Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bebe din burtica monicai (Ayla) s-a dus sa se joace cu fire din curcubeu cu Alma in cer

monica sunt cu sufletul si gandul alaturi de voi...va iubesc, puiule

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Vai ce veste trista...Monica imi pare nespus de rau pt aceasta pierdere si sper ca bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa treci si peste acest necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

vai ce veste nu imi pot reveni nu imi vine sa cred cum Imi pare nespus de rau Ayla

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh nu stiu ce am! Cred ca stam mai mult prin casa si ne luptam cu calculatorul amandooi, un mesaj tot mai apuc sa dau. hihi nu stiu cat va dura.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Ayla nu pot sa cred, imi pare rau din tot sfuletul!!!!!
suntem alaturi de tine. te iubim si iti dorim tot binele din lume

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

AYLA imi pare tare rau, nu am cuvinte... Ai grija de tine, sunt cu sufletul si rugaciunile alaturi de tine! Dumnezeu sa va ocroteasca pe tine, pe puiutii tai si pe sotul tau!

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

POftim????Ah, Doamne, chiar nu intelegeam mesajul lui Maytrei. Imi pare atat de rau...nu-mi vine sa cred...nu pot sa inteleg cum s-a intamplat...Imi pare atat de rau...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Imi pare tare, tare rau si mie pt Ayla. Ce trist! Multa putere de la Dumnezeu ii doresc!

ALI, mami de Vlady si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitolul 15

Sunt Roxy, cu intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella_t

Mary...ai niste ochi...Tare mi-as mai fi dorit sa am si eu ochii albastri.Stiti cum e :daca esti blonda vrei bruneta, daca ai parul drept vrei cret, si asa mai departe.Intradevar numai mamici si copii frumosi.
Pup

Gabriela_t, k sa te pot repera corect am verificat "imaginea" de pe webshots - si tu esti o dragutza!
Dar ce facem noi acum?
Ne complimentam reciproc???
Se pare ca ne schimba mult maternitatea, zau!.

Mommy_to_be, tu ai o privire foarte calma si dulce iar profilul foarte cald. Eu sunt preocupata de profil... e o poveste intreaga cu profilul meu!.

Sabina, pe tine cind te vedem pe webshots?

Legat de ochii mei albastri, am suferit in copilarie: fiind mai rari (in sensul ca nu aveam prietene care sa aiba aceeasi culoare a ochilor) ai mei imi pareau ciudati si am suferit mult! Cred ca erau de fapt consecinta altor probleme, dar as spune ca i-am spalat cu multe lacrimi pina sa le iubesc culoarea.

Azi am baut pe nerasuflate o cutie de bere fara alcool (era o pofta puternica... ) iar a doua printre timp. M-am bucurat de o diureza desavirsita si vreau sa va intreb daca stiti ca ar dauna cumva berea fara alcool? Auzeam o cunostinta ca a baut in perioada sarcinii foarte multa bere NA, la recomandarea medicului, indicata pentru curatarea rinichilor, in locul sau alternativa la ceaiul de codite de cirese...

Un alt remediu pentru greata am citit azi ca ar fi radacina de ghimbir (in marile supermarketuri se gasesc... sa incercam si noi!).

Pup toate burticile si sa nu auzim de necazuri deloc!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput