Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

As vrea sa va intreb cand este recomandata sa ma programez la un ginecolog?As vrea sa ma duc sapt viitoare dar ma gandesc ca e posibil ca la 5 sapt si cateva zile sa nu vada mare lucru

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca va citesc de la inceputul odiseei si in mare parte va cunosc pe toate...m-am bucurat enorm cand veneati cu vesti bune dar am si suferit alaturi de cele care au trecut prin momente grele.Sper din tot sufletul sa fim toate sanatoase alaturi de bebeii nostri

Mergi la inceput

A si am uitat sa specific ca este prima mea sarcina si am foarte mari emotii ....sper sa ma linistesc atunci cand am sa imi vad bebele la ecograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yelloweyes spune:

Buna seara tuturor!!! Sunt noua pe aici si nu stiu unde sa postez mesaje. Sunt mamica de mai-iunie 2010. Ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Giorgia bine ai venit. Sarcina usoara iti doresc si la termen.

Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ioana, Cristina ms de urarile de sanatate! Sper sa fie ok!
Madamar ai niste oki superbi!! Si esti f vesela, imi place
Girogia, Yellow eyes, bine ati venit!! de la 6 sp se vede sarcina la eco

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Bine ai venit GEO sarcina usoara si un bebe frumos , sanatos si cuminte.
Parerea mea este ca ar fi mai bine sa mai astepti vreo saptamana, doua.Asta ca sa poti sa vezi bebe si poate vezi si inimioara.Stiu ca toate stam prost cu rabdarea cand e vorba de ecografii sa ne vedem pruncii dar la cat costa ecografiile in ziua de azi e mai bine sa asteptam, si in plus daca mergi prea devreme e posibil sa te ingrijorezi daca cumva nu se vede inca nimic.

Mergi la inceput

Multumesc pt urari Ioana5255...acelasi lucru ti-l doresc si tie precum si celorlalte burticute.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns Gabriella_t...intradevar cred ca am sa mai astept o sapt sa fiu sigura ca se vede bebe.Bun venit Yelloweyes, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

bun venit noilor sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi la termen !

Azi nu am nimic de reportat doar ca am fost la munca si am stat cam 5 ore in picioare si inca 1 ora cu un bebe de 2 ani in brate sper sa nu fie o problema eu ma simt bine oricum acum ma bag sa imi fac somnu de dupamasa si vorbim mai tarziu !

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput