Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

danutza imi place ca esti optimista!

gaa, ma duc la flamanzila ca se screme si se casneste. si acu' urla.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Fete dragi, mi-a fost taaaare dor de voi. Absentez iar de ceva vreme, dar am fost toti bolnavi, inclusiv ambele mandre. Eu sunt cel mai nasol acuma...tusesc, nas infundat si rauuuu de nu mai trece..
Celei mici ii scot mucisori kilometrici din nas, cu toate astea ieri am facut vaccinul de 2 luni...dr s-a jurat ca nu e rosie in gat si ca se poate face. E drept ca n-a avut in 24 de ore nicio reactie urata...dar cam stau cu frica in san..Cea mare e la gradi, dar a fost cumplit sa le separ una de cealalta cand Eva a fost bolnava cu febra...Si are si ea doar patru ani jumate, e un copilas mic care vroia la bebe, s-o pupe...ce sa mai... un cosmar.

Am vazut si eu bebelusi frumosi foc. Sa le fie de bine botezul lui Bruce si lui Dragos si sa se bucure parintii de ei. Inteleg ca sunt si cuminti acuma..

Manga, e incredibil cum ai alergat tu cu bebe in minunata Londra..credeam ca astia sunt mai organizati, dar probabil sunt hibe pe peste tot..

Biaz, bebele meu e copilul minune...n-am pierdut nicio noapte in 2 luni, pe care le-a implinit ieri . Se trezeste o singura data noaptea, papa si sed culca la loc. Doarme si 6 ore legate, nu mai are colici...se mai smiorcaie ziua, daca e singura in xcamera prea mult timp...ce sa mai e o scumpete de copil..

Raluk, tu esti cea mai organizata persoana pe care o cunosc...de sensibila nu mai zic

Dana, e mica fetitza, o sa mai regurgiteze o perioada, nu te speria. Si Sara scoate laptic dar a luat super bine in greutate

Liliac- il petesc oficial pe Raducu pentru fii-mea daca tot dorm dusi amandoi Si mai e si frumusel foc!!!

Lucia- ce face David,zis si Gogo, doarme in patul lui???

Nela-pe tine si pe frumusica Ana

Selen, esti frumoasa foc asa tunsa..si bebita ta. La multi ani si de la mine cu intarziere!!De, e greu cu doua maimutici, mai ales cand si mami e bolnava...Parca nu se mai termina..

Moni Iulia- sper din tot sufletul ca bb sa fie bine!

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,
AM intrat doar sa va salut ca inca mai recuperez si in acelasi timp incerc sa imi trezesc puiul pentru masa de pranz.
Si sa ma laud, fetita mea a dormit neintrerupt azi noapte de la 10,30 pana la 06 dimineata si acum doarme iar de la 10. Deci subzic la vorbele Monicai ca inspre 2 luni se mai linistesc. oricum, probabil ca depinde de fiecarte copil in parte.
Fetita mea inca de pe la 2 saptamani are 5 mese in total. Adevarul e ca eu am reglat-o asa. fata de perioada de inceput cand manca non-stop am decis eu pe baza unor sfaturi de la pritene sa ii fac un orar fix, si uite ca merge. Papam la 4-5 dimineata (azi 6) apoi pe la 9, la 13, la 17, si pe la 21. in rest mai dormim, ne jucam in patut cu caruselul, radem la mami si tati sau chiar ne smiorcaim inspre seara cand vrea predominant in brate.
referitor la bubite, si noi am avut dar au trecut ele singure d epe fata si acum avem pe corp. Asteptam sa dispara...

va pup si merg sa o trezesc sa ne pastram cat de cat programul

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mangulico dar vad ca esti in pregatiri mari cu botezul....ia zi toaleta ti-ai cumparat ? sau cand mergi la croitoreasa ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

astept sa dau 7 kile jos si dupa aia. stiu ca si vrabia malai viseaza...dar las toaleta pe ultima suta de metri ca oricum trebuie sa-mi cumpar ceva. nu e chip sa incap in haine marimea 8.

cat despre botezul in sine...incerc sa fac incantatii/meditatii sa nu ma stresez. ca simt cum creste tensoiunea numai cand ma gnadesc. dar va fi bine si va trece. Cred ca vor fi mult mai multi decat ne asteptam. Si ma panicasem zilele trecute ca eu nu am decat 4 scaune, o canapea mica si amarata si doua beanbag-uri. Asa ca se va merge pe stil bufet, cred.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Buna fetele!

Monique da, dorm mai mult, cred ca vreo 4 ore fac. Dar nu mai bine, moralul e aproape de pamant, ca are catre miezul noptii si dimineata pe la 6 niste crize de colici ca plangem impreuna. Atata se chinuie puiul, atata urla, i se umfla venele de pe frunte... Nu credeam ca e asa de greu sa ai un copil cu colici. Si a fost doar o zi si jumatate... ce ma fac pana la 2-3 luni? Of, ce zile minunate am avut cand ne-am intors din spital si nu-l durea nimic, doar voia puiul mancare des...

Maria si lui Alex i-au facut analizele alea. Unele rezultate imi vin maine. Dar cele de tiroida erau numai de hipotiroidism, nu si anticorpii.

Camy tinem pumnii vineri atunci!

Of, Moni_iulia prin ce ati trecut! Dar uite ce noroc ai acum de un baiat asa sanatos si cumiiinnntteee!!!

Danuta deci se rezolva situatia cu dormitul noaptea si apare altceva... imi place ca te simt optimista si vesela!

Mami fericita de minune Alex

ok, remind me...la cat timp ar trebui sa-i fac anticorpii ca sa fie ok. parca spuneai ca nu la inceput din cauza laptelui de mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bia multumesc pentru raspuns
sa stii ca si eu- in cele cateva momente de deplina luciditate-imi spun ca este normal..ca regurgiteaza/ vomita pentru ca mananca prea vorace..ca are stomacelul micut etc, etc; dar astazi..eram singura acasa (circumstante prielnice pt ganduri rele)..si am alaptat-o de doua ori..am pus-o usor pe umar..cate 15-20 min..apoi in patut..stateam langa ea si-i mangaiam spaticul..si tzust! laptic si pe nas si pe gurita..si in cantitate destul de mare, zic eu..a trebuit sa-i schimb de doua ori body-ul in dimineata aceasta..ufff!

acum mai am alta dilema..de aseara fac cum spun cei din linkul lui raluk..ii dau sa suga la acelasi san de mai multe ori (Ana mea suge cam 10-15 min la o masa)..din celalalt expresez manual sau cu pompa..am colectat destul de multicel..oare sa i-l dau cu biberonul?!? pana acum nu i-am dat biberon si ceea ce colectam aruncam;

Doro bine i revenit! sa se faca bine fetitele, dragutele!

carina cum ai reusit mami, sa faci programul pentru fetita? ca a mea doarme in timpul zilei si 4 ore legat si nu s-ar da trezita nici cum;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Doro, hai sa facem schimb pentru o noapte. Ca la mine fiecare noapte decurge cam asa: trezit, medicamente pentru colici, alaptat, schimbat (daca e nevoie), scos mucisorii din nas, excursie la toaleta pentru a spala lingurite sau seringi de la medicamente si mainile, excursie in camera la baietii mari ca sa-l invelesc pe nazdravan, pus medicamente in ochiul meu, iar excursie la toaleta sa spal mainile. Avand in vedere ca cel mic papa o data la doua ore, abia ce m-am culcat si trebuie sa ma scol iarasi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Danutza,cum ai ,,reusit" performanta?Fir-ar sa fie,lasa ca trece,important e sa nu te doara...dar din cate stiu eu,degetele dor mai rau decat oasele mari.Recuperare rapida!

Moni,tin in continuare pumnii!

In rest,ne laudam cu performanta de a fi facut colici.Saracul se agita,ridica manutele,se inroseste..ce sa zic,in toata splendoarea.Aseara am dormit burta pe burta,ce sa facem.
Doctora de famiie ne-a prescris Debridat,dar sincer inca nu-mi dau seama de efectul sau miraculos.
Astazi mergem la controlul pediatric si la ortoped...sa vedem ce ne mai zice.
Pun pariu ca o sa zica sa inlocuim Debridat-ul,ca oricum am observat ca doctora de familie si cea pediatra se cam contrazic in prescriptii.
Vom vedea...

O zi buna!

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

intru si eu repede sa ma plang ..

aseara de la 21.30 la 1 noaptea, anna nu a vrut sa doarma .. cred ca au inceput colicii .. of of .. cum o puneam in pat, incepea sa se chirceasca si sa planga .. asa ca am stat cu ea atarnata la san.

colac peste pupaza .. eva are o stare subfebrila 37,7 si imi face un kk mai imprastiat .. sunt tare suparata. e adevarat ca ii sparg caninii .. eu ma rog sa fie de la asta. ca daca e altceva, e nasol rau. mi-e teama ptr anna mai ales ca eva sta bot in bot cu ea oricat m-as impotrivi eu ..

si anna mi se pare calduta .. nou-nascutii au temperatura mai ridicata? nu mai tin minte de la eva .. nu i-am luat temperatura dar poate i=o iau cand se trezeste .. acum am pus-o sa faca nani pe burtica dar stau langa ea.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

carina cum ai reusit mami, sa faci programul pentru fetita? ca a mea doarme in timpul zilei si 4 ore legat si nu s-ar da trezita nici cum;

[
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

[/quote]

Pur si simplu am refuzat s o mai hranesc la orice mica cerere, deoarece cand era treaza cereaintruna. Iar de dormit nu doarme mai mult de 4 ore o data ziua. iar noaptea pot sa zic ca am inceput sa lungim distantele dintre orele de mese cu suzeta.

Si sa sti ca la aproape 2 luni deja are aproape 5 kg fata de 2,900 cu cat s-a nascut, ceea ce e foarte bine.
Singura problema e ca o masa ne ia cam 1 ora sau si mai mult.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput