Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
Merci Sabina, o voi comanda si eu zilele astea, ca tot mai am de comandat ceva haine de gravi de pe site-ul rodina - am fost fascinata de preturi si de modele, mai ales ca iti permite sa fii si putin eleganta in perioada sarcinii, nu sa te ascunzi intr-o salopeta si sa arati ca un sac cu burta Felicitari fetelor noastre frumoase si slabe! Insa exista si frumoase si... apetisante (am evitat "grase", daaa??? ). Veti vedea! Urmeaza sa imi fac timp sa postez si eu! .![]() Mary 10+evolutia lui bebe |
Mary eu inca mai incap in hainele mele, mai putin in pantaloni. Mi-am luat 2 perechi de gravi de aici din Bucuresti. Nici eu nu mai suport salopetele, desi la prima sarcina am avut 2.
Nu trebuie sa fii complexata. Si eu am probleme cu kg. Dupa parerea mea maternitatea te face frumoasa, deosebita.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Laurita ma rog doar la bunul Dumnezeu sa ma tina intreaga la cap, sa nu ajung ca ea. E clar o mare diferenta intre mamele de baieti si cele de fete, asta vorbind de generatia noastra. Nu am sa inteleg niciodata de unde grija asta exagerata. Ma uit la mama mea si nu numai, ca e rationala, e normala, uneori poate ca e in extrema cealalta si ii mai reprosez, dar soacra-mea intrece orice limita de foarte multe ori.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
moni_or spune:
CARLA, am vazut pozele, ai fost o mireasa f. frumoasa, la cununia civila la fel, iar sotul tau mi se pare ca seamana cu Wilmark
(sper sa nu fi zis vreo prostie, sa-ti fie antipatic personajul si sa te superi pe mine)
SABINE
eu nu stiu ce sa-ti spun decat sa te ajute Dumnezeu sa fie bine si ca trebuie sa fii optimista! Acum nu mai sangerezi, nu?
MAYTREYI
ALE, offf, sper sa treaca starea de rau cat mai repede, cum au zis si fetele, din fericire DD il pazeste pe puiut, ca ia din rezervele tale de vitamine, mai rau e pentru tine, dar lasa ca ajungi tu in trim. 2 si va fi mult mai bine atunci, sunt sigura! Cum rezisti la servici daca ti-e asa rau?
ANDA, bine ai venit!Arefam tu iei pe cale vaginala? De 2 ori cat unul sau cum? Ca si eu iau, doctorul meu m-a bagat in ceata ca mi-a scris pe reteta sa iau pe cale orala, insa am citit in prospect ca in sarcina se ia numai pe cale vaginala asa ca eu asa l-am luat, mai ales ca am citit ca pe cale vaginala nu ai niciun efect secundar gen greata, ameteli.
RAMOBOG, bine ai venit si tu!
MONYCA, m-am uitat la pozele de la semnatura, esti o mamica foarte frumoasa
si grasunica Eva e si ea o scumpica!
GABRIELA, eu si in prima sarcina si acum m-am dat pe burtica cu crema antivergeturi de la Sanosan.
CUSA,am trimis pm cu parola si userul.
DANA, lasa, nu-ti dori simptome, ca au mai fost fete pe aici care se plangeau ca n-au niciunul si care acum nu mai pot de greturi
Eu n-am avut in prima sarcina nimic, acum mai am, dar suportabil, si nici nu imi doresc, ca se poate si fara.
Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
anda15 spune:
Moni_or, multumesc de primire!
Eu iau Arefam de 200, intravaginal, 1 ovul dimineata si unul seara. Si Nospa ca ma cam doare burtica![]()
Sarcina usoara si multa sanatate!
4+
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana fetelor voua nu vi s-a uscat pielea??? la mine pe burta si solduri pielea arata de parca mi se ia bronzul sau de parca as avea rapan ,talpile mi se exfoliaza iar buza superioara ma strange de parca m-a batut vantul....a mai patit cineva asa ceva?nu inteleg niciodata n-am avut probleme de uscare a piele plus ca m-am mai uns cu ulei de masline....acuma am comandat de pe net unt de corp cu cacao, unt de corp cu shea si ulei de migdale dulci....sa vedem ce efect va avea.......ca sa nu mai zic ca daca pana acum am fost constipata rau, de vreo 2 zile sunt deranjata la burta si vizitez wc-ul dim si seara....sper ca bebe e bine si nu are nici o legatura cu schimbarea asta... pup burticile 10+ |
idem si la mine, cu toate ca ma dau cu n-shpe mii de creme!!!...

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Dana, cred ca prin saptamana a 6a au aparut greturile; chiar eram fericita ca nu va semana sarcina cu precedenta cand incepusera de la 4 saptamani.
Sabina, cine stie ..or fi surori socrelele...!!!
Laurita , insanatosire grabnica sotului si lui Mircea...
Citesc si mai revin...offf...e atat de greu sa recuperez la stilul in care se scrie.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Madamar spune:

Sunteti invitatele mele sa vizionati pozicile pe care le-am upload-at recent!!!!

Mary
10+
evolutia lui bebe
gabriella_t spune:
Mary...ai niste ochi...
Tare mi-as mai fi dorit sa am si eu ochii albastri.Stiti cum e :daca esti blonda vrei bruneta, daca ai parul drept vrei cret, si asa mai departe.Intradevar numai mamici si copii frumosi.
Pup 
mommy_to_be spune:
Mary, in poze te-am regasit exact precum in modul tau de a scrie: vesel, saritor si direct. Se vede ca esti o persoana optimista. imi plac tare mult ochii tai albastri ca cerul senin o sa aveti un copil tare "ochios" ![]()
Si eu sunt foaere insetata sarcina asta. Oricata apa as bea bea, mi-e sete incontinuu. Si credeti-ma ca beau multa: cam 3l/zi. O fi normala aceasta stare? Ma tot gandesc la diabet.... Insa glicemia mi-a iesit la limita inferioara, asa ca nu are cum sa fie asta.
va pup!
Mira
10+
minunea mea
giorgia23 spune:
Buna ziua la toate burticile
.De astazi intru si eu in clubul vostru...sunt proaspata posesoare a unui test pozitiv...am sa scriu deocamdata aici intrucat nu este inca odiseea de iulie.Eu deocamdata in afara de sani sensibili nu am alte simptome.Datele mele sunt: DN:11.09.1985 UM:26.10.2009 DNP:03.07.2010.Va doresc o seara placuta si lipsita de greturi si alte neplaceri
....cu drag GEO