Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)
Raspunsuri - Pagina 9
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Babymom merci .Am facut transformarea asa in cap avand in vede ca pounds=0,45kg si ounce =0,03l aprox mi-a iesit cam ap0 -90 ml /kg/zi asta vine la Andrei cam 1l in medie.Ce vreau sa intreb asta se refera la toate lichidele nu ? nu doar la apa?Eu am paranoia ca cei care beau multa apa sunt susecti de diabet.Apropo poti sa imi spui ce alte simptome sunt pt diabetul la copii mici? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Cantitatea se refera la apa si lapte, nu si la celelalte lichide continute in alimente ( supe, ciorbe, fructe ).
La copii diabetul se manifesta in special prin inapetenta, scadere in greutate si dureri abdominale; in general are manifestari mai putin specifice, nu ca la adult, unde exista semne clare care te duc cu gandul la DZ.
Fa-i dom'le o glicemie din deget ca sa te linistesti cu obesia ca are copilu' diabet Glumesc. Lasa-l in pace, ca n-are nimic!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Se regleaza ? De unde ? Asta ma intereseaza si pe mine. Si eu am ca Nikolici un Sony Cyber shot. Niko , stabilizator avem ? Babytza si puiiValentina David |
Babytza nu sunt 100% sigura dar eu stiu ca nu se regleaza e o caracteristica de fabricatie si aparatele noi au obturator inclus in obiectiv ma rog in imediata vecinatate a lui.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui babytza
Se regleaza ? De unde ? Asta ma intereseaza si pe mine. Si eu am ca Nikolici un Sony Cyber shot. Niko , stabilizator avem ? Babytza si puiiValentina David |
Si eu tot Sony Cyber-shot
Ma enerveaza la el ca nu pot seta sa apara ora si data pe poza. In rest e
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
babymom75 spune:
Kodak easy share am avut si eu si a baut suc de pere in geanta mea; e drept ca era deja si cam batraior, ca-l aveam de dinainte de a se naste Victor, da-mi placea ce poze scotea.
Multumesc ca m-ati ajutat sa ma orientez un piculetz.
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
dyanira spune:
citat din mesajul lui babymom75
Cantitatea se refera la apa si lapte, nu si la celelalte lichide continute in alimente ( supe, ciorbe, fructe ). La copii diabetul se manifesta in special prin inapetenta, scadere in greutate si dureri abdominale; in general are manifestari mai putin specifice, nu ca la adult, unde exista semne clare care te duc cu gandul la DZ. Fa-i dom'le o glicemie din deget ca sa te linistesti cu obesia ca are copilu' diabet Glumesc. Lasa-l in pace, ca n-are nimic! Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Babymom
Si inca ceva cu aparatul foto eu daca mi-as lua altul (am un Canon luat acum 2 ani sunt multumita de el) mi-as lua un Canon A720 IS.Eu am ceva asemanator dar mai slab cu mult la caracteristici.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anamona spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Si eu tot Sony Cyber-shot Ma enerveaza la el ca nu pot seta sa apara ora si data pe poza. In rest e |
hahaha, si daca puteai te enervai ca nu mai stii sa le scoti din poza :))
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui anamona
hahaha, si daca puteai te enervai ca nu mai stii sa le scoti din poza :)) |
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
Nausica spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Si eu tot Sony Cyber-shot Ma enerveaza la el ca nu pot seta sa apara ora si data pe poza. In rest e |
Giuli, esti sigura ca nu se poate? Eu am un Canon, si are optiunea asta numai daca selectezi formatul "postcard" - care are rezolutie 1600x1200. Te-ai plimbat prin tot meniul?
anamona spune:
citat din mesajul lui babymom75 Kodak easy share am avut si eu si a baut suc de pere in geanta mea; e drept ca era deja si cam batraior, ca-l aveam de dinainte de a se naste Victor, da-mi placea ce poze scotea. Multumesc ca m-ati ajutat sa ma orientez un piculetz. |
si al meu cam tot atat de vechi era cu toate ca avea 5 mega pixeli, era super smeker la vremea respectiva....dar eu il mai am si acum, functioneaza bine merci, numai ca nu l-am mai utilizat de foarte mult timp.
babytza spune:
Giuli ba se poate Iti arat cand imi dai ceva care am la tine de cateva luni Promit solemn
Babytza si puiiValentina David