Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 21
tigruta spune:
Geo si Yeloweys(sper ca n-am gresit), va doresc bine ati venit sarcini usoare si bebei sanatosi..
Geo si eu cred ca ar trebui sa mai astepti sa mergi la eco, ca sa vezi si tu inima bebelusului.
Alysh spune:
Buna fetelor,
Ref la kg in plus, atentie mare, nu mancati cat pt 2, e o mare greseala, eu am resimtit-o pe pielea mea, am luat 25 de kg si in luna a 9-a aveam pulsul peste 130 si nu ma mai puteam misca. A fost oribil. Probabil si retentia de apa, mult lichid si bebe mare de 4 kg au contribuit dar si pungile de napolitane si paharele de fanta. Sper ca de data asta sa nu mai ating aceasta performanta.
Ref la creme, ungeti-va cat puteti, m-am uns pe burta zilnic si n-am nici o vergetura, m-am uns pe sani cand mi-am amintiti si am vergeturi. Bineinteles conteaza si mostenirea genetica dar e bine sa va ingrijiti.
Bun venit Georgia si Yelloweyes, sarcini usoare si la termen!
Laurita, ce activa esti, s-a cumintit Mirci?![]()

Alina bu, ma bucur ca esti mai bine, m-am gandit la tine....mai ales ca esti tiza mea.
Allessico
sa treaca starile de rau!
ALI, mami de Vlady si
6+
cusa spune:
Ajutorrrrrrr, bag userul si parola care mi-ati trimis-o si imi spune user sau parola gresita, ma ajuta cineva , nu stiu eu unde sa o pun ???
Cornelia
10+
AlinaBu spune:
ms alysh
mami meu
![]()
In legatura cu mancatul pentru 2 .... eu mananc cat pentru 10 si dorm cat pentru 50 =)) nu stiu cum sa va zic .. ma trezesc de dim ( 12-1 ) in jumatate de ora maxim mananc inainte de somnu de pranz la mine ( 4-5 ) iar mananc si cand ma trezesc pe la (20-21) din nou mananc
si cand ma culc la loc la fel
inainte aveam o masa pe zi .. acum am in jur de 6 ca sa nu mai pun si ce mai rontai intre mese
! eu nu m-am cantarit la inceput ca sa stiu cate kg am luat dar se vede ca am pus destul pe mine :))
pup fetele 
cusa site-ul este asta www.webshots.com iar userul : mai_iun_2010 iti trimit parola prin PM te pupic
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
cusa spune:
Andra multumesc, esti o scumpica , am reusit, greseam ca nu puneam un spatiu intre iun si 2010.
Cat despre kg , pana in prezent am pus doar jumate de kg, dar merg si sala si mai fac cate un pic de bicicleta, un pic merg pe banda,cate putin din fiecare, aveam 46,5 si acum vad ca deja am 47 sau 47,2 , daca ma cantaresc dimineata, daca ma cataresc pe la pranz am cam 47,5kg. Mananc normal ca si inainte , ba mai mult acum chiar am rontaieli printre mese, ceea ce inainte nu prea obisnuiam.Cred ca avem timp de acum inainte sa punem , nu trebe sa ne ingrijoram de asta ![]()
O seara frumoasa!
Cornelia
10+
aleesicoo spune:

fetelorrr ce viteza aveti!! ati dat gata un capitol!!!
moni , ziua nu am nimic.. seara vars eu... oricum din luna ianuarie nu mai merg la serv![]()
bun venit noilor gravidtute

si sa ma ierte dar nu am retinut deocamdata numele, le urez sarcina usoara si bebelusi super sanatosi

multumesc din suflet tutor fetelor carem-ati invatat cate ceva despre aceste greturi

am inteles ca domnul bebe e bine acolo chiar daca mamii are o idila cu wc-ul
am uitat sa va mai intreb ceva
: de cand ar trebui sa ma creia o pauzasc cu lotiunile impotriva vergeturilor???![]()
asa creste bebicu
8+

AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cusa Andra multumesc, esti o scumpica , am reusit, greseam ca nu puneam un spatiu intre iun si 2010. Cat despre kg , pana in prezent am pus doar jumate de kg, dar merg si sala si mai fac cate un pic de bicicleta, un pic merg pe banda,cate putin din fiecare, aveam 46,5 si acum vad ca deja am 47 sau 47,2 , daca ma cantaresc dimineata, daca ma cataresc pe la pranz am cam 47,5kg. Mananc normal ca si inainte , ba mai mult acum chiar am rontaieli printre mese, ceea ce inainte nu prea obisnuiam.Cred ca avem timp de acum inainte sa punem , nu trebe sa ne ingrijoram de asta O seara frumoasa! Cornelia 10+ |
Npc placerea este de partea mea !

Andra
7+Rodul Iubirii:X
bubu30 spune:
Ayla, cu intarziere ma bag si eu ca musca-n lapte si vreau sa-ti spun si opinia mea...
Eu sunt insarcinata cu gemeni. Doctorita mi-a recomandat sa nu fac dublu test, ci doar triplu test si morfofetala. Citind chiar aici pe forum, am aflat ca triplu test la gemeni da aproape intotdeauna rezultate "gresite", valorile fiind in afara celor normale, din cauza celor doi bebelusi etc... Din pacare, majoritatea medicilor nu stiu/nu spun acest lucru, iar rezultatele testului ti le comunica intr-un mod alarmant, interpretandu-le ca pe cele de la sarcinile normale... adica spunandu-ti ca bebelasii au probleme. Din acest motiv si din multe altele, expuse si de celelalte fete anterior, am decis sa renunt la orice fel de teste, urmandu-mi intuitia, credinta in Dumnezeu, speranta si urmarind, totodata, evolutia sarcinii doar la ecograf.
Nu stiu insa ce as face daca as afla ca exista probleme certe de dezvoltare a copiilor. As vrea sa pot spune ca i-as pastra cu orice pret, ca sunt ai mei si ii voi iubi asa cum sunt... Sunt sigura ca ii voi iubi si voi face orice pentru ei. Insa va veni o zi in care eu sau tatal lor nu vom mai fi acolo pentru ei, sa-l protejam, sa-i ajutam sa "supravietuiasca". Si atunci?... Vor ramane singuri intr-o lume care, dupa cum vedem oriunde in jur, nu va fi niciodata pregatita sa-i primeasca si sa-i trateze ca pe fiinte normale. Vor fi mereu discriminati, fara sanse de egalitate cu restul oamenilor sau, Doamne-fereste!, fara capacitatea de a-si face vreodata o familie a lor! Deci ce le-am oferit, de fapt? Sansa unei vieti de care nu s-au putut bucura?
Suna foarte dur ce spun, insa eu sunt de profesie asistent social si am cunoscut atatea persoane cu dizabilitati, atat de chinuite, atat de inadaptate, cu familii atat de chinuite, la randul lor!!!... incat tot ce pot spune, pentru mine personal, este ca un copil cu disabilitati SEVERE niciodata nu-mi va multumi ca l-am adus pe lume. Pentru ca lumea acesta nu-i poate oferi nimic.
Carla 12+ , dublu laureata!
Jocurban
si eu sunt din Cluj si tot insarcinata cu gemeni si mi-e f. frica de triplu test, nu as vrea sa il fac , dar dr. a zis ca trebuie facut.
Tu la ce doctor mergi?
10+
feli86 spune:
ALINABU si eu subscriu la ce ai zis mananc si dorm non-stop .am luat deja 4 kg si nu am decat 9 sapt .deci cred ca iau 30 ca popa .
la mine nu merge faza cu fructele care sa imi inlocuiasca masa ca mie de la frucete mai rau imi e foame asa ca nu stiu ce sa ma mai fac.
Daca aveti soutii pls 

ca ma fac cat malu.