Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 5
AlinaBu spune:
asta am sa fac ! Nu mai pot sa stau pana pe 2 nov oricat mi-as dori
durerile au inceput de joi parca dar am stat 2 zile la pat si au trecut! acum vad ca am aceste pete 

Sper ca totul sa fie bine si sa il gasesc pe medic maine daca nu ma duc la altul si tot ma duc !
Multumesc fetelor
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
Flubby spune:
Alinabu acelasi lucru l-am patit si eu si aseara si azi dimineata, doar ca la mine scurgerea era maronie-bejulie....am sunat doctora si mi-a zis sa iau utrogestan cate 2 dimineata si seara...de cand le-am luat nu am mai avut nimik , dar sa vedem maine..oricum merg si la dr maine
cel mai bine iti va spune dr tau ce sa iei si ce sa faci, dar eu zic sa te linistesti deoarece sunt cauze multiple care produc astfel de scurgeri si nu neaparat toate neplacute, de ex: poate e perioada cand ar trebui sa-ti vina menstruatia, iar organismul tau reactioneaza ca si cum nu ai fi insarcinata...mie de exemplu mi-au aparut cosuri pe fata, lucru care se intampla doar la mentruatie...in rest tenul era perfect curat....e un exemplu doar
cum spuneam mai bine mergi la doctor, el/ea te sfatuieste cel mai bine, eu pot doar sa-ti impartasesc din experienta mea
numai bine si cu optimism inainte
burticutele si merci la fete pt complimente gabriella si aleesicoo
flubby
7+
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flubby Alinabu acelasi lucru l-am patit si eu si aseara si azi dimineata, doar ca la mine scurgerea era maronie-bejulie....am sunat doctora si mi-a zis sa iau utrogestan cate 2 dimineata si seara...de cand le-am luat nu am mai avut nimik , dar sa vedem maine..oricum merg si la dr maine cel mai bine iti va spune dr tau ce sa iei si ce sa faci, dar eu zic sa te linistesti deoarece sunt cauze multiple care produc astfel de scurgeri si nu neaparat toate neplacute, de ex: poate e perioada cand ar trebui sa-ti vina menstruatia, iar organismul tau reactioneaza ca si cum nu ai fi insarcinata...mie de exemplu mi-au aparut cosuri pe fata, lucru care se intampla doar la mentruatie...in rest tenul era perfect curat....e un exemplu doar cum spuneam mai bine mergi la doctor, el/ea te sfatuieste cel mai bine, eu pot doar sa-ti impartasesc din experienta mea numai bine si cu optimism inainte burticutele si merci la fete pt complimente gabriella si aleesicooflubby 7+ |
da mi-ai dat o idee buna si am calculat .. si ca sa vezi pe 31 ar fi trebuit sa imi vina normal .. deci posibil sa fie cauza asta

Nb
ne auzim maine de dim 12-13-14 cam asa e dimineata la mine
dulceeeeeeeeeeeeAndra
7+Rodul Iubirii:X
Reallaura spune:
Neata scumpele. Aseara m-am simtit rau si m-am culcat devreme
Alysh scumpaa mea, avem DPN si inimioara!
Felicitari!! Sper sa mearga totul bine!! 

Danutza nu am apucat inca sa ma uit pe lege daca trebuie instiintat angajatorul cu tot tacinul, dar probabil o sa o fac si pe asta mai incolo...sa -mi fac timp sa mai citesc si eu legea
Monica eu nu as face CVS_ul de care vorbesti. De fapt nu as face nimic. Iar pe bb nu l-as da afara, orice ar iesi la vreunul din testele atea, amni nu as face din cauza riscului de a pierde sarcina. Dumnezeu ni le da pe toate si trebuie sa le primim asa cum vin, sa ne rugam sa fie bine. Asta e parerea mea 
Am vazut pozele de pe webshot. wooow. M-ai lasat cu gura cascata. erai fotomodel par poze de portofoliu?? Esti superba si-mi place coafura si outfitul ala roman.Pe Claudiu mai am sa-l vad.
Alinutzaa, Flubby, Flory Blanca v-am vazut pozele...chiar ca numai fete frumoase la odiseea noastra.
Madamar vad ca ti-au raspuns fetele ca poti lua smecta...eu una sunt in extrema cealalta 
Ma duc la spalat vase si facut mancare/curatenie. Sunt in zona
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
NicoletaB spune:
neata!
tigrutza-felicitari pe eco! azi e ziua cea mare si la mine
Alysh-felicitari si tie pt eco!
Madamar-pt diaree stiam ca Sprite-ul e foarte bun (s-o combata, nu s-o genereze)
AlinaBu- tinem pumnii sa fie totul ok!
Acu' va las si ma reintorc la cititul meu
O zi buna!
6+
Madamar spune:
Da fetelor, merci mult pt sfaturi.
Au trecut si crampele cu no-spa si a trecut si diareea cu uscaturi...
Insa acum am alte temeri!
Astazi nu mai simt durere in sini si parca nici greata nu mi-i! Acea diaree a ... aparut din senin si-mi sta capul numai la prostii... de asta si postez la prima ora
. Nu vreau sa fiu pesimista dar ma gindesc... poate fi un semn, Doamne Fereste, de oprire din evolutie? Mi-am explicat diareea ca pe o alta eliberare de hormoni... insa ma intreb... poate fi asimptomatica oprirea din evolutie? Tre' sa stie fetele care au mai patit! Aseara am avut si ureri confundabile cu cele de alte organe interne decit intestine...
Am motive sa imi sun medicul, ce spuneti? Sau inventez prostii cu mintea mea, ocupata numai cu sarcina.
Va pup si va rog sa imi spuneti care este sfatul vostru!
Mary
9+
evolutia lui bebe
aleesicoo spune:
neata fetele
madamar eu zic ca ar trebui sa iti suni medicul sa scapi tu de stres si de gandul ca ar putea fi ceva rau
asa creste bebicu
8+

NicoletaB spune:
Madamar- eu de cand am ramas insarcinata fac de 1-2 ori pe zi si foarte moale, dar nu m-am ingrijorat, ci m-am bucurat cand am auzit ca alte fete se lupta cu constipatia
Cristina- pe cine imi recomanzi de la Medlife pt eco? Eu tocmai am anulat programarea de azi, am 5 sapt si 4 zile si mi-a fost teama ca nu vede activitatea cardiaca si ca-mi iau si suturi in fund de la Mihaela Steriu (am citit ca e cam acra si ca nici nu prea le vede la eco), asa ca vreau sa ma duc la eco sapt viitoare
6+
aleesicoo spune:
off fetelor mie nu imi este bine deloc...am mancat aseara niste peste...si am varsat toata noaptea./....si acum imi vine...si sunt molesita asa...imi vine sa si plang....vai de capul meu

asa creste bebicu
8+

Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madamar Fetele mele dragi! Sariti va rog, cit de repede se poate cu un remediu pentru diaree!!!! Mi-e rau de nu mai pot! Cu dureri, spasme... si culmea... e atit de veeerde!!! Nush de la ce am patit-o dar va rog sa imi spuneti dak stiti ce e permis, ca si medicatie! Inafara de ceai de menta si no - spa pt dureri Pup si sa auzim de bine1 Mary 9+evolutia lui bebe |
redigest 4 pastile sau 2 masticabile o data. Efectul este garantat. Produs natural.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei