Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Am pus si eu cateva pozici noi pe webshots ...pt cine are timp si chef :

http://family.webshots.com/photo/2797049970101722542rDXERp

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii[/blue]

Sara este o papusica; sunt innebunita dupa pletele ei !
Si ce rochite are !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am vizionat pozele cu AJ...ah ce catelus frumos si cel costumat si cel real. Moama ce simpatic e. Ce rasa e Vali?

Sanatate Dariucai, sa se vindece repede

Lala super ideea cu felicitarile...poate o sa te deranjez si eu

Gatta o scumpica Sara. Ce frumos ii sta cu codite. Muah, iti vine sa o mananci

Multumim de laude. Adevarul e ca o ador pe Iulia...desi, cateodata ma scoate din pepeni...are fata niste talnte actoricesti, ceva de speriat. Sa va relatez discutia de mai deunazi. "Eu: Iulia ce ai facut azi la gradi? Ea: am stat...Eu: pai, cum asa mami, n-ati facut nimic??? Ea: Nu, pentru ca e gradinita de stat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

"Eu: Iulia ce ai facut azi la gradi? Ea: am stat...Eu: pai, cum asa mami, n-ati facut nimic??? Ea: Nu, pentru ca e gradinita de stat."

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

de coma

PS : Vera asta era si ideea mai : sa ma deranjati

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Simona ce frumusica e Sara! Si ce par lung si ondulat are Nu ai tuns-o niciodata? Pupam vorbareata istetica
Si Thea are o treaba cu "UNTZI ANI!" (apoi ma pupa, obligatoriu) sau cu lalaitul "LAAA UNTZI AAANI!" si nush de unde i s-a casunat SI spune "TATE" (sanatate) daca stranuta cineva si "PANAN" (pardon) daca face partz sau vrea sa treaca de cineva si nu are loc Avem fetite bine crescute
Vera nu pot decat sa rad tareee E si frumoasa si isteata, bravo ei (si tie care esti mama ei)!
Honey bine ai revenit! Ce simpatic e AJ! SI chiar ca are o mutrita de strengar Ce frumos e la ei la gradi! SI AJ papa singurel fructe si ce mai avea acolo in farfurie? Super!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ce frumusica e Sara cu codite .
Vali vad ca v-ati distrat de Halloween. Pupam micul texan frumusel.
Vera genial raspunsul Iuliei.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Seara buna!!!

In primulrand am vazut pozici cu o mandra fata Iulia(tare bine-i sta in alb), Cu Aj catelus (mi-a placut mult si dovlecelu ) si Sara cu codite (sunt minunate pozele alea pe covorasu ala alb)

Vera are dreptate fata , noi la stat suntem in vacanta si nu facem nimic cu copiii.Mergem sa stam

Laura I Razvi cand stranut zice "hapciu tate" asta fara sa ii zic eu, ne-o fi auzit prin casa(noi zice sanatate, nu hapciu sanatate ).La fel si cu pardon, el zice "padon".

Inca ceva ce ma distreaza la el.Imi tot zice "coate nucii" adica scoate mucii(cand simte ca are in nas si il deranjeaza).Si o tine asa pana ii scot cu BB.Se aseaza singur pe pat, isi ia sculele si asteapta sa dau drumu la aspirator.Pana aici toate bune si frumoase.Cnad dau drumul la aspirator si ii bag chestia aia in nas plange de mama focului.Dar exact atata timp cat fac operatiunea.Cand termin, totul e din nou frumos.

Inca una si ma duc : seara se cere foarte insistent la somn.Dupa ce a mancat si l-am spalat pe dinti musai in momentul acela sa il duc la somn.Isi ia maimutica "nutzica", si ma ia de mana si zice Ai nani, ai domii, ai ai, adica hai la nani, hai dormi, hai hai.Si nu am voie sa zabovesc nici o secunda ca atata ma trage de mana pana ma duc sa il duc in patut.
Se cerea si inainte la somn, da nu cu atata inversunare.

Gata ca as avea o mie de lucruri de povestit.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

am fost si noi ieri seara la eco. de 12 sapt cu niste emotii.... tot incerca dr sa ii masoare pliul nucal dar nu prea vroia el sa ne arate ceafa...pana la urma a zis ca din cate vede el ii fff subtire si nu are rost sa il masoare, plus ca daca ar fi proble ar avea anse intestinale??? dar nu se vad. a tot stat dr s-a tot uitat el acolo si la urma mi-a mis ca are o banuiala de m-am speriat pana acand i-am vazut zambetul, a zis ca are o banuiala masculina. eu i-am zis sa aiba una feminina... da ma rog ce o fi o fi da mi-a repetat ca e doar o banuiala deci pana data viitoare eu mai sper ca ii feminina banuiala....

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, la noi ninge ca-n povesti, deja se depune zapada. Am fost la sala (dupa 5 luni de lipsa) si pe Thea am dus-o la mama; cand am venit cu ea acasa am stat in fatza blocului si s-a jucat un pic cu zapada ("pata"). Este frumos, dar prea devreme!
Veronica, felicitari pt bebe (banuiala baietel) sanatos!
Ramo ce m-a distrat faza cu aspiratorul! Off! SI Thea plange fix cat dureaza scosul mucilor, dar nu-si cere singura osanda

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata!poftiti la fierbinte ca pe frigul asta...am avut noroc cu tati ca a venit si m-a adus sotul la muncaaltfel inghetam prin statii.

o zi buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata!!!!

La Multi Ani!!!! aniversatelor acestei luni./ Sa aveti parte numai de bucurii.

Am vizionat pozele cu piticuti minunati, toti frumosi si jmecherosi. Nu va spun ce incantata a fost Antonia sa vedem pozele cu Razvan (BABAN), la restul m-am uitat singurica ca nu mai terminam niciodata; si-a luat laptopul in brate si nu ii mai dadea drumul, mai zicea din cand in cand "apasa mami, apasa".

Referitor la gripa, asta am primit eu:

CMU Arcul de triumf, policlinica si spital - Pentru informatii si programari - 9CMU (9268)

SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1
Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este
aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precautiilor. Contactul cu virusul
H1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei cu virusul H1N1, pentru a evita
proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe
deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de
stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mâinilor.
• Abordarea "Jos mâinile de pe fa)a". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu
exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati sau sa va palmuiti).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere
în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze
si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa
sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana
infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• În mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata. Nu toata
lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti (pozitii Yoga pentru a curatarea cavitatilor nazale), dar
suflarea puternica a nasului o data pe zi si curatarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa
calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
• Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati
tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea contin si Zinc pentru a accelera
absorbtia.
• Beti cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu
pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau.

Sper sa va fie de folos. Noi nu facem vaccin antigripal, nu am facut niciodata si nici la fata nu-i fac. Eu sunt adepta remediilor homeopate.

Sanatate multe piticilor bolnavi..

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput