Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)
Raspunsuri - Pagina 17
tzitziri spune:
Ramo, eu cred ca exista o legatura intre cantitatile pe care le mananca David si faptul ca este inca alaptat, dar nu ma invinovatesc pentru asta.Imi pare rau daca asa a sunat.
Avantajele laptelui matern sunt net peste acest dezavantaj.
Dar din fericire David chiar daca nu mananca mult tot mai mananca ceva...nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi mancat deloc si stiam ca ma intorc de la serviciu si el e lihnit de foame..
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Avem semnatura noua Gruia, farama de steluta |
sa va traiasca stelutza, e un copilas mi-nu-nat. mi-au placut pozele, si tot admirandu-le remarc pt prima oara ce tare seamana Gruia cu taticul lui, e prima oara ca va vad asa de clar pe toti 3 in poze si e chiar frapanta asemanarea.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
dyanira spune:
Babymom si eu am mers cu Andrei la dr si i-am spus ca nu mananaca mancare gatita si ca sa ii facem ceva.Dr mi-a spus ca sa ii dau sa manance ce vrea el inclusiv lapte daca asta ii place ca e ok asa.Daca voi incerca sa ii dau ce vreau eu voi ajunge si mai rau cu el cu mancarea.Dr mi-a spus ca in timp isi va reveni dupa 2 ani.Acu o sa mai merg si eu cu el prin noiembrie la dr lui de la particular care lucreaza la Luis Turcanu si e tare ok care acum era plecata la ceva conferinta sa vad ce zice si ea.Oricum trebuie sa merg cu el pt fontanela ca la 11 luni era putin mai mare.Cand trebuie sa se inchida de tot?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
hopa si eu .....f rar in ultimele 2sapt...deee..."m-am ajuns" de cAND mi-am dat demisia...
am fost f ocupati
samb-motu' lu putoiu'
dum-turta unelei nepotele
ieri-inmormantare la tara-un unchi batran.
deci, mi-am cautat job si week-endul asta
in rest, nu reusim sa facem vaccinul...
o sapt e racit....cateva zile isi revine....apoi iar e racit....azi trebuia sa mergem la vaccin..si sasha e iar mucea!
aaa...si nuuuu...nu ma doare maseaua deloc de samb !
dpoar ma prefac!
la multi ani, printese sarbatorite!

EvaF spune:
fetelor, sorry ca ma bag in seama, ce pastilute doriti? va gasesc eu aici? despre ce e vorba? ca va iau eu, daca e, si le aduc in noiembrie cand venim. just tell me so!
karina_u spune:
Babytza ....inca ceva pt listuta,nu am scris toate detaliile...nastere naturala cu edidural,la 41 de saptamani si 4 zile.....scuze asa e la inceput
ratonelu spune:
aoleoooo si eu vreau pastilute
de fapt, mai mult pliculete d-alea...stii tu rox de care mi-ai dat
cand cum si cati bani si cui dau?
multumesc.
aaaa...si sasha doarme la fellllllllll
EvaF spune:
mda, mai aveam de zis dar nu se poate cum trage de mine sa iesim la soare, e o caldura...
pe scurt, Babymom, treaba cu marcile de aparat foto e tricky, se bat cam 3 marci mari si late: Canon, Nikon si Olympus.
Tu vrei un point-and-shoot oricare din ele e buna, vb de marci.
Criteriile mele exclusiv pt point and shoot, ca acum eu caut altceva un digital slr, m-am hotarat la Canon EOS 5OOD ca e fff bun dpdv digital si eu vreau sa vand foto care sa fie printate big, de aici nevoia de 15 megapixels si functii avansate-toti prietenii web designers ma sfatuiesc spre Canon desi vroiam Nikon dar eu am alte intentii decat tine. Tu nu ai nevoie decat de maxim 10 megapixels ca mai mult e chiar un dezavantaj pt tine, more megapixels doesn't mean higher quality! O sa imi iau un frame camera, asta de care vb, ca apoi in timp imi cumpar alte obiective, pastrez aparatul nude si investesc banuti in sticla.
Eu zic sa ai precum criterii:
-baterie Li-Ion, de ex, se incarca f rapid si tine mult, ca la telefon. Nu vrei sa te lase cand ti-e lumea mai draga sau sa umbli cu acumulatori dupa tine. Si sa iti afiseze cu acuratete cat mai ai.
-8-10 megapixels, arhisuficient pt ce vrei tu, le descarci/stochezi mai usor etc Al meu are 5 megapixeli si e destul pt un astfel de aparat, 2560x1920 adica imprim A3, vrei mai mult?![]()
-aparat micut, plat, practic, de tinut in buzunar, nu se stie cand se iveste o ocazie...
-eventual rafala, sau continuous flash, gasesti functia in meniu
-functia macro e a abiectivului, nu este a aparatului, te poate ajuta daca e inclusa in settings sa faci poze de prim plan, si restul setarilor de focus sa le cauti: infinity-pt distanta-, auto focus, etc O sa constati diferenta...
-un ISO-sensibilitate la lumina- marisor, de preferat peste 1000 sa poti face poze ok si pe lumina slaba/ obscuritate fara sa apara "punctuletele nesuferite"
-stabilizator de imagine, cam toate au
Daca e mai revin cu idei, tre' sa fug.
Vezi fii atenta cu banutii, daca e m,ai scump nu e neaparat si mai bun, poti citi instructiunile din scoarta in scoarta, ai multe optiuni pe care nu vei dori sa le inveti/folosesti si mai rau te incurca. cauta in menu ce vrei si...incearca-l la cineva inainte sa il iei.
Sfatul meu, fii atenta! Aparatul foto iti va fii prieten de nadejde ceva vreme, fa un "casting" serios!![]()
Si mai googaleste, fotografii dau sfaturi pertinente pe web.
JulyMorning spune:
Am gasit un site unde transportul ar fi ceva mai ok. La 50 de cutiute cu pastilute de dinti, vine 90 de dolari transportul. Impartit la 12 cate ne-am adunat pana acu', n-ar fi asa tragic. Plus ca nu mai are Duty&VAT taxes.
Cum vi se pare?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Fetelor am facut o socoteala cu transportul. Am impartit taxa la nr de cutiute comandate. Si vine cam 3,6 euro de cutiuta transportul .Va convine ? Eu zic ca e ok. Spuneti care vreti , ca sa ne hotaram cum facem. Eu spre exemplu am vreo 5 cutiute de ci la mine sunt inca vreo 20 euro numai transportul.
Atentie insa , pastilutele de dinti sunt la oferta , cutie mare de 250 , nu 125. Poate nu vreti 2 cutii , ci doar 1.
Babytza si puii
Valentina
David