Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Am gasit un site unde transportul ar fi ceva mai ok. La 50 de cutiute cu pastilute de dinti, vine 90 de dolari transportul. Impartit la 12 cate ne-am adunat pana acu', n-ar fi asa tragic. Plus ca nu mai are Duty&VAT taxes.
Cum vi se pare?

Unde ? Care site ? Suna bine, doar ca imparteala la transport o facem la nr de cutiute comandate. Ca eu am 6 cutii , si tu ai poate doar 1. Asa ca sa facem imparteala corecta in functie de cate cutii vrea fiecare. Nu ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

fetele

Arianna Stefania pui de GargaritzaThea pui de Anamona sa cresteti mari, sanatoase si numai fericire pentru parinti

Laura sper ca au iesit bine analize, ne sa fie bine

CD multa sanatate puiului, nu stiu daca e tocmai bine sa terminati cu laptele asa devreme, ar fi bine sa consulti un dr

Anamona asta e, puiul meu sa fie sanatos ca in rest are cine munci pentru ea

Babytza ma bucur ca a papat soricelul , ne luam de mana amandoua …mi-s zombi rau…aseara m-am chinuit sa o adorm insa s-a trezit de nu stiu cate ori…la fel si azi noapte , dar a descoperit ca poate dormi in toate pozitiile decat cele normale
Crina a baut si ea Nestle Junior cu miere si a fost ok, mai mult ca sigur e de la vreo maseluta sau dintisor

Eu sambata am banii, luni pot face transferul de bani, sper ca e ok , pentru mine este ok taxa de transport
Daca e nevoie mai bag o cutie la mine pt dintisori

Laureta si sa nu aveti reactii de la vaccin

Nerantula mai mult ca sigu va fi bine la dr si hai capul sus, Gruia e un bebe sanatos

Alina uite niste pentru tine special

Nausica multi ani fericti impreuna

Bitza nu am vaccinul , imi e cam frica sa il fac….

Lala super tare Anna

Denisa.g bine ai revenit pe forum, te asteptam mai des p-aci , felicitari pentru bilant, e fff ine Edwin

Dya asa si asa cu raceala, am facut ciorbita de pui pt noi si pt Crina ciulama cu pui si mamaliga .

Oana iti faci curaj pentru al doilea?

July si ma bucur ca sunteti mai bine, tot fara febra sa o tineti.
Off ce-o fi si cu mamele care isi bat copiii nu stiu, insa e suparator

Babymom ce tare e bebele

Nikolici cum va mai simtiti?

Karina_u vaam sa treaca lovitura. Si eu am adormit cu ea pe picioare din oboseala…sper sa nu fie nimic grav

Monyca.C ai sa faci alegerea potrivita pentru amandoua si samburel

Carla capul sus mami, vei gasi ceva de lucru , poate bagi cateva poze cu putoiul tau

Cum se mai simt boboceii bolnaviori, multi sa treaca repede boala

Noi avem Sony Cyber Shot zoom 7x, e bun nu zic nu, insa tre sa iau baterii bune

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Evaf canon-ul e intr-adevar foarte trendy :)
Imi permit sa dau sfaturi pentru ca si eu am un Canon 400D, (acum 2 ani nu aparuse inca 500D si oricum sunt cam la fel), cum ziceam si acum cateva zile, obiectivul conteaza in fond, costa de te usuca dar avantajul e ca merg si pe alt body ...
dar toti fotografii seriosi pe care i-am vazut au Nikon si recomanda Nikon, cica ies fotografiile mai bune, mai calitative....

NU spun ca unul e mai bun decat altul, la modelele astea entry level de care vorbesti nu stiu dac sunt diferente semnificative dar nici nu cred ca te poti astepta la ceva super spectaculos.....

E oricum foarte bine ca nu te arunci la ceva mai scump, mai ales ca acum esti la inceput si trebuie sa te obisnuiesti cu genul asta de aparat mai intai, apoi poti fii in cunostinta de cauza si alegi un aparat mai performant cu care sa iti faci treaba.

Oricum pasiunea asta e scumpa tare, mai ales daca vrei sa scoti bani din ea...am niste prieteni care fac fotografie profesionista si printre echipamentele lor se afla si unele de 50000 de EURO. Iti doresc din tot sufletul sa ajungi si tu la aceasta performanta!

In fine, poate pana cumperi aparatul mai poti da de Mimihoo, ti-ar explica ea mai bine cum e cu DSLR-urile, sotul ei e un fotograf extrem de priceput si talentat, as avea incredere 100% in sfatul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
..
dar toti fotografii seriosi pe care i-am vazut au Nikon si recomanda Nikon, cica ies fotografiile mai bune, mai calitative....

Da, si fotografii pe care ii cunosc eu recomanda tot Nikon (majoritatea sint trecuti si prin Canon). Eu, daca ar fi sa-mi iau un aparat de genul asta, mi-as lua Canon, pentru ca am tot folosit Canon si deja m-am obisnuit cu meniul. M-am jucat cu un Digital Rebel, din prima generatie si am fost, inca de pe-atunci, impresionata. Are o viteza de reactie uimitoare, mi-a placut tare de tot si "continuous shooting" (varianta digitala de transport rapid) si am folosit un obiectiv cu distanta focala fixa care, pentru portrete, e aur curat.

A, si mai voiam sa spun, Eva ca, pentru primul DSLR, nu stiu daca merita sa te arunci direct la 500D. Diferentele fata de 450D, de exemplu, care e un aparat f bun, nu sint de asa natura sa-ti usureze sau avantajeze pozatul la modul perceptibil, ISO ala gigant al lui 500D e total SF si te ajuta numai daca esti chitit pe conditii slabe de lumina, iar megapixelii sint super ok si 12. In schimb, diferenta de pret e semnificativa. Nu te supara ca m-am bagat, asta e parerea mea.
Banuiesc ca te uiti pe dpreview.com, acolo gasesti tot ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ariana, Thea

Eu nu am mai intrat ca mi-am prins urechile in tradus CV-ul in franceza... si nu merge de nicio culoare. Va trebui sa-l fac de la 0 ca stilul american nu se potriveste deloc cu cel francez. Pfiuuuu! Plus ca am fost extrem de dezamagita ca mi-am dat seama ca nu ma descurc in franceza 'de birou', deci tb sa-mi caut un job in engleza, iar la cum ii stiu eu pe francezi, am cam pus-o! Asta e!

Anamona, ce-mi facusi??? acum am misiune, in fiecare vineri, trebuie sa fac download la flash forward!

am vazut pozele lui Gruia, vai ce mi-au placut! Este un copil minunat, foarte expresiv. Florina, ai o familie tare frumoasa!!!!!

am citit destul de mult, zic eu, insa am uitat tot ce vroiam sa va spun...

apropos de pastilute, pt Elsa merge tare bine Chamomilla 9 CH, dar ea e inca in 4 dintisori, nu stiu cum va fi la maselute.
La puii vostri nu-si fac efectul?

O zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Acum am vazut... Foarte tare!

Si atunci ce ma sfatuiti sa-mi iau Nikon, sa-mi iau Canon sau raman la "prima mea dragoste", Olympusul? Sau chiar n-are importanta? Ziceti, ca mintenas ies din casa, sa stiu ce fac.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

THEA, ARIANA Anamona multa sanatate si tot binele din lume va doresc.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai, Dragos asta al meu s-a dilit de tot! Tot intra si iese dintr-o cutie de carton si cand e inauntru miorlaie si cand e afara miorlaie, sta putin pe ganduri intre operatiuni si apoi o ia de la capat cu intratul si iesitul din cutie. Cred ca a repetat figura asta de cateva zeci de ori deja! Si maraie in continuu! Nu inteleg deloc care e dorinta lui.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Carla va pupacesc si va doresc sa va treaca mucisorii repede Prafurile nu sunt luate de la Hyland ( vorbesc de alea pe care le ai de la mine ) Sunt luate din Anglia. Sunt Chamomilla. Zici ca si voi va intelegeti bine cu ele ? Poate iti mai fac rost de o cutie. Ca tocmai a adus cineva mai multe acum vreo 4 zile. Sa imi spui, sa vad daca mai are vreuna.

piolica la david au efect chamomilla, chiar f bun. La comanda asta le vreau mai tare pe cele C cold pt el si pentru Tina. Va pup

Noi mai iesim o tura pe afara. Ne citim diseara

Karina_u am vazut ca ai scris toate datele. DIseara dupa baita ma ocup de lista . Asta daca nu are vreuna din fete timp si te trece

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Piolica multa bafta in gasirea jobului perfect! Lavinia spor la cumparaturi. Grea alegere, femeile mereu nehotarate

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput