Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

giuli, sper ca nu te-ai suparat pe mine, era o gluma....

recent, o colega m-a rugat sa ii prelucrez pozele in Photoshop ca sa scoata data de acolo, ii strica frumusete de fotografie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_
Si eu tot Sony Cyber-shot
Ma enerveaza la el ca nu pot seta sa apara ora si data pe poza. In rest e

Giuli, esti sigura ca nu se poate? Eu am un Canon, si are optiunea asta numai daca selectezi formatul "postcard" - care are rezolutie 1600x1200. Te-ai plimbat prin tot meniul?

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Are optiunea de potrivit ora si data (scuze, nu stiu cum sa-i spun) dar nu apare pe poze. Ce-i drept n-am schimbat formatul. O sa incerc.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babymom, eu sint fan Canon si desi am acum unul din categoria "pro-sumer" (adica "la mijloc de bine si de rau"), cele mai frumoase poze le-am facut si le fac in continuare cu un Canon Ixus. Daca nu le stii, sint aparatele acelea pe care le tii in buzunarul de la blugi. Au obiective foarte bune si sint foarte usor de folosit. Modelele mai noi au si display-uri mari. E genul de aparat pe care il poti purta dupa tine tot timpul. Poate n-ar strica sa te uiti si la astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Noapte buna!

Da, Anamona, era smecher pt. vremea aceea, iar eu ma dadeam super-smechera cu el .

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Thea !!!! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa !!!! Anamona sa iti traiasca printesa , sa va bucurati de ea !!!

La multi ani Ariana !!!! Sa cresti mare si frumoasa , norocoasa si voioasa !!!! Gargaritule sa iti traiasca puiuta !!!!!! Sa va bucure o viata !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giuli ba se poate Iti arat cand imi dai ceva care am la tine de cateva luni Promit solemn

Pai ti-l dau pe barbata-miu, e la mine de cateva luni bune, chiar ani. Si daca-mi arati de unde setez sa apara ora si data pe poza...promit si eu sa nu-l mai cer niciodata inapoi

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Babymom, eu sint fan Canon si desi am acum unul din categoria "pro-sumer" (adica "la mijloc de bine si de rau"), cele mai frumoase poze le-am facut si le fac in continuare cu un Canon Ixus. Daca nu le stii, sint aparatele acelea pe care le tii in buzunarul de la blugi. Au obiective foarte bune si sint foarte usor de folosit. Modelele mai noi au si display-uri mari. E genul de aparat pe care il poti purta dupa tine tot timpul. Poate n-ar strica sa te uiti si la astea.

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Adica asa numitele "sapuniere"? Pai asa ceva imi trebuie mie - usor si bun; la asa ceva m-am si uitat prin magazine, ca alea cu obictive mari si grele... ce sa fac cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giuli ba se poate Iti arat cand imi dai ceva care am la tine de cateva luni Promit solemn

Pai ti-l dau pe barbata-miu, e la mine de cateva luni bune, chiar ani. Si daca-mi arati de unde setez sa apara ora si data pe poza...promit si eu sa nu-l mai cer niciodata inapoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

giuli, sper ca nu te-ai suparat pe mine, era o gluma....

recent, o colega m-a rugat sa ii prelucrez pozele in Photoshop ca sa scoata data de acolo, ii strica frumusete de fotografie :)

Cum sa ma supar? Asa suparacioasa ma 'vezi' tu pe mine?
Sincer, nici eu n-as vrea sa fie permanenta treaba cu data pe poza, vreau sa setez eu cand sa apara si cand sa nu. Cred ca vreau cam multe

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

La multi ani,Thea!!!

Mergi la inceput