Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ma retrag si eu...macar sa ma intind daca nu sa si dorm...pe maine...

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

larisel multumesc. Noi avem chef de joaca asa ca nu mai pot sta pe scaun la calculator ma bag in pat si va pup pe toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Salut fetite harnicutze! Tare mult imi place cand sunteti asa active.

Eu doar am apucat sa va citesc, sunt cu o mare durere de cap si o sa ma culc in curand, vreau doar sa va rog inainte sa dati banii pe tot felul de prostii sa apelati la bunul simt. Nu ma lansez acum intr-o epopee despre aluminiul din organism luat prin piele in conditiile in care fiecare dintre noi are in casa o cratita sau un tuci, toti folosim folia de aluminiu in cuptor si altele asemenea. Si la temperaturi inalte se poate spera in schimbari la nivelul moleculelor, dar la 36 de grade ale corpului uman... n-as crede.
Sper sa nu starnesc o furtuna intr-un pahar cu apa, dar atatea lucruri se propaga doar pentru interese pecuniare de-ti pare rau ca ai fost la scoala in clasa a saptea cand ai aflat ca aluminiul e al treilea element ca raspandire pe Terra. Si nu inteleg de ce producatorii de cosmetice fara aluminiu nu pun pe etichetele produselor ca pentru rezultate optime cumparatorul sa nu atinga bara din autobuz, clantele usilor, calorifere si alte obiecte facute din aluminiu.

Sunt perfect de acord cu faptul ca in cosmetice se gasesc o gramada de lucruri nu tocmai ortodoxe, dar sa fim seriosi, nici cu sufletul in rai nu poti fi - daca doresti sa arati ca Cindy Crawford - trebuie sa cumperi cosmetice. Daca obiectivul este sa fii sanatoasa si curata, e ok apa si sapunul. Mai in gluma mai in serios, daca era sa avem niste gene de 500 de ori mai groase sau fond de ten full cover de origine bio atunci cand ne nasteam odata cu placenta mama elimina si o trusa de farduri.

Scuze ca am rabufnit aici, cred ca am obosit sa ni se tot insulte inteligenta. Nu stiu cate dintre voi ati auzit (vazut) in magazine pasta de dinti Maxam - pe piata romaneasca s-a vandut ani de-a randul ca sa se descopere ca dietilenglicol-ul era peste limita admisa - adica putea provoca moartea unui copil. Si asta in conditiile in care dietilenglicol-ul este o substanta ale carei influente negative asupra sanatatii se cunosc cu exactitate de multi ani - si in multe tari este interzis. Nu reusesc sa inteleg cum reusesc sa ne faca sa nu mai vedem padurea de copaci.

Hai, noapte buna si ne vedem maine. Cu sentimente mai bune sper eu...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cristies e adevarat ce zici tu acolo, pt fundul meu nu-s deloc panicoasa dar la nou nascuti e totusi alta poveste. Nu trebuie cumparate cosmetice nici scumpe care nu au alea alea si nici ieftine pline cu altele pt simplu fapt ca un nou nascut nu are nevoie de ele. Dupa 6 luni altfel se pune problema. O mama ori alege mai asa ca prin batrini, cu chestii simple, un sapunel acolo si fara spume si uleiuri parfumate inutile ori intra in hora cosmeticelor. Care hora arata cam asa: dai cu gel de dusuri mirositoare care aspresc pielea si duc balsamul natural al pielii, pe urma asprita fiind e nevoie de o crema ori ulei. Dupa ele logic pielea se imbicseste rapid si iar ai nevoie de sapuneala spumata peste tot. Si asa supui zilnic pielea bebelusului la ceva inutil de fel. Pe urma iesi afara la aer la artera principala la "aer curat" si zici ca daca toti au rezistat si specia umana e in crestere iar e de bine. Ori ai nenorocul sa ai un copil cu un fond alergic ori sa zicem senzitiv cum a fost Aldo ca nu oti copiii reactioneaza bine la comsetice. De in loc sa stai linistita iti faci de treaba cu reactii neplacute ale pielii. Unii copii ajung la creme cu cortizon pt a calma iritatiile facute de cosmetice ori haine care contin si altceva decit bumbac. De aia e mai buna logica, mai bine putin la inceput ca e timp sa le probeze pe toate pe piele, mai bagi cite ceva vezi ca e ok si tot asa decit sa tabari din prima cu tot felul de cosmetice.Mie drept sa zic imi suna si aiurea alaturarea de termeni nou nascut si cosmetice, pai astea-s pt oameni mari. Cind o sa-i vedeti ce mititei si fragili sunt nou nascutii o sa vedeti ca deodata devine grija mai mare. Chit ca pe pielea noastra nu e bai cam orice.O crema cu zinc pt popou e o necesitate. Un sapunel blind o data pe zi e igiena. Panica bineinteles ca nu e buna, nu e ok sa zici gata aruncam tot si hai in padure sa traim. Doar ceva masura si simplitate atita tot.Vikinga 30+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata fetele!
Haideti la o cafelutza sau un ceiutz cald. Eu o sa optez acum pentru ceiutz si dupa ce ajung la serv trecem la cafelutza.
Va pup si o zi buna!

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Si tot eu dau si painea prajita....
Cu minim de unt si dulceata.... pentru ca kg-le sunt in floare

Mergi la inceput

asa deci...
sunt cam singurica.
hai sa pov de ce mi-am adus aminte pregatind micul dejun. (ca sa nu rad singura)
N pe la inceputul sarcinii imi spune o dna de la serv, de fapt dra dk consideram ca nu a fost niciodata casatorita, ca stie ea cazuri de copii care au iesit apropae genii dk mamica a mancat mult unt in timpul sarcinii si mi-a recomandat sa mananac dk pot. Asta nu a fost mega problema ca oricum dimineata eu altceva nu prea pot sa manac alteva, mai ales ca mananc dimineata de prin a doua a treia luna de sarcina ca inainte nu mancam nimik... cafelutza si 2 tigarushe erau meniul meu.
Asa si acum, mai tarziu, vine cineva si imi spune ca dk versi des in sarcina atunci iese copilul mai destept, asta ca i-a spus ei cineva(ea=persoana acum in a patraa luna cu probleme mari in primele 12 saptamani din cauza varsaturilor). Eeee si eu ca urmare i-am spus ca o las pe ea sa iasa copilul ei destept si al meu mediu-idiot.
Mda...
acu, nu mi se mai pare funny. cred ca intru in depresie. hhihihi.

Mergi la inceput

e clar...
a zi nimeni nu e matinala, iar eu...
nu am scris in viata mea 4 msg pe forum unul dupa altul.
Ma duc la serv sa-i mai plictisesc si pe colegi.
Ziua frumoasa va urez, macar in suflete, caci afara e innorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la mine...vi eu cu cafeutza...daca sagetutza a dat ceaiul si untul..

aoleu cat s-a scris...dar nici n-am timp sa raspund...poate intru de la munca...

in leg cu, cosmeticalele m-ati zapacit....abia m=-am familiarizat cu cateva hainutze de trebuie la copii. oricum...cu siguranta voi selecta ( daca ma va ajuta neuronul) tot ceea ce s-a spus mai aprpape de natural.eu inca sunt de parere ca toata evolutia asta tehnologica si de tot felul nu intotdeauna face bine. totul a devenit comercial si producatorii nu stiu ce sa mai inventeze pt a se cumpara un produs.

am dormit prost...si m-am trez la 1 juma....la pipi...dar parca mi se contracta burta...nu ma doare nimic..dar parca mi-e un pic frica...am cam stat in picioare in ultimile zile....si am mai si mers pe jos...nu stiu care e diferenta intre acele contractii nedureroase si miscarile copilului...

a..am intrat oficial in trim3.....tre sa schimb semnatura...

o zi frumu....k vreme nu se anunta cine stie ce...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimineata! vad ca ati facut cafeluta...este tare buna...(si ce-mi place sa beau cafea facuta de altcineva,nu de mine...)...fetele pt grija...o zi buna sa avem...ne mai citim azi ,cu siguranta...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput