Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

bea ne-ai facut curioase....hai pozeaza-le si tu,k ai vazut k si la noi st multe......ma bucur ca iti plac lucrusoarele

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor ma uimiti ... Am lipsit si eu cateva zile si ati scris aproape 2 capitole

Si pt ca ultima data am vb de contractii .. am factu si eu cunostiinta cu ele duminica toata ziua m-a durut burtica raaau .. nu mi-a trecut nici cu 2 no-spa .. iar la 12 noaptea am ajuns in spital cu perfuzii tota noaptea .. Ooof a fost groaznic ... Bine ca mi-a trecut iar acum m-am ales cu tratamen si CM (doar o sapt) sper sa nu fie nevoie de mai mult CM desi am obtinut 100% ... Acum tare mi-e frica sa numai apara uratele alea de contractii .. Tare chinuit cred ca a fost bebe .. ...

Va pe toate

23+ Yannis Andrei

Imi pare rau ca ai contractii. sa treaca repede.

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

uita-te ca am pus cateva ce le-am avut in calc........la semnatura..............o sa mai fac............

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor sunt o mamica de ianuarie-februarie 2009
am nevoie de ajutorul vostru
va rog sa cititi si sa daruiti
se fac donatii si online
multumim

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor am reusit sa pun pozele cu hainute si cu ce am mai cumparat ptr bb+ burtica.....
citesc si revin

Cris.mario sunt super lucrushoarele pt bebe. Si burticata e frumoasa.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Bea..ms suuper hainutele

Fetelor unde suntetiiiiiii????????ce am recuperat ieri se pierde azi...k iar nu mai e activitate,sau ne incinsese sb despre sex???

Mergi la inceput

danyelana ma bucur ca iti plac......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

evyme Mie Bogdan imi place dar Florin nu...

cris_mario Datele mele le-am postat pe mailul comun la contacte...o sa vezi larisel. Intr-adevar sunt si cateva nume pe care nici eu nu le stiu...
Acum m-am uitat la lucrushoarele tale pt bb...sunt suuuper ...dar cum adica burete patutz? Ce e ala?
Eu am luat suzete din ambele feluri pt ca nu stiu de care vor vrea si daca vor vrea...perii...da 2...chestiile de igiena o sa le iau x 2, mai putzin trusa de unghii...dar pompitza de nas, pipeta, linguritza etc x 2.

alexutzzza Nasol cu durerile de spate...mai bine intrebi dr ce-ti recomanda, nu te unge cu ceva fara sa intrebi...sau macar citeste prospectul. Activeaza-ti pm.

onitza Pretzioase sfaturi ne dai...dar sunt curioasa daca ni le vom aminti in momentele critice...sper sa nu ne panicam.

nicolcriss Eu pt funduletz citisem de crema cu oxid de zinc...Iar pt baitza eu o sa caut sampon/gel de dus 2 in 1 sau sapun...se pare ca de la firma Bubchen sunt fara parabeni si la pretzuri rezonabile. Fara parabeni cica ar mai fi Welleda, Avene...iar demult consacratele Sanosan, Klorane si Mustella - toate 3 sunt cu parabeni, doar daca nu au scos ceva recent fara.

elefantica Nicole imi place, dar Briana nu ma innebunesc...desi impreuna se potrivesc de minune. Imi place atitudinea ta optimista...

vikinga Sunt cu totul de acord cu tine...fara multe cosmeticale daca nu se impune...dar daca funduletzul se irita de la pipi sau de la pampers nu trebuie ajutat sa se vindece? Eu nu cred ca trece repede doar cu apa. Si nici cu biberoanele de sticla nu sunt de acord...sunt grele si de folosintza redusa (sunt mult mai casante decat celelalte) si costa la fel de mult desi trebuie sa le schimbi mai des daca se crapa mai ushor...cel putzin eu sunt obsedata de pretzurile uriashe la toate produsele de bb-lushi...Eu o sa optez pt biberoane de plastic dar BPA free...Iar detergent fara miros la noi nu prea gasesti...eu am cautat in primele 3 luni cand mi-era greatza de la orice miros de cosmeticala si nu am gasit...pt bb-i am luat un detergent special pt piele sensibila sau alergica...singurul existent pe piatza noastra fara miros si fara inalbitor...Dermalin se numeste.

gratiana77 Exact...biberoane dr Brown's o sa iau si eu...abia azi am aflat ca au aparut si BPA free...Am auzit si de biberoanele lovi de la Canpol ca ar fi bune, dar nu stiu cum e cu BPA-ul...

cris_dogarel Pai macar de conditzii civilizate sa avem parte si de tratament uman fara shpaga de rigoare...la privat primesti o factura babana pt tot dar nu trebuie sa te caciulesti la nu stiu ce asistenta sa te bage in seama...Eu tot de aia am ales privatul, ca banii nu ma dau afara din casa...am facut credit la banca pt nastere, celule stem si alte cele... Cred ca ingrosh si eu valurile acvatice cu +17kg saptamana trecuta, acum mi-e frica sa ma mai urc pe cantar, poate sare acul...
Legat de trombofilie...nu trebuia sa faci analize daca nu exista nici o suspiciune...dar IR-uri marite cred ca apar si in afara trombofiliei, so...

dandanag Salopetele roz le-am luat prin cineva, nu direct din magazin...Magazine interesante dar fooooarte scumpe: Mothercare si Premaman (in City Mall), mai accesibile sunt: Maredi (in zona Policlinica cu plata), Casutza din Povesti (in spate la MegaImage-ul din Tomis III) si hipermarketurile (in special Carrefour). In rest...magazinashe micutze (Chicco, farmacii, poate Marvimex). Mai caut si eu...

al3csa Daca stai cuminte ai toate sansele sa scapi de contractzii.

lia_2009 Mie mi-au iesit niste valori in afara limitelor la hemoleucograma, pt care am primit tratament cu maltofer si vitamina C pt o ushoara anemie. Dar restul erau in limite. Nu stiu ce-i cu vsh-ul, dar glicemia mica este ok in sarcina.

beatrice Foarte dragutze salopetele...da' ce multe, cand i le imbraci pe toate?

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

legat de ingrijirea cat mai naturala a bb-Daria a avut f mari probleme cu iritatia de scutec.Dr pediatra ne-a recomandat printre altele:inlocuirea sevetelelor umede cu tampoane de vataumezite cu apa fiarta si lasat cu funduletul gol un pic(fct de cum va permite timpul/temperatura) dupa fiecare schimbat

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am revenit...sunt franta de oboseala si ma dor picioarele de la atata umblat...de fapt nu chiar mult ca inca ma misc cu mashina, dar saracele picioare la ce greutate cara cred si eu ca sunt obosite si umflate... Dezamagire mare iarasi...niste pretzuri de nu-ti vine sa crezi, astia sunt chiar nesimtiti... Totusi am achizitionat cate ceva: caciulitze groase pt afara (astea cam scumpicele 2x22ron si 2x16ron), pt mine chilotzi de unica folosintza pt spital (am gasit in carreffour), niste jucarele, 2 suzete, perii pt cap din par natural (abia am gasit ca majoritatea sunt din nylon) si...cireasha de pe tort...demult sondez terenul si abia m-am decis...Albumul bb-lushului. Le puteti vedea pe toate la semnatura pe la trusou sau pregatiri, nu mai stiu unde le-am incarcat. Maine iarasi o iau din loc...sper sa am mai mare succes...

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Larisel, sunt super cumparaturile tale pt bebelushe. Albumele bebeluslui cat te-au costat?

Pupici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput