Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aaaaaaaaaaaaaaaa

albumullllllllllllll....................

na ca l-am pus si pe ala...............

tot primit......................e roz pt ca prietena mea a vrut fetita....................degaba ii ziceam ca voi avea baietel, dar e ok.....................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario si Larisel, merci mult de raspuns.

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

beatrice Cu cremsnitul ai gresit...nu vroiam sa-l vad ...

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

aoleuuuuuuuuuuuuuuu................il sterg............................sa nu mai vada si altii....................
sorrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy]iarta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Beatrice, Cris_mario tare frumoase lucrusoarele!
Cris_mario de unde ai achizitionat aparatoarele de burete pt patut?
M-am tot uitat si eu pe net dar nu mi-a placut nimic. Ori culori urate, ori erau prea inguste.
Te intreb de aparatori pt ca si eu m-m decis pt patut din lemn.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui larisel

beatrice Cu cremsnitul ai gresit...nu vroiam sa-l vad ...

30+

aoleuuuuuuuuuuuuuuu................il sterg............................sa nu mai vada si altii....................
sorrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy]iarta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Eu glumeam...lasa-l...este foarte reusit.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Larisel pai exact la iritatii la fundulet cosmeticele is si mai rele sapunurile/gel de dus direct pe piele si uleiurile parfumate. Ustura si uleiurile nu lasa pielea sa respire iar cremele de corp imbicsesc pielea. Apa calduta si pe urma stat fara scutec pe cit se poate, dupa spalat face minuni ca-mi amintii un feon dat la minim sa nu biziie sa sperie copilul si la aer caldut nu cumva fierbinte, indreptat spre popou asa la 2-3 palme departare, chiar ajuta treaba asta. Cum am mai zis pt igiena o data pe zi trebuie si ceva sapun, dar asa trecut prin apa nu direct clabucit pe piele. Gelurile de dus contin ceva care le ajuta sa faca spuma aia si acel ceva ca uitai cum ii zice usuca pielea. Contra iritatiilor de scutec normal ca trebuie o crema pt fundulet, ceva cu zinc, aici is mai multe variante, oricum in farmacii am gasit intotdeauna ceva multumitor si fara parfumuri etc etc. Dar daca bebeul e clatit cu apa si scutecul e schimbat la timp rezonabil si din cind in cind la primele semne de roseata e lasat la aer ori macar 10 min la feon nu se ajunge la iritatii urite.Vikinga 30+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

cris.dogarel stai linistita vine balenutza2 repede din urma si cu.... 77.9 adica 13.9. asta ieri, azi nu ne-am mai uitat.
dastefa 15????, hhihi, al meu gine a zis 10-12 hihih.
lia si mie mi-au iesit in afara limitelor, majoritatea scazute- glicemia, calcemia; viteza sangelui(asta e vsh-ul) a fost 30 de 3 ori mai mare decat maximul.. si la fel dr gine dar si de fam au zis ca e normala treaba.
larisel stiu ca si nasa mea si nasa ei si cealalta fina toate folosesc detergentul ala so.. e ok. Aha deci e singurul. hihihi. si eu care credeam ca toate au luat la fel pentru ca e bun.
cat despre cumparaturi......
fetelor nu am cumparat nimic.
poate dupa ce intru in concediu....
va pe toate

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

bea am tot studiat si eu in ultima vreme albumuir dintr'astea pt copii si ala mi s-a parut cel mai bun.

Mergi la inceput

si inca una si ma duc
am fost si noi la eco morfo de trim III, dar facuta de nea gine. mmmm. m-am cam bosumflat, la buuc nu mai vroiam sa ma duc dar parca vroiam sa ma duc la una 4 d dk tot o faceam si la un ecografist nu la nea gine.
ma rog... asta pt fitze.
ne-a masurrat el pe acolo, foarte clar am vazut sexul, deci acum e si tati convins ca tot mai spera, in rest dr zice a suntem bine, mai mmici cu 2 zile ceeea ce nu e foarte rau, si 1165+-187g, ceea ce ne apropie de 1 kg zice mami... ceea ce ne aduce la o greutate normala la varsta asta..... ceea ce o multumeste mult pe mami. si acum gata. noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

cris.dogarel stai linistita vine balenutza2 repede din urma si cu.... 77.9 adica 13.9. asta ieri, azi nu ne-am mai uitat.
dastefa 15????, hhihi, al meu gine a zis 10-12 hihih.
lia si mie mi-au iesit in afara limitelor, majoritatea scazute- glicemia, calcemia; viteza sangelui(asta e vsh-ul) a fost 30 de 3 ori mai mare decat maximul.. si la fel dr gine dar si de fam au zis ca e normala treaba.
larisel stiu ca si nasa mea si nasa ei si cealalta fina toate folosesc detergentul ala so.. e ok. Aha deci e singurul. hihihi. si eu care credeam ca toate au luat la fel pentru ca e bun.
cat despre cumparaturi......
fetelor nu am cumparat nimic.
poate dupa ce intru in concediu....
va pe toate

Eu am mai vazut Sano senzitive pt copii, dar are parfum...

30+

Mergi la inceput