Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 7
aleesicoo spune:
lauriciu activeaza-ti PM-ul ca sa iti trimit parola
off fetelor tocmai ce m-am intors de la buda..."m-am cam certat cu wc-ul"
discordia eu nici inainte nu ma omoram cu pestele.....dar mirosea frumos![]()
carnea inca o suport....dar painea nici sa nu o vad
asa creste bebicu
8+

andradap spune:
Acum plec la eco... am niste emotii!!!
Imi doresc din tot sufletul ca aceasta sarcina sa fie plina numai de vesti bune, dar nu pot sa nu ma gandesc ca acum 3 ani, la ecografia asta primeam vesti proaste si incepea calvarul...
Am mai si visat urat azi-noapte (evident din cauza stresului...)
Va dau vesti cand ma intorc. 

Tineti-ne pumnii!!!

Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
aleesicoo spune:
[center]BAFTA andraaa!!!!!]

doamne ajuta sa vii cu vesti exceptionale
asa creste bebicu
8+

M&M spune:
Andrada, bafta multa!!! 
Feli, bine ai venit!! SArcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!
Nu am auzit de dr ta.
Veronicah, nu am inteles prea bine unde coboara durerea. Pot fi ligamentele, poate fi uretererul stang daca ai probleme cu rinichii sau daca coboara pe picior sa nu fie de la coloana.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
vero daca durerea vine din spate in fata poate fi o coica renala...si mai ales daca se lasa pe picior
daca durerea ramane doar la nivelul mijlocului poate fi o lombosciatica
asa creste bebicu
8+

veronicach spune:
durerea este mai jos de buric, pe partea stanga chiar sub pelvis(sper sa se inteleaga) , si durerea este in fata, nu in spate(unde ar fi rinichii), poate e de la ovar?
(nu stiu)
va multumesc mult, mult de tot...daca voi nu intelegeti cel mai probabil nici doctorita nu va intelege
11+
ck_29 spune:
Fetelor, ce viteza aveti!!! Si doamne cat ne-am inmultit!!
Eu abia reusesc sa tin pasul cu cititul, si sunt apropae sigura ca nu am retinut toate fetele noi venite!! Asa ca...uite cate o
pentru fiecare si urari de bine, sarcina usoara si fara greturi!!!!
Bafta fetelor care merg la eco si asteptam numai vesti buna!!
Urez zile bune fetelor cu greturi; am experimentat si eu ceva greturi usoare; Alinuza zicea de gutuie, ei bine am incercat si eu si a mers, asa ca am o colectie de gutui la serviciu, just in case.
Eu ma confrunt cu migrene; in unele zile usaore, in altele mai grele; cu acordul doctoritei iau paracetamol; juma de pastila la migrena usoara si 1 pastila intreaga la migrena mai rea; pana acum am scapat, dar vad ca deja le am in fiecare zi;
Si mai sufar de somn! in fiecare seara la 8-9 pic rupta; ma trezesc la 12 pt pipi si adorm imediat; si ma mai trezesc la 3.30 fix, tot pt pipi si nu mai adorm decat spre ziua!
Cam asta am avut eu de raportat!
Fetelor, sa aveti o zi buna si fara greturi!
ici la toate
6+
mommy_to_be spune:
Buna dimineata, burtici fericite!!
Ieri am reusit sa tin pasul citindu-va, insa nu am avut cum sa va scriu. Incerc sa recuperez astazi, iar daca omit ceva va rog iertare.
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen si Felicitari
burticilor care si-au vazut puiutii la ecograf!
Le multumesc tutror pentru aprecieri si imi pare tare bine ca reusim, in sfarsit sa ne cunoastem si altfel decat prin intermediul scrisului
Flubby[b/], vei fi o mamica tarere frumoasa, cu un puiut la fel de frumos, precum parintii lui. Mi-a placut si mie tare mult rochia ta de miresa si felul in care v-ati asortat. Alina[b/], tu ai o expresie tare senina si un zambet superb. Mi-a placut cum ai pus pozele in ordine cronologica, ca o poveste, iar prichindelul vostru e o minune de baiat. Sa va creasca mare, sanatos si frumos! Flory[b/], si tu esti o mamica tanara si frumoasa. Cati ani ai, daca nu sunt prea indiscreta?
Mary, ma bucur mult ca te simti ceva mai bine. Daca totusi iti faci probleme pentru eventuale repercursiuni, ai putea sa-ti suni medicul ca sa te linistesti. E foarte important sa fii impacata si linistita.
Andra, m-am uitat si la pozele tale. Mamica tinerica si frumoasa
In ceea ce priveste sangerarea, da fuga la doctor ca sa-ti prescrie pastilele necesare, daca e nevoie de ele. Eu iti tin pumnii sa nu fie nimic grav si astept sa ne spui cum a fost. Important e sa nu stai acasa si sa astepti!!!
Aleimi pare tare rau de greturile tale nerusinate... sa speram ca vor trece cat mai rapede
[b]AylaM-am uitat pe indelete la pozele cu Luana, la pagina in memoria Almei, la pozele cu tine... am citit si la sufletul credintei... Sunt profund impresionata de tot ce ti s-a intamplat... Nu prea imi gasesc cuvintele sa exprim toate sentimentele care m-au incercat citindu-ti povestea, pentru ca nu cred ca existe cuvintele care sa le descrie. Esti o femeie, dar mai ales o mama, admirabil de puternica! Ma bucur mult ca necazurile ti-au intarit credinta in Dumnezeu si nu au alungat-o. Eu sunt convinsa ca in curand va iesi soarele in viata ta, odata cu venirea pe lume a acestui copil din burtica, trimis de un inger... Esti frumoasa la trup si suflet, cum se spune! Ii doresc multa sanatate sotului tau, tie si copiilor tai, deoarece chiar meritati sa fiti fericiti!
In ceea ce priveste testele de care vorbeai, eu voi face doar triplul test, pentru ca mi-a spus doctorita ca intra in protocol si ca nu scap fara el. La dublu pot sa aleg, si voi alege sa nu il fac pentru ca dupa cum au spus si fetele, e vorba doar de statistici... In urma cu cativa ani, cand incepusem sa ma gandesc la copii, eram convinsa si indarjita sa fac toate testele din lumea asta sa ma asigur ca bb e bine, ca sa-l nu-l aduc pe lume si sa sufere. Insa acum, daca ma intrebi... arice as stii ca are, nu as renunta la el/ea, pentru ca nimic nu e intamplator pe lumea asta, iar eu o sa-l iubesc oricum...
[b]Veronicach, sa stii ca si eu am o durere foarte ciudata in partea stanga din cand in cand, ca si cum s-ar inflama ceva acolo in rastimpuri. Insa nu e asa intensa cum spui tu. Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor sa te asiguri sa esti ok.
[b]Andrada... foarte interesant ce ai spus tu... sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa imi imaginez cum arata unii oameni inainte de a-i cunoaste. Multumim de aprecieri... Eu una sunt innebunita dupa Antonio
Nu ma intelege gresit... , insa daca la mine iese fetita, poate ne si incuscrim ![]()
Era sa uit... [b]Feli86[b/] In primul rand bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Am auzit si eu de Ala Danilceac. Am o prietena care merge de ani buni la ea, insa nu cunosc pe nimeni care sa fi nascut cu ea. Eu am avut o retinere in a o alege ca doctor deoarece stiu ca e inca medic rezident. Oricum, am auzit ca e o persoana foarte deschisa, poti sa o intrebi orice si-ti explica tot si sta la dispozitia ta oricand ai nevoie.
Va pup burtici!!!!! Daca imi mai amintesc ceva, revin cu adaugari.
Mira
10+
minunea mea
mommy_to_be spune:
Andrada iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa dea Dumnezeu sa nu te nelinisteasca din nou, degeaba. Te rog anunta-ne cum a fost de cum te intorci. Doamne ajuta!!!!
Mira
10+
minunea mea
Monyca.C spune:
Andradap bafta multa la eco !!! 
Ayla eu nu am facut testele la prima sarcina si nici acum nu o sa le fac. Iniferent de ce va fi, cum va fi noi o sa pastram copilasul. De multe ori nu fac altceva decat sa ne sperie. Daca Dumnezeu n-i l-a dat, are dreptul la viata si consider ca eu nu am nici un drept sa i-o iau..asa cum va fi ea. Fetele ti-au raspuns f bine in legatura cu asta. Alinutzaa, Ioana, Cristina, Reallaura 
AlinaBu am mai scris si eu am sangerat la a doua sarcina prin luna 5..acum depinde si cat este cantitativ, culoarea..in final nu a fost nimc ingrijorator...
cred ca cel mai bine ar fi s-ati intrebi doctorul, el stie cel mai bine..
P.S vazut si eu pozici cu fete si copilasi frumos foc toti !!!
ma bucur ca asa ne putem cunoaste...![]()
fericita 14+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai