Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ioana5255am zambit cand am citit de socrela...am locuit si eu un an si ceva cu el si acum ma minunez cum de mi-a dat Dumnezeu atata rabdare(eram mai tanara si f indragostita, poate de aceea)
nu am sfaturi legate de acest subiect...de regula distanta le rezolva pe toate si pana si soacra se transforma intr-o persoana acceptabila
ioana il termini pe cel cu vaccinul si nu ii faci fata soacrei?!
andradap ma bucur ca ne-ai impartasit vestile bune, de abia astept si eu aceste ecografii in care sa numar degetele, dar mai am un picut de asteptat
Jocurban urmarea o emisiune la tv despre celulele stem si despre faptul ca mamele nu doneaza, sau doneaza intr-un numar foarte mic si sincer m-am simtit revoltata
revoltata de faptul ca nu se incurajeaza aceasta donatie si nici macar recoltarea
pentru un roman cu un salariu de 1.000 de ron, un cost de 3.000 de ron reprezinta un efort financiar, dar sanatatea ar trebui sa primeze
aceste tipuri de programe trebuie sprijinite de catre stat sau de catre fundatii/asociatii internationale...cum putem nega dreptul la viata al copiilor cu leucemie cand salvarea lor este atat de usoara?
este foarte trist ca nu suntem informati sau poate chiar "obligati" sa donam celulele daca nu vrem sa le folosim pentru copii nostrii
sincer inainte sa scrieti voi nu stiam ca donarea este gratuita(bine conceptul de donatie asta presupune) dar credeam ca trebuie sa platim recltarea, cum o firma plateste tva-ul chiar daca face o donatie
asa ca daca nu o sa imi permit sa le recoltez pt copilasul meu o sa le donez cu draga inima
gabriella_tam fost ieri la doctor, m-a urcat pe masuta, mi-a spus ca nu sunt urme de sange, ca nu sunt probleme cu , colul, ca totul este normal...asa ca nu am gasit cauza, dar s-ar putea sa fie rinichii...mie mi-au iesit urati in urina si alte semne la analizele de sange cum ca am ceva problemute cu acestia
oricum mi-a recomandat caldura locala, adica bluze lungi , si 1.5 litri de ceai de codite cirese sau matase si sa iau no-spa la nevoie
ieri, dupa ce am fost la doctor nu m-a mai deranjat
Ayla21 scumpa, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si forta
Jocurban eu am o socrela bagacioasa dar imi stie limitele si incearca sa se retina caci altfel...Nicusor este unicul copil, mandretea familiei, ii inteleg cat pot pentru ca ei sunt importanti pt sotul meu si invers
legat de mame....eu cu mama am o relatie deschisa si cred ca m-ar pierde pe vecie daca s-ar purta asa cu sotul meu... nu ii permit si nu i-as putea permite vreodata... cred ca suna dur si desi nu ma caracterizez ca fiind o persoaana dura, coltoasa am niste limite ce o data depasite, de oricine, aceasta persoana este eliminata din viata mea
Vivela
feli86eu abia astept sa ma ingras, nu am luat nimic in primele 3 lunite desi am papat normal...
eu ieri nu am putut sa mananc decat fructe si o placinta, si o gogoasa, si niste cartofei....nu pot sa mananc carne, mai ales in ultima perioada, imi provoaca greata
sabineo sa vina rezultatul la hcg si o sa vezi ca totul este bine...relaxeaza-te de schimbat nu poti schimba nimic si imediat vine rezultatul cu ceea ce astepti(ma mir ca sunt atat de tampiti medicii intr-o tara dezvoltata)
maitreyi port un respect deosebit oamenilor credinciosi, ce isi pot lasa viata in Mainile lui Hristos si desi ,sincer, tind sa devin si eu un astfel de om consider ca tratamentele, inventiile au fost descoperite pentru a ne ajuta
da, boala iti poate fi data ca ajutor sufletesc si zbucium oricum va exista si daca exista si remediul
sunt multe boli care acum au sansa de vindecare pentru ca exista tratamente noi iar medicii sunt considerati mijlocitori intre Dumezeu si om. de regula , bolile nu ar venii de la Dumnezeu ci vindecarea
AlinaBu ma bucur ca esti bine, dar de ce stai in fundulet? nu ti s-a recomandat sa stai intinsa
aleesicoo puiutul tau ia din sange ce are nevoie...eu ti-as recomanda sa nu te alarmezi.....este neplacut sa vomezi dar pt bebe nu ai de ce sa-ti faci griji
adu-ti aminte de fetele ce reusesc sa manancew doar cateva sticksuri ca au copii sanatosi si frumosi, de fapt avem printre noi cateva mamici cu greturi severe dar cu analize foarte bune la sange

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ale, in fata bolii fiecare om reactioneaza diferit... Bebe are cu ce sa hrani, stai linistita, fiecare dintre noi are "depozite " cu vit, minerale necesare dezv bebeului.

Sabine, nu am inteles niciodata cum se calculeaza la FIV, dar teoretic ar trebui sa ia tot UM...
Acum cu hemoragiile, asa cum am tot scris de la inceputul odiseei , nu toate sunt semn de avort , oprire din evolutie ...Unoeri e semn ca nidatia a avut loc, se mai sparg mici vase de sange la nivelul mucoasei uterului ca urmare a cresterii uterului, mai pot fi si hematoame care se elimina... DAR PENTRU ORICE HEMORAGIE CAT DE MICA TREBUIE MERS LA DR!!!...Paza buna trece primejdia rea
Eu sunt una dintre fetele care au sangerat la prima sarcina in luna a 5a ...Am mai scris experienta traita atunci!!!...Acum am un baietel minunat !...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Ale, stai ca nu am inteles bine: inca mai versi???!!!

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, fetelor

Sunt o burtica de 4 saptamani si 4 zilecu ultima menstruatie la 22 septembrie si DPN 29 iunie 2010. Ma treceti va rog si pe mine pe lista lunii iunie?
Vreau sa va intreb cateva lucruri:am facut luni beta si a iesit 1363. Am facut ieri o alta beta si a iesit 2233.Eu m-am speriat ca nu s-a dublat la fix si am sunat doctorita care m-a asigurat ca e ok daca a crescut si ca nu e obligatoriu sa fie dublu fix la 2 zile, ca difera de la organism la organism si regula ar fi dublare la 2-3 zile.A mai trecut cineva prin asta?Nu am scurgeri de nici un fel, doar dureri suportabile de burtica din cand in cand dar iau nospa si e ok. Iau si Arefam de 2 ori pe zi si acid folic desigur.
De asemenea, saptamana viitoare am programata o calatorie in interes de servici cu avionul Bucuresti-Londra si retur si nu stiu ce sa mai cred. Doctorita spune ca e ok sa merg cu avionul, pe net sunt diverse pareri, ba ca e ok, ba ca nu.A mai fost cineva cu avionul in primul trimestru?Au fost probleme?
Va multumesc si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Veronicah, deci pana la urma de la rinichi a fost problema. Ai litiaza renala daca ti-au iesit urati in urina..

Anda, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. CAlatoria cu avionul e ok in primul trimestru.

Ma duc sa umblu la listuta..

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cristina pai pe mine m-a luat acum vomitatul...ca pana acum eu nu am avut nimic...de vreo 3 zile vars... nu vars tot timpul de ce sa exagerez.. .seara mai ales.. dupa ce mananc.
vero se pare ca am fost pe aproape cu rinichii tai nu ? nu degeaba lucrez la urologie
ioana multumesc frumos pt rasp, nu vars de atatea ori doamne fereste... maxim 2 ori dar seara.... si asta nu in fiecare zi.....oricum am zis ca daca si weekendul asta va fi asa luni marti merg la dr.ca la deshidratare ma gandesc si eu,......

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vero si iti mai dau un sfat
cand esti in colica nu bea absolut nimic... pt ca te va durea si mai taree ca in momentul in care tu bei apa... rinichiul se dilata si atunci faci hidronefroza si te doare mai raudar eu sper sa nu mai ai nevoie

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Neata si de la mine
aleesicoo-mie mi-a fost f rau si acum mai am zile asa dar o sa se rareasca si la tine.Eu am crezut ca nu se mai termina dar incet incet aveam cate o zi mai buna, apoi 2 si tot asa.Acum am cate 3-4 zile bune si 2 zile nasoale rau de tot.
O sa ne revemin noi....si atunci sa vezi durere cand o sa ne apucam de mancat(sa recuperam) si o sa ne facem niste .
Incearca sa nu mai manaci prea lichid seara si nu f mult.
Sper sa te simti mai bine....o sa treaca.
pupici
9+
P.S.-eu deja am o lista kilometrica cu ce imi e pofta si nu reusesc sa mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramobog spune:

Salutare tuturor burticilor....
Ma alatur si eu voua cu burtica mea de 9 saptamani +...daca vreti sa ma primiti in lista voastra...
U.M 26.08.2009, D.P.N. 08.06.2009.
Eu ma simt bine....am uneori stari de greata...mi-e somn mai tot timpul....si burtica ma mai jeneaza uneori dar atat..
Ieri am fost la ginecolog...si bebele are 12,9 mm e cu o saptamana mai mic decat ar trebui...dar dr a spus ca e posibil sa fie asa din cauza ovulatiei dak a avut loc mai tarziu....e in grafic oricum....
Va pup pe toate si ma bucur sa ma alatur voua...in cele mai frumoase momente din viata unei femei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

A si am uitat eu am dat jos 3 kg de la starile astea ...acum nu mai slabesc stationez...dar daca o sa mai a zile bune cred ca o sa incep si eu sa pun ceva.
Ieri am simtit pt prima data u7n junghi in burti de am crezut ca o sa cad jos de pe scaunul de la calculator...am facut o miscare brusca sa iau telecomanda ca vazusem un caz interesant la tv...sper sa fie de la ligamentul rotund cel putin asta am citit pe net....creste bebicu.

Mergi la inceput