Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata burtici...am o deosebita placere sa imi beau cafeluta cu voi, chiar daca unele dintre voi sunt mult mai matinale
anda iti urez bun venit si sarcina usoara..eu stiu ca e ok sa mergi cu avionul in primul trim, de fapt am pe vecina care a plecat cu avionul desi este in trim 2..cu aprobare de la medic..
si tot ea in [primul trim avea greturi si de nu putea sa manace nimic, de a ajuns la prefuzii pana la urma..
si o zi frumoasa, fara greturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

neata dragele mele
fetelor am o mare problema de ieri de la ora 19.00 vars incontinuu....am incercat sicu gutuie... nu a mers.. am incercat si lamaie sa o mananc ca pe mar nici atat....am incercat tot ce era omenesc... nu pot manca absolut nimic... daca eu nu ma pot alimenta sufletelul meu din ce creste??? ca numaila asta ma gandesc
o zi frumoasa si fara greturi sa aveti !

asa creste bebicu
8+

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

gabriella_t da stiu ca incet incet or sa treaca....dar neah trebuie sa ma vait si eu undeva nu ?
treaba este ca doar lichid pot"manca"sa zic asa
are personalitate domnul bebe de mic

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Neata !!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la raceala :(
ma simt mai bine acum...

Anda15 eu am calatorit cu avionul in luna 8 !!!
am venit acasa in august si in septembrie am nascut
atata timp cat sarcina nu prezinta risc ..medicul mi-a perimis sa calatoresc cu avionul..si culmea m-am si intors cu avionul..dupa 3 saptamani am nascut...

Aleesicoo la prima sarcina am vomat in continuu
nu papam aproape nimic, nici apa n-o suportam, ajunsesem sa ma cert cu sotul si mai ca ma forta sa pap..imi da sa mananc el din mana lui pana s-a convins ca in sec 2 dupa ce am terminat eram la baie.. si dupa m-a lasat in pace..mi s elipise stomacul ca la cainii vagabonzi :))) sincer mi-era si mie putin frica ptr bebe..nu a patit nimic..s-a dezvoltat absolut normal, fara nici o pb...

apropos am vazut ca discutati de kg luate pana acum..ieri am fost la control..m-a felicitat doc... am luat doar jumatate de kg de la inceputul sarcinii..
am prietene care nu au avut greata pe timpul sarcinii si au papat de-au spart..!!!! deci...
sunt avantaje si dezavantaje..

Andradap felicitari ptr rezultatele de la eco !!!

moni_or vis a vis de intarcare imi doresc din tot sufletul sa am puterea sa reusesc !!!

ma bucur ptr fetele care se simt mai bine si nu mai au sangerari..scuze ca nu retin ID-urile..

fericita 14+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri vizavi de calatoria cu avionul.Ma fac sa plec mai relaxata ca eram tare stresata ca daca se intampla ceva in urma calatorieiNoi il asteptam pe bebe de aproape 4 anisi cand ne-am cam luat gandul ca se va intampla atunci s-a produs minunea, deci va dati seama ca as face orice numai sa fie bine.
Va

Mergi la inceput

sarumana mult monyca pt rasp si tuturor fetelor
eee o chinuie si el/ea un pic pe masa...si gata trece... tre sa simt ca e si el acolo nu ?
ne facem noi mari

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Bun venit noilor burtici cu bebici va doresc o sarcina usoara si bebei la termen!
Am si eu o curiozitate....voi cu ce va hidratati pielea de pe burtik?
La mine a inceput sa se vada burti(si sunt taaare mandra de ea) si am inceput sa ma dau cu ulei de masline.Mi-am zis ca un produs 100% natural e mai bun de cat o crema din comert.
9+-maine 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

De dimineata ma chinui sa va scriu, dar nu mi-a mers netu. Felicitari andra pt bebic, eu de-abia sapt viitoare cand am programare la eco
aleesicoo, te inteleg perfect cu greturile, asa eram eu la sarcina trecuta, acum vars doar dimineata, am program pt asa ceva si nu ma abat de la el in ruptul capului. Sper sa termin cu greturile si cu starile de voma, dar tare imi e ca ma vor tine ca si data trecuta, adica toata sarcina.
Am vazut ca discutati si de soacre, am si eu un specimen,acasa, sa va spun ce mi-a facut aseara: tocmai citisem intr-o revista o reteta de negresa si mi-am zis sa incerc si eu sa fac. Pun toate ingredientele pe masa si vine socrela si ma intreaba ce vreau sa fac. Ii spun despre ce este vorba, la care ea spune ca daca pun tot zaharul ala, imi ajunge pentru tot anul, erau vreo 300 de gr, plus alte comentarii pe care nu le mai retin ca deja ma enervasem, mai ales ca mi-o spusese pe un ton care nu mi-a placut. Pe urma sotul iese afara cu fetita, pleaca si ea, iar la intoarcere ma intreaba de prajitura. Ii spun ca nu am mai facut, ca mi-a pierit cheful, iar ea ce imi spune: du-te si cumpara-ti ca ma cearta baiatul asta ca nu te-am lasat sa faci, adica sotul. Ei ii era ca o cearta, nu ca poate eu as fi mancat si din cauza ei nu am mai facut prajitura. Si exemplele pot continua.

mamica de fetita si 11s+

Mergi la inceput

discordia eu sper ca nu ma tin atat ca mor

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai sa o ajutam pe Alina,aici se liciteaza ptr tricouri DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput