu sa nu para prea pensionar si serios ca nu-i place
si e incantat ca are loc ptr de toate si se organizeaza bine cu ea...Cat despre Catalutza presupun ca e in audit ceva la client, iar despre cumparaturi la viena (ptrcristies) pe langa Mariahilferstrasse, io sunt fan SCS (Shopping Center Sud) e in sudul Vienei si sunt indicatoare de pe autostrada spre SCS si de asemenea straduta comerciala din centrul vienei cea de la catedrala Sf. Stefan. Acu' io nu m-am uitat never de nimic de bebei pe acolo ca pe vremea aia nu stiam ca o sa am bebe cel putin nu asa curand si vanam numa mango, zara, pimkie, xanaka, orsay, h&m si altele ![]()
26+
Yannis
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia beatrice esti gravida??? felicitariiiiii te stiu de la aspirante optimiste daca ma mai tii minte eu am nascut in ianuarie-februarie 2009 ce coincidenta sa fiti sanatosi si nastere usoara vroiam sa te rog sa ma ajuti la o campanie de strans de fonduri pt cumnata mea alina cancer cranian 28 ani fosta asistenta pediatra ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!! http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
da camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vezi?
exista minuni, ceea ce spre sa existe si pentru alina........................si eu ma rog pentru ea, dumnezeu sa o aiba in paza....................
voi sunteti bine????????????????
ce face bebe?
care e deja mareeeeeeeeeeeee.........................
va pup si eu
mersi de urari
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario cristies ramai pe aici sa faci cap nou ![]() Bea ar fi bn sa fie cum spui tu,dar fara camasa de noapte/alaptat,papuci,prosop,pasta-periuta dinti,vata.....off da ce mai lista fara nmk????? fara pampers...servetele...etc zic si eu dar tu stii mai bn![]() Mario Andrei 16.08.2005 23+ ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
fara, fara, fara
doar ce vreau eu crema de nu stiu care pt mine, sau ma rog..chestii din astea...............
oricum intreb eu la urmatorul echo mai bine la inc lui decembrie....................
wow ce departe e..............................Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Tanaion spune:
Irinaa gradul de maturare al placentei 0?
Eu m-am intors acum de la ecogrfie si la mine este 2.
Am si tensiunea in arterele uterine mare, in cea ombilicala e ok.
Dar nu imi fac probleme atata timp cat bebelina s-a dezvoltat normal si are 1500 grame.
Mai nasol e ca mi-au crescut si mai mult fibroamele care imi apasa si-mi dau tot felul de dureri. Ma asteptam sa creasca in sarcina dar nu asa mult 
Cami m-a impresionat cazul Alinei, am si facut transfer in contul indicat acum vreo 2 saptamani.
Va pup,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
29+ 

zic si eu dar tu stii mai bn