Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 14
rosanne spune:
Buna burtici
Ati scris o gramada......foarte bine, dar sunt si eu in grupul celor cu memoria scurta....va rog sa ma scuzati
Legat de teste, protocoale...protocoalele sunt pentru medici, paciienti sunt liberi sa urmeze un protocol sau nu
. Eu i-am zis doctoritzei ca vreau sa fac si bi si triplu test.....ea mi-a recomandat doar bi si daca rezultatul nu e bun, vedem ce facem mai departe. Pana aici bine, rezultatul il iau peste o saptamana. Am aflat ca se poate face la IOMC triplu test gratuit, daca reusesc, eu o sa-l fac...ati facut vre-una testul acolo?
Asa am citit ca au mai aparut qvadublu test si dry test.....acum nu am bani de aruncat.... si sper sa nu fie nevoie sa le fac.
De recoltarea celulelor stem...eu nu ma pronunt.....am citit ca ar avea compatibilitate cu BB 100%, cu parintii 50% si cu fratii de 25%
Mai am de studiat.....
Roxy
13+ cu
Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
AlinaBu spune:
da ma simt bine multulesc pentru intrebari ! Doar atat ca am un jungi mare in spate pe dreptul coloanei dar cred ca este de la stat prea mult in fund
! in rest totul e ok ! Nu mai imi curge absoltu nimic nici secretie nici sangele acela roz sau ce era ! Ce bine este fara!
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
AlinaBu spune:
ayla cu toate ca nu m-am dat azi jos din pat foarte mult mi-am facut timp si am trecut pe la Alma si i-am aprins o lumanare, ba nu 2 ! si azi am inteles ca facea 9 luni asa ca am mai aprins una acasa si am pus-o langa toate icoanele sa ajunga sussssss la ea
si pe langa asta m-am rugat la DD sa va dea tutoror
multa sanatate si bebei mumossssssi si sanatosi ! ayla am vazut poza cu tine esti fffff frumoasa
! Sper sa te tina DD la fel de puternica si de acum incolo si la fel de optimista 

Andrada felicitari !!!!! Auzi ai baiat 
eu vreau fetita, dar cine stie ce imi da DD
poate imi da gemeni sa ma inpace si pe mine si pe el :)
deaja delirez imi doresc prea multe ![]()
maitreyi am citit "minunea de la DD" mi-a placut foarte mult cum ai povestit !
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
aleesicoo spune:
neata dragele mele
fetelor am o mare problema de ieri de la ora 19.00 vars incontinuu
....am incercat sicu gutuie... nu a mers.. am incercat si lamaie sa o mananc ca pe mar nici atat....am incercat tot ce era omenesc... nu pot manca absolut nimic... daca eu nu ma pot alimenta sufletelul meu din ce creste??? ca numaila asta ma gandesc

o zi frumoasa si fara greturi sa aveti !
asa creste bebicu
8+

NicoletaB spune:
Neata' fetelor!
Insanatosire grabnica celor care va confruntati cu diverse lucruri neplacute!
O zi buna burticoaselor!
6+
M&M spune:
Neata!!!
EU ma lupt cu niste greturi urate de tot!!..Nu au trecut cu nimic...
Ale, ti-ai luat avertisment?!?!!!
MAi ti-e rau?
Vivela, feliictari pentru bebe vazut la eco..
Offf!! Abia astept sa treaca starile astea atat de rele...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
neata Cristina 
da mi-am luat avertisment pt ca mi-am spus parerea despre mizerabila mea garda in care lucrez
asta e.....
da imi este rauuu
...aseara am mancat un pic de ciorbita de vita si nici bine nu m-am ridicat dupa scaun ca am si varsat......apoi mi-am facut un suc de porotcale... pe care l-am varsat si p ala
daca eu tot vars atat bebe cu ce se mai hraneste?
ce sa fac?
asa creste bebicu
8+

Dienutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Fetelor am si eu o intrebare de 10 puncte.Nu mai stiu ce sa cred. Eu inseminarea am avut-o pe 4 oct si ultimul ciclu la data de 23 sept.Ce varsta are sarcina mea?Am fost la doi dr aici la eco.unu a zis ca sarcina are 5 saptamani si ca nu se vede nimic la eco pt ca e prea devreme.Cel de azi a zis ca am 3 saptamani dar ca ar trebui sa se vada sacul gestational care trebuie sa fie intre 3 si 5 mm.Cel de ieri a zis ca scurgerile maro sunt frecvente la femeile insarcinate, pt cel de azi scurgerile nu sunt bune si indica faptul ca sarcina a murit sau va muri.Ce sa cred?Sunt disperata.Voi pleca duminica in romania la dr meu care m-a inseminat dar pana atunci simt ca-mi pierd mintile. ![]() |
Sabine, Nu stiu ce sa iti spun de numarul de sapt al sarcinii... Insa in privinta scurgerilor si eu am avut si mai multe fete de pe forum si acum sunt OK. Urmeaza tratamentul dat de doctor. Ce vreau sa iti mai spun, ai grija cu drumul pana in Romania. Nu stiu daca intentionezi sa te intorci cu masina sau cu avionul, dar mie scurgerile mi-au aparut in urma unui drum cu masina (si nu foarte lung ~ 350 km).
si sa auzim de bine
9+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo neata Cristina ![]() da mi-am luat avertisment pt ca mi-am spus parerea despre mizerabila mea garda in care lucrez asta e.....da imi este rauuu ...aseara am mancat un pic de ciorbita de vita si nici bine nu m-am ridicat dupa scaun ca am si varsat......apoi mi-am facut un suc de porotcale... pe care l-am varsat si p ala![]() daca eu tot vars atat bebe cu ce se mai hraneste? ce sa fac? asa creste bebicu 8+![]() |
Neata,
imi pare rau prin ceea ce treci. Trebuie sa fie groaznic. Eu am o carte, care se numeste Clinica Mayo, despre sarcina, nstere si nou nascut. E foarte complexa. Acolo scrie, ca daca versi de peste 3 ori pe zi sa mergi la medic in 24 de ore. Acum, daca versi foarte des si nu retii nici macar apa, poate ar fi bine,sa te vada un medic, sa nu ajungi la deshidratare.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei