Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)
Raspunsuri - Pagina 8
anamona spune:
babymom, m-ai lamurit pe deplin :) intotdeauna reusesti sa dai explicatii foarte echilibrate: nici prea tehnice dar nici foarte simpliste, iar pe ansamplu clarificatoare :)
cat despre aparatul foto, 4 zoom optic e bine, majoritatea au 3.
stiu ca era un olympus pe vremuri care avea zoomul optic 10, dar oricum trebuie pus asta in balanta si cu pretul.
te-ai si daca avea stabilizator de imagine? cand ai copii in miscare as zice ca e absolut necesar.
Megapixelii nu prea conteaza, ca doar nu vrei sa faci postere de 1 metru :) dupa parerea mea, orice aparat cu megapixeli mai mari de 5 e ok, 8 e foarte bine
nikolici spune:
babymom sa iti spun cum am gandit eu atunci cand mi-am cumparat ultimul aparat.
Sa fie mic dar bun, sa-l pot baga in mini gentutze si sa=l am fara sa ma deranjeze greutatea lui...eu sunt si fan poze, imi place sa le fac oricand....sunt genul care iti striga APARATUL TE IUBESTE!!!
Acum depinde ce vrei si tu...dc vrei ceva sa imortalizezi repede te-as sfatui unul micutz...cu cel putin 5megapixels, dc te vezi stand si facand focusuri pe diferite chestii, oameni, super calitate...pe acelea le gasesti intr-un format mai greoi dar na...tu stii mai bine, ce si cum.
Eu am un Sony Cyber Shoot.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Dya, iti spun sincer ca nu-mi mai amintesc exact; parca 90-100ml/kcorp/zi, da' nu stiu daca imi amintesc bine si n-am la indemana nicio carte de pediatrie sa verific ( toate cartile sunt inca in cutii de carton ). singura carte in care m-am putut uita e The Baby Book si dr. Sears zice ca un toodler are nevoie de aprox. 1 - 1 si 1/2 ounces/pound/zi. Habar n-am cat e asta in unitatile noastre de masura . Poate stii tu sa faci transfosrmarea. Oricum, ideea e ca e bine ca un copil sa bea cat mai mult apa. Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Babymom merci .Am facut transformarea asa in cap avand in vede ca pounds=0,45kg si ounce =0,03l aprox mi-a iesit cam aprox 60 -90 ml /kg/zi asta vine la Andrei cam 1l in medie.Ce vreau sa intreb asta se refera la toate lichidele nu ? nu doar la apa?Eu am paranoia ca cei care beau multa apa sunt susecti de diabet.Apropo poti sa imi spui ce alte simptome sunt pt diabetul la copii mici?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
nikolici spune:
nerantula din pacate situatia este asemanatoare si la noi...atat cu mancatul, cat si cu alaptatul, nu-mi gasesc un sprijin in a continua.
Chestia cu opreste alaptatul ca sa manance si copilul ma seaca rau...aaa si mai e si faza, acum copilul este mare, trebuie intarcat WTF???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
stabilizator de imagine, ma bag si eu ca musca in ciorba, foooooarte important. Si habar nu am cum s-o chema... viteza de lucru cumva!!!
Aparatul meu nu are, si in nicio poza nu mai sunt copiii pentru ca au plecat deja, pana imi incarca mie blitzul si pot apasa din nou pe buton
Cu telefonul mobil fac poze mai bune decat cu aparatul! Chiar daca sunt in miscare, va prinde fata clar. Pe aparat iese blurry.
Iar chestia cu blitul, ma scoate din minti. Stau un minut ca sa fie din nou gata de pozat. Cum cer asta de la un aparat? Ce anume functie caut?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Ada cred ca ii zice viteza obturator si se masoara in secunde aparatele bune mai noi au aceasta viteza sub 10 s.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anamona spune:
si inca ceva in ceea ce priveste marca:
canon, olympus, sony, panasonic, nikon sunt toate marci foarte bune, de prestigiu
daca as fii in locul tau, eu as pune in balanta caracteristicile care ma intereseaza pe de o parte si pe de cealalta pretul.
cel mai bun sa castige, infirerent de marca
ada, asta mi se intampla si mie la primul meu aparat, un kodak easy share :)
Babymom, de aceea e bine sa incerci aparatul inainte de a il cumpara, sa vezi cum se comporta, ce poze scoate
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Ada cred ca ii zice viteza obturator si se masoara in secunde aparatele bune mai noi au aceasta viteza sub 10 s. |
Se regleaza ? De unde ? Asta ma intereseaza si pe mine. Si eu am ca Nikolici un Sony Cyber shot.
Niko , stabilizator avem ?
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
babytza nu am apucat sa citesc carticica tehnica, nici dupa 4 ani de la cumpararea lui...Functioneaza rapid la lumina naturala, la blitz mama lui mai sta sa calculeze cand si cum se va declansa o data
anamona spune:
intreba cineva, parca Alina sau Elly de calciu natural cum se administreaza.
va rog sa ma scuzati ca nu mai stiu cine, daca nu e nici Alina nici Elly, imi bag capul in nisip de rusine.....eram in pauza de pompat la servici si citeam in fuga pe telefon
noua doctorita ne-a prescris pe durata cat a fost bolnavioara de rubeola (vreo 7 zile) cate 5 picaturi pe zi.
va recomand sa intrebati doctorul cate picaturi (poate se dau si in functie de greutate) si pe ce durata.