Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 6
Alysh spune:
"neata,
Dau si eu o cafea ca sunt zombi, m-am trezit cu noaptea'n cap.
Laurita, Nicoleta
, saru'mana pt felicitari!
Madamar, sincer nu cred sa aiba vreo legatura diareea cu oprirea din evolutie, Doamne fereste! Iar detensionarea sanilor e normala, asa am avut si eu la prima sarcina. Acum nici macar nu s-au mai tensionat. Sunt mameloanele sensibile si atat. 
ALI, mami de Vlady si
6+
dana81 spune:
Buna diminetza!!!
Madamar si eu cu aceeasi pitici in dimineatza asta, fara simptome sunt de la inceput dar acum parca nici sanii nu ma mai dor
, or fi tot hormonii de vina
Alinabu sper ca esti mai bine astazi , sa intri sa ne zici ce ai facut la doctor.Tinem pumnii!!!
Laura ma interesez si eu despre lege si schimbam impresii
Vraeu si eu sa vad pozeee.Imi trimiteti un PM cu parola si unde trerbuie sa intru.Multumesc frumos
O zi buna sa aveti
5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
M&M spune:
Neata!!..
Ma lupt cu greturile in continuare...offf!! abia astept sa treaca...
Dana, ai PM!
Ayla, sarcina trecuta mi-am facut dublutest, sarcina asta sunt hotarata sa nu imi mai fac deloc. E copilul meu indiferent de cum si ce. Eu nu prea am incredere in aceste teste, e doar statistica..Iti dau si un exemplu , cumnata mea, 35 de ani, anul trecut a ramas gravida ( dupa vreo 4 sarcini pierdute in luni mari );si-a facut dublu test si a iesit ca bebe are risc mare de sdr down. Nu a vrut sa faca amniocenteza , a zis ca pastreaza copilul asa cum e. A nasut si martie si acum are o fetita de 7 luni, sanatoasa tun.
Mary, cum iti mai e?
Nu toate hemoragiile sunt semn de avort ...Mai sunt si hemoragii oarecum "fiziologice" in sarcina, dar pentru linistea noastra, a oricui, e bine sa consultam dr si sa facem si o eco.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Nicoleta, am uitat sa iti raspund,,,SArcina trecuta am fost la Dr Chitescu Rodica. D.p.d.v profesional era ok, mie nu mi-a placut ca nu zicea tare multe...dar per total a fost ok, dar , din pacate , nu mai lucreaza la Medlife. Am mai azuit si de dr Georgescu ca ar fi ok...Eu mi-am facut la Steriu programare...sper sa nu ma dezamageasca, prima oara tot la ea am fost si a fost ok!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
feli86 spune:
buna viitoarelor mamici de iunie 2010.ma alaturi voua pentru ca undeva #259;e 6 7 iunie vine si pufi meu.sper sa fie bine raman alaturi pana atunci .apropa voi a-ti luat ceva kg ca io nu am decat doua luni si deja am 3 kg luate.
lauriciu spune:
Neata, fetelor,
Va multumesc pentru toate vorbele frumoase si pentru grija. Ieri, din fericire, am avut o zi f plina la birou si asa a trecut mai usor.
Nu am retinut mare lucru din postarile voastre, citesc foarte rapid, fiindca nu stu deloc bine cu timpul.
Va pup si-mi sunteti foarte dragi, dar nu pot mereu sa fac fata ritmului vostru.
As vrea si eu, va rog, userul si parola pe webshots, sa va vad si, poate, sa incarc si eu cateva pozici cu noi.
Madamar, cred ca daca-i dai cu menta si orez fiert nu risti nimic.
AlinaBu, repede la dr, neaparat. Macar ca sa te linistesti tu.
Ayla, eu am facut triplul test data trecuta fiindca asa era protocolul. Dar de data asta nu-l mai fac, oricum.
Dar ca sa-ti spun ce-as face daca as sti ca riscul de malformatii e mare...asta nu cred ca pot, fiindca efectiv nu stiu ce as face in situatia asta. Nu pot afirma cu taria celorlalte fete ca l-as tine orice ar fi, fiindca nu sunt convinsa.
Sa ne rugam la DD sa ne fie sanatosi toti copiii, nascuti si nenascuti!
Alesicoo...mai ai, abia esti saptamana 8, draga de tine.
Asteptam vesti de la eco de la fetele care merg zilele astea.
Eu sunt de o energie debordanta zilele astea. Imi e asa de bine ca parca mi-e si frica sa ma bucur!
Va pup!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
12+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator
discordia spune:
Neata si de la mine.
Am vazut si eu pozele voastre si sunteti tare frumoase toate. Sa vedem cand o sa reusesc si eu sa pun cateva poze cu noi.
Alinabu, cel mai bine ar fi sa mergi la dr, poate iti recomanda ceva, nu tb sa astepti pana sapt viitoare cand ai programare. Intotdeauna gravidele au prioritate la consultatii.
Aleesicoo, te inteleg perfect cu pestele, nici eu nu mai pot manca acum cat sunt gravi, de fapt eu am eliminat complet carnea din alimentatie, am devenit cu totii vegetarieni
. Am descoperit ca branza ma ajuta foarte mult, asa ca la serviciu imi iau branza sa mananc, iar guma de mestecat puternic mentolata face minuni.
Ayla21, eu am facut si in sarcina trecuta si voi face si acum triplu test, dar nush ce as face daca mi-ar iesi rezultatul prost. Eu am renuntat la o sarcina in 2005 din cauza unui medic, eram prea tanara si am fost influentata de acesta. Pe scurt, facusem o radiografie la plamani, mi-a iesit ca sunt racita la ambii plamani, am urmat 10 zile tratament cu antibiotice, gentamicina, ampicilina, augmentin. Ce mai, o nenorocire. Medicul mi-a spus ca antibioticele dau malformatii fizice care pot fi vizualizate la ecograf, dar radiografia il poate face pe bb mut, surd sau orb ori asta nu putem stii decat at cand se va naste. Asa ca m-a si programat pt chiuretaj. M-am speriat de ceea ce mi-a zis, nu am cautat alte informatii si asa am ajuns la chiuretaj. Chiar si in ziua de azi ma intreb oare daca copilasul meu a avut ceva.
mamica de fetita si
10s+
feli86 spune:
doctorita la care merg este ALA DANILCIUC DE LA MUNICIPAL.as vrea sa stiu daca a-ti auzit ceva despre ea?daca e ok.Pana acum am fost de doua ori si urmeaza in noiembrie.la ecografie unde cred ca o sa ii aud si inima lui bb.mesi.
Reallaura spune:
feli bine ai venit. Nu am auzit de Ala Danilciuc. Tot la Municipal o sa nasc si eu, dar cu dl Dr Radoi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
veronicach spune:
fetelor am o problema...sper sa ma puteti ajuta voi
de ieri am o durere, aproape permanenta, pe partea stanga, durere ce se simte ca si cum ar cobora(nu pot sa explic ma bine, din pacate)
ieri am stat tot in pat(dupa servici) dar daca stateam pe partea stanga iar incepea durerea, la fel si cand ma ridic si cand stau pe scaun
ma doare si la palpat...
sunt ingrijorata, o sa sun medicul ginec. dar mai astept o ora(sa nu fie prea devreme)
am citit despre ligamentele rotunde dar parca nu sunt acolo....sunt speriata(azi noapte am visat numai prostii de la stres
)
11+