Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
larisel ms....este ok cum spui tu din motive de igiena,dar ma gandesc sa nu le incurci
...buretele este chestia aia care sta la patut de jur imprejur,aparatoare sau cum s-o numi ea sa nu se loveasca bb de patut......ai dreptate cu suzetele...latex sau silicon,eu am zs doar ca cele din silicon st mult mai ok...mi-am notat si eu denumirile de cosmetice ptr bb,dar se gasesc in farmacii??
..o s amai intru akm sa vad ca mai devr nu te-am gasit....und ela contacte?
danyelana in Buc costa 50 lei albumul
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Larisel, sunt super cumparaturile tale pt bebelushe. Albumele bebeluslui cat te-au costat? |
Sa stii ca greu m-am hotarat...chiar sondam demult terenul. Am oscilat intre asta si unul de la Teora; in asta se pun mai multe poze, in celalalt se scrie mai mult, dar sunt destul de asemanatoare...inclusiv la pretz...50ron/buc...din Carrefour. Am vazut si mai scump pe la tonetele de ziare...
30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
danyelana spune:
| citat din mesajul lui loremunteanu Buna! Imi cer scuze ca dau buzna peste voi... Am o trusa epidurala Braun Perisafe Plus; a fost 122Ron si o dau cu 80 Ron (expira in 2012). Daca e vreo fata interesata, va rog sa-mi dati un semn pe PM. Inca o data scuze de deranj. Sarcini usoare in continuare si nasteri usoare! ![]() Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian 08.02.2007atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
Scuze Lore, am vazut pozele tale si as vrea sa te intreb de unde ai luat lenjeriile si cat au costat. Sau le faci tu? Ai si de vanzare cumva?
Merci mult si scuze de deranj

Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
larisel am intrat akm si am gasit akl,eu st sus la contacts nu la adress are cv?si am datele trecute
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
larisel spune:
| citat din mesajul lui cris_mario larisel ms....este ok cum spui tu din motive de igiena,dar ma gandesc sa nu le incurci |
Pai iau de culori diferite...ideal ar fi sa gasesc aceleasi culori tot timpul, dar acum om vedea...
30+

larisel spune:
| citat din mesajul lui cris_mario larisel am intrat akm si am gasit akl,eu st sus la contacts nu la adress are cv?si am datele trecute Mario Andrei 16.08.2005 22+ ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
La contacte e ok. Te-am vazut.
30+

mamidepuiuti spune:
buna seara,dragele mele...am lipsit cateva ore,in care ati scris,nu gluma...
... referitor la spalatul lui bb la fundic,apa este cea mai buna(parerea mea),servetelele umede sunt doar in caz de calatorii...pt fundicul lui raducu am folosit crema petrini(sau pasta petrini,depinde de farmacie)si am fost tare multumita de ea...

...este o crema preparata in laboratoarele farmaceutice,nu costa mult,este cea mai folosita in spit de pediatrie din oradea;nu are conservanti(termenul de valabilitate nu este foarte mare)...scutece de buna calitate,spalat cu apa,sters si apoi aplicata putina crema petrini si nu am avut probleme cu iritatiile ce aduc groaza in sufletul oricarei mamici... o seara frumoasa va doresc!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
29+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cris_mario spune:
Fetele eu v-am pupat,va doresc o seara placuta....sau mai bn zis somn usor,sa va odihniti
ne vedem/citim dimineata la cafea

Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
Beatrice1982 spune:
a gata ma pusasi la treaba..............................
sa le desfac,,,,............sa le fac inapoi.............pfiu.........................
cam atata...............
tot e primit
tot tot tot
eu am luat decat 2 salopete si body-ul ala..............
deci m-am scos.............
aaaaaaaaaaa si mai am un arsenal, de la 3 luni incolo..............
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
larisel spune:
beatrice Cu cremsnitul ai gresit...nu vroiam sa-l vad 

...
30+

Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007