Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ayla ma bucur, ca sotul este mai bine.
Legat de amniocenteza eu una nu as face, mai ales ca nu as da bebe afara pentru nimic in lume. Eu la sarcina asta am refuzat sa fac dublu si triplu test. Consider, ca sunt doar niste statistici si nu vreau sa fac parte din ele. Am facut eco de 12 saptamani si acum o voi face pe cea de 16 saptamani. Si eu consider, ca bebelusii sunt parte din mine si ii vom iubi si ne vom lupta pentru ei, asa cum ni-i da Dumnezeu. Poate ca unele nu sunteti de acord cu mine, dar eu asa gandesc. Consider, ca nimeni nu este mai presus de Dumnezeu si nu are dreptul sa hotarasca soarta unei fiinte.

Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Mary.....pt diaree poti lua smecta...max 4 plicuri pe zi. Daca continua sa-ti fie rau exista ristul sa te deshidratezi....mai bine mergi la spital pentru perfuzii. Ai grija de tine

Roxy 12+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Mary.....pt diaree poti lua smecta...max 4 plicuri pe zi. Daca continua sa-ti fie rau exista ristul sa te deshidratezi....mai bine mergi la spital pentru perfuzii. Ai grija de tine

Roxy 12+ cu Natalia

Multumesc rosanne... insa stii tu ca e recomandat in primul trimestru? Am luat un no spa pt durere si am baut o cana de ceai de sunatoare. Nu am in casa oricum Smecta... sa vad ce-o fi in seara asta si dak sunt pb mari miine imi sun medicul gin. Deja e tirziu sa imi permit sa il mai sun acum... ca doar nu nasc!
Mesajul ala de mai devreme l-am scris pe niste dureri groaznice, care cred ca se resimt din text!

Noapte buna fara nici o reactie aiurea! Pupici si multumesc de raspuns!

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la foto si sunteti foarte frumoase...toate si copiii la fel

Va rog pe viitor ca cele care au parola de la userul comun sa-l foloseasca la deschis-inchis capitole si modificat prima pagina. Asta pentru a nu fii sanctionate de catre moderatori. Multumesc pentru intelegere

Roxy 12+ cu Natalia

Mergi la inceput

Da...stiu sigur ca se poate lua si in primul trimestru...mai poti lua ceai de menta, suc de morcov, orez fiert.....

Roxy 12+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ALINABU nu stiu ce sa zic sa nu te agit mai rau, din experienta mea nu este normal, dar din ce am mai citit se poate sa sangerezi si bb sa fie ok. Incearca sa te linistesti in seara asta si maine sa mergi la un doctor sa te vadaTe doare ceva?

5+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelorrrrrr imi raspunde cineva??!?:((

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

ALINABU nu stiu ce sa zic sa nu te agit mai rau, din experienta mea nu este normal, dar din ce am mai citit se poate sa sangerezi si bb sa fie ok. Incearca sa te linistesti in seara asta si maine sa mergi la un doctor sa te vadaTe doare ceva?

Am un disconfort asa nu stiu cum sa explic .. nu pot spune ca este durere !

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Stai linistita in pat, oricum in seara asta nu ai ce face, de luat ceva pastile numai dr iti poate spune daca sa iei sau nu.Te imbratisez tare tare si te rog linisteste-te si gandeste pozitiv. Ai vazut ca si Sabine mai sangera si totusi pare a fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mary eu nu stiu ce medicamente poti lua in sarcina pentru diaree, ca eu sunt in extrema cealalata. Atentie mare mare mare insa cu plantele medicinale pentru ca si ele pot face mult rau in sarcina.

"Plante interzise in sarcina
Nu se administreaza in timpul sarcinii plante medicinale care contin alcaloizi (cafea, ceai negru, ceai verde, cacao, tataneasa) sau sunt cunoscute pentru toxicitatea sau efectele lor mutagene (care pot determina modificari in dezvoltarea normala a embrionului) – interzise, de altfel si de legislatia in vigoare. De asemenea, nu se administreaza plante care au efect emenagog (de declansare a menstruatiei), de stimulare a contractiilor uterine, abortiv sau purgativ. Plante cu efect emenagog: coada-soricelului, busuioc, cimbru, levantica, lemn dulce, ienupar, salvie, rubarbar, revent, vetrice. Plante care stimuleaza contractiile uterine: ardei iute, seminte de in, fenicul, anason, obligeana, vasc. Plante cu efect abortiv: pelin, crusin, senna, angelica. Exista si plante care se administreaza cu prudenta in perioada sarcinii: echinaceea, ginseng, ginkgo biloba, passiflora, traista-ciobanului, musetel, menta, galbenele, sunatoare, roinita, ghimbir, urzica si usturoi. In caz de necesitate, aceste plante se pot utiliza in cantitati moderate (1-2 cani pe zi) timp de 3-5 zile."
Sursa - superbebe

Hidrateaza-te bine asta in primul rand. Incearca sa mananci: orez fiert, morcov fiert, banane, branza de vaci, mar copt. Am mai auzit si de afine - fructe ca atare sau dulceata - ca ar fi super bune in cazuri de diaree.

Andra normal nu o sa poata nimeni sa iti spuna ca este. Ia nospa daca simti ca te doare si stai cumintica in pat. Iar maine dimineata fuga la doctor

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 9+

Handmade by Alina

Mergi la inceput