Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

bea, unde nasti tu de te-a chemat asa "cheala"? banuiesc ca e privat, sau s-au inventat si maternitati normale de stat prin partea aia de tara?
cu scosul pe balcon...eu stau tot la casa si la ana la fel stateam. ideea e ca bb iese p'afara de la spital ca sa poata ajunge acasa, nu? e, la inceput (eu la Ana am scos-o de cand am ajuns acasa (a doua zi, adica ea avea 9 zile), cate 5-10'. era aprilie, dar ninsese si era zapada si frigutz, plus ca stateam intr-o zona de deal/munte. poti sa ieshi si pe holul neincalzit, ideea e insa sa fie aer curat. ori aeriseshti pe hol inainte de a-l scoate pe bb cu nasul acolo, ori ieshi pur si simplu in fata casei, incepand cu 5 minute-10. daca ti se pare ger il tii in brate, sub geaca ta. important e aerul ala curat. deci poate sa fie si in camera lui bb. il duci in alta parte, dschizi geamul larg 10', apoi inchizi si-l aduci pe bb la fresh. hai, ca mai vorbim noi de astea cand o veni vremea lor... sa vedem ce ger sau primavara e cand nastem noi. ca shi fetele de la odiseea de oct-nov au crezut ca au fulgushori si deocamdata sunt ...frunzulitze de toamna:)

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, spor la strans. ce bine ca va mutazi in sfarshit din infernul ala manelos. sa ai grija cu efortul! mie mai imi da greturi elevitul in unele zile. tu iei?
cu fundatia, daca puteti, mai ashteptati primavara. din experienta noastra sunt doua riscuri toamna: vremea rece poate sa vina "subit" (azi torni pe soare si la noapte ingheatza si se strica cimentul...) + pamantul sapat (groapa)"lucreaza" peste iarna de la inghetz/dezghetz si trebuie refacut pe ici pe colo primavara. voi stiti mai bine.

distractie placuta lui Paul la rasfatz la bunica

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

elefantica te admir sincer pentru taria de care dai dovada; cat despre faptul ca ai invatat sa te bucuri de toate lucrurile marunte este foarte bine; toate ar trebui sa facem la fel, pentru ca viata asta este atat de scurta si este atat de mult rau in jurul nostru, incat e musai sa vedem si partile frumoase (sau mai ales partile frumoase) .

larisel si eu vreau sa iau albumul bebelusului, mi se pare ca va fi o amintire frumoasa peste ani...

Sagetutza si eu sunt de parere ca 4D este inutila; nu-ti ofera nimic in plus fata de asta pe care ai facut-o, sunt bani aruncati de pomana

+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Unde se gasesc biberoanele Dr. Brown? Eu inca nu am luat biberoane, nici nu am stiut de treaba cu BPA ...

Eu cu kilogramele stau inca bine, azi aveam plus 3,5... Nu stiu cum sa pun poze, poate ma luminati si pe mine ... De doua zile am experimentat si eu contractii nedureroase; poate le-am avut si inainte, dar nu mi-am dat seama, nici acum n-as fi facut-o daca nu mi-as fi pipait burtica si nu as fi simtit-o intarita... Credeti ca am motive de ingrijorare? Dna dr mi-a zis ca daca-mi simt burta intarita sa iau No-Spa, dar nu stiu daca e cazul sa iau de fiecare data cand am contractii

Frumoase lucruri ati cumparat; dupa ce ma lamuresc cum se face cu pozele, eu sa va pun si eu ce am targuit.

+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

spor la treaba,onitza!...nu ar fi bine sa iei "preventiv" un no-spa?... oricum,ai grija la efort...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Merci muuuuuuuuuuuult, onitza !! Dar sa stii ca si la mine s-a pus pe ici pe colo ... acum insa asta e ...bebe sa fie sanatos.

Tu ai grija de tine ...sa nu te fortezi prea mult cu mutatul si cum au zis si fetele cred ca ar fi indicat sa iei un no-spa inainte ..asa preventiv...cat despre starile de greata ...parca trebuiau sa fie istorie ...ce-i cu ele de s-au intors ... ...sper sa iti treaca cat mai repede ....

Elena, 26+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

fetelor,ce frumoase lucruri ati pregatit deja pt bblusi!......eu am emotii sa nu fac la fel ca data trecuta ,cand am cumparat+am primit=nu ma puteam decide cu ce sa-l imbrac...oricum nu a apucat sa le "roteasca "pe toate......desi,cred ca acum va fi mai "distractiv"...:de la radu nu am pastrat nimic,iar de primit...toti bbii au crescut de mult.......o luam de la zero cu tot:patut,carucior,vanita,hainute...tot...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Chiar ca Beatrice, la ce maternitate nasti de tre sa te duci doar cu tine si bebe in burtica ...sigur e particulara ...altfel nu pot sa imi imaginez inca in Romania ...

Elena, 26+
Burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Eee...da ce flacau mare ai mamidepuiuti ..sa-ti traiasca si sa fie sanatos !!! Si tu esti o mamica frumushica foc ...

Dar fetelor ce faceti ... v-a plostit vremea de afara ..parca trebuia sa depasim odiseea de martie-aprilie care ne-a luat-o inainte la numar de capitole

Elena, 26+
Burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

onitza ai mare grija cat efort depui......avea dreptate cn a z ssa iei un no spa preventiv
elefantica hai pune niste pozici cu achizitiile facute
Bea si eu tot al casa stau si bb va fi scos in curte cate 2'-apoi3' apoi 5' apoi 10' si tot asa,treptat sa se obisnuiasca cu temp...sau pe hol dar in dreptul geamului deschis...scz cris akm am vazut k ai rasp si tu

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput