Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
suede spune:
Fetele,
Voua ce v-au recomandat medicii,sa beti sau nu lapte?Ca mie una imi zice sa beau,alta sa nu...ca cica ar face colici bebele....
Merci!
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lullaby_2009 spune:
Raluk multumim pentru articole.
Am admirat pozele de la cele doua botezuri, Monica nu pot sa nu observ ce ochi superbi si ce bebe mare si grasunel si frumusel ai. Sa-ti traiasca! Te rog, nu te mai ingrijora.
Iulika, mami optimista, arati incredibil, iar Bruce iti seamana tare. Sunteti tare frumosi. Sa fiti sanatosi si voiosi!
Iulia ma bucur ca este bine Tudorita. Off, scumpa de tine prin cate ai trecut.
Danuta multa sanatate!
Dana nu stiu ce sa zic legat de cantar, pentru mine a insemnat un factor de stres, stiu ca ar trebui sa-l cantaresc saptamanal, dar pentru ca de cateva zile iese mereu cu taraboi, bebe plange si ar sta non stop la san, iar mami e disperata ca nu are suficient lapte, il cantaresc aproape zilnic. Cand aud de bebeloi care au luat 1 kil jumate intr-o luna incep sa ma gandesc la toate cele. Totul a inceput frumos cu mai bine de jumate de kil luat in primele doua saptamani, dar de atunci a mai luat foarte putin. Ideea e ca la inceput l-am cantarit haotic si acum am inceput sa-l cantarim cum trebuie si poate de asta nu ies bine graficele, cert este ca mi-as dori sa ia mai mult in greutate ca sa nu apelez la formula. Ma tot gandesc daca nu e agitat ca mai vrea laptic si degeaba incerc eu sa-l calmez.
Vroiam sa va intreb daca folositi suzeta pentru bebe. Am tot auzit opinii pro si contra (ca scapa greu de acest obicei, ca deformeaza dintisorii - dar ma gandesc ca inca nu e cazul - etc.), dar cand il aud cum plange ma gandesc ca ar putea fi o solutie. Voi cum procedati?
Salvasem ca draft cateva raspunsuri pentru capitolul trecut pe care vroiam sa le includ in mesajul acesta, dar acum cand incerc sa deschid mesajul imi spune ca "Ai incercat sa raspunzi la un subiect inchis". Oare de ce?
Vroiam sa-i spun Mariei si Aidei ca am mai incercat inca o data leaganul si ca adormise pret de cateva minute il el, apoi desigur iar scandal, nimic nu pare sa functioneze cand plange, am incercat si eu cu play matt (sper ca am scris bine), dar nu a avut prea mare efect.
Cred ca mai aveam ceva de spus, dar am uitat, smecheria mica doarme la mine in brate si imi este greu sa iau notite in timp ce va citesc si astfel imi pun memoria la incercare. Oricum degaba iau notite daca nu pot deschide drafturile, e si mai frustrant.
Mi-am amintit: am admirat poze de frumoase printese: Andra si Sophie. O mamica si o fetita dulci foc. Si ce cocheta este papusica ta. Sunteti bune de coperta de revista!
mami fericita de Alex
liliac1 spune:
Camy Trimit si eu la plimbarica agitatele-motate si fac maine inca o preselectie, ca sa fie cele mai "in forma".
Scuze, dar eu citesc 2-3 postari, apoi fug, iar revin...si tot asa, deci pana ajung sa scriu ceva sunt deja depasita de evenimente
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Liliachio ce surpriza....pupa-l pe Raducu somnoricu de la mine. Tu esti bine ? ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Sar'mana
![](japonez.gif)
David Cuceritorul a trecut de colici?
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui suede Fetele, Voua ce v-au recomandat medicii,sa beti sau nu lapte?Ca mie una imi zice sa beau,alta sa nu...ca cica ar face colici bebele.... Merci! ![]() Poze cu Mihnea: http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH |
Doctorita mi-a spus sa beau in jur de 200 ml pe zi si sa consum mai multe produse lactate: iaurt, branza de vaci etc. Din cate stiu este vorba despre intoleranta la lactoza motivul pentru care medicii recomanda sa consumam mai putin lapte.
mami fericita de Alex
![](olala.gif)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Liliacule, trebuie neaparat sa-l vad pe Raducul tau ca pentru mine copii care dorm noaptea sunt un fel de mit despre care am auzit intotdeauna dar pe care nu i-am inalnit niciodata. ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Bia nu merit sa fiu invidiata ca ziua este un calvar deocamdata. Sta 10 sec, 20 sec urla ca si cum l-as sfarteca, iar tace 10 sec...si tot asa...incat cand ii dau sa pape parca nu-mi vine sa cred ca se poate sa fie si liniste
![](plang.gif)
Eu incerc sa distantez mesele dar nu stiu ce naiba nu-mi reuseste. Fomistul meu sta cateodata cu tzatza-n gura doar de dragul ei, ca de tras nu trage dar parca are superglu pe limba si cand incerc sa o scot...mi-o intinde ca pe-o guma
![](plang.gif)
Deci, pot fi si bune dar si rele!
![](punk.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
dana nu m-as ingrjora cu regurgitatul. Din cate stiu eu daca varsa branzica nu e grav...asta e surplusul. Mie mi-e ciuda cand trebuie sa-l schimb de kk in timpul alaptarii si da afara laptele nedigerat, bun. Dar chiar si asa vad ca a luat bine in greutate conform cantaririi de ieri. cat depsre golitul sanilor. eu de mult manual sau cu pompa nu am facut-o decat de vreo 3-4 ori. Si Aidan are multe mese pe care le serveste in 5 minute. Si atunci la urmatoarea il pun tot la sanul respectiv dar il mut un pic si dincolo, numai cat sa detensioneze ca sa nu arunc bunatate de lapte. Asistenta mi-a spus la ultima vizita ca voi ajunge la un moment dat cand un san nu-i va fi suficient la aceeasi masa si atunci sa nu uit la care am ramas.
Kemsy per sa fie Loris bine.
Suede ieri pediatra m-a intrebat daca beau lapte si poate ar trebui sa fac o proba cateva zile fara lactate sa vad daca il mai deranjeaza asa. dar la mine lactatele sunt baza. eu cruditati nu prea mananc acum si ca sa o tin numai pe cartofi si friptura,, nu am cum ca mie nu-mi prea place carnea in cantitati mari. Incerc sa nu beau excesiv de mult lapte. mama imi spunea sa incerc cu iaurt in loc de lapte dulce.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
citat din mesajul lui suede Fetele, Voua ce v-au recomandat medicii,sa beti sau nu lapte?Ca mie una imi zice sa beau,alta sa nu...ca cica ar face colici bebele.... Merci! ![]() Poze cu Mihnea: http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH |
Eu am tot mancat lactate si vad ca bebe urla de burtica. Am citit ca ar putea fi de la lapte. In consecinta, sunt hotarata ca de maine sa scot lactatele o perioada din alimentatie sa vad daca se schimba ceva.
Eu una sunt terminata. Azi de la 7 dimineata pana la ora 14.00 nu a inchis un ochi. A plans, s-a foit, a mancat, l-am leganat, iar a plans si tot asa. Nu stiu cat mai rezist in felul asta. Sper ca eliminarea produselor lactate sa ajute pt ca nu mai am alta idee.
Danuta imi pare rau pt picior. Lasa ca trece.
Lullaby, ma bucur ca mai aflu vesti de la tine. Sper sa fiti bine.
Moni_iulia, imi pare tare rau pt supararea din viata voastra. Bine ca a trecut. Sper sa fie bine de acum incolo.
Nela, azi ai tras chiulul
![](icon_smile_big.gif)
Ellenuta, imi pare tare rau ca experimentezi si tu plansete. Eu numai de asta am parte asa ca...te inteleg. Sper sa fie bine cele doua printese.
Carinablanca ce te invidiez. La mine cand doarme 3 ore legat o data pe zi si o data noaptea e parfum. Sper sa treaca repede durerile de burtica si sa ne mai odihnim si noi.
Dana, eu nu vreau sa cumpar cantar pt ca m-as stresa mai mult. La noi a fost asistenta dr ieri acasa si ne-a zis ca aratam bine. I-am zis de plans si a zis ca unii copii asa sunt, mai plangaciosi. De cantarit a zis ca la o luna si sa nu ma mai stresez.
Fetele da careva dintre voi espumisan la bebe? Daca da, de cate ori pe zi si in ce cantitate ca mie nu mi-a zis dr. PUP.
![](pupic.gif)
Monica acum mami fericita de
![](bebic.gif)
MangaGirl spune:
lullaby si eu tot in brate il adorm invariabil. adormea singur in patut in prima saptamana, dar de cand mami ii ofera pieptul larg si prietenos, doar nu o fi el bleg sa stea intins pe salteluta. are reprize peste zi cand miorlaie fara scop si motive, doar asa ca-i place sa se auda. e diferit fata de urletele ingrozitoare cand vecinii cred ca-l schingiuim si cand colo el ori vrea papa ori a facut kk.
nici la mine playmat-ul nu functioneaza mai mult de 5 minute. scaunul nici nu l-am mai incercat. iti sugerez aspiratorul. face minuni! . am vrut sa=mi cumpar si eu cantar, dar mai astept.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
suede spune:
Lullabymerci de raspuns...o sa incerc si eu cu o cana de lapte.
[b]Mangaeu am eliminat definitiv laptele din alimentatie,dar cred ca o cana de lapte nu face rau nimanui.Si eu mananc carne si legume in general,dar ieri nu stiu ce m-a apucat (defapt a sugestia generalistei) am facut mancare de fasole verde...si dai colici...
Se pare ca cel mai bine este sa-i testam...dar din pacate,o facem pe sstomacelul or si pe pielea noastra
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
monikus azi i-am luat espumisan annei .. pe prospect scrie 25 picaturi inainte sau dupa alaptare .. insa, evei ii dadeam cate 10 picaturi inainte de masa (asa mi-a spus pediatrul) .. oricum, ei nu i-a mers nimic la colici. pana la 4 luni m-a plans de m-a zapacit .. sau poate din cauza ca nu i-am dat cate 25 picaturi nu si=a facut efectul .. hmm ..
am cumparat si bonisan .. asta trebuie dat tot cate 10 picaturi insa de 3 ori pe zi.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun