Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Cu mine n-are cine flirta dela cluburi ptr ca barbatii care sunt acolo , ne stim unii cu altii , stiu ca sunt prietena lui si respecta acest aspect.Iar eu daca m-as baga pe barbatul cuiva sa ii fac ochi dulci, atunci n-as fi cu nimic mai buna decat aia de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayanule, eu te stiu fata serioasa, trecuta prin viata....
Stii foarte bine ca barbatii si femeile nu sund la fel...booon...
Deci de ce sa-ti faci inima rea...
Daca tu simti ca omul te iubeste si te respecta...lasa-l draga sa se simta si el berbat...un pic...ba chiar semnaleaza-i cu strengarie...
"uite vezi, aia te place, am stiut eu sa-mi aleg barbatul...e cel mai cel si apoi......va tai organele la amandoi daca...bla bla bla"..asa in gluma si cu un pupic in locuri...decente...
Iar fara nici o legatura, char daca nu s-a intampalt, bag-o si tu cum ca unul pe strada tea vazut cu bicla , ducand posta si te-a complimentat ca esti fff atragatoare si ca ti-a daruit o floare...sau divagatiuni ..pe aceeasi tema...
Oricum prezinta-te si tu cu o floare acasa, dupa o zi de umblatura...
si vezi cum reactioneaza...
Fetelor...nu cautati cearta..incercati sa intelegeti si sa modelati....zau asa......
Oameni seriosi si cinstiti nu se gasesc pe toate drumurile, daca ati dat de unul, intelegeti ca are si defecte...si pastrati-l...
parerea mea...
Hai ca m-am lungit..
tocmai m-am intors de la doctor...
Nu pot sa vorbesc si sa mananc, dar pot sa scriu
Va pupic...

Mona
:)

Mergi la inceput

pot sa zic ca turcul de la care am cumparat ardeii ptr umplut mi-a dat 1 kil de pere gratis ( care l-am luat oricum din banii mei ) doar asa ca m-a vazut draguta ?

Mergi la inceput

Eu am incercat sa ii explic aseara , ca venim din doua culturi diferite si daca fostei putin i-a pasat cine ii face ochi dulci lu barbatusu ..automat ca el s-a invatat cu obiceiul asta si acum i se pare ceva normal.
Eu nu sunt fosta si nici cu maruntisuri gen : las ca tot acasa vine , pentru ca in nepasarea mea s-ar putea sa nu mai vina .Vezi exemplul de fatza cand ei nu i-a pasat prea tare , el m-a ales pe mine si ea a ramas cu ideea ca nu o va lasa.Deci aici e cu doua taisuri, daca nu-ti pasa se duce dracu ..daca iti pasa iese scandal ca dece tie iti pasa si lui i se pare un lucru de nebagat in seama.
Ma gandesc si la varianta ca joaca de-a " uite cine ma curteaza pe mine si pe tine nu" sa nu deriveze in incapatanare si sa ne faca rau amandorura .La modul ca incercand sa dovedim ca suntem mai cool decat celalalt in nr admiratorilor , la un moment dat sa nu se creada ca deja s-a trecut in extrema cealalta si automat duce la despartire.
Nu stiu daca v-am zis dar de cand m-am mutat aici visez numai urat , mereu il visez pe M cu cate una , sau ca imi zice ca are pe cineva si gata s-a terminat.Asta se intampla cam la doua-trei zile.
Sa fie stres, presimtire ?

Mergi la inceput

Mayanule,
In primul rand ia o gura de apa si te calmeaza
Asaaaa, acum sa o luam incet incet.
Tu ai dreptate, nu trebuie transformata viata intr-o lupta cine e mai cul...
Si nici nu trebuie sa nu-ti pese... eu am spus doar sa nu-ti faci inima rea...
In alta ordine de ideei, daca singura persoana potentiala sa te curteze este otomanul, nu e bine deloc...
Asta e o prob foarte acuta a femeilor care traiesc in alta tara cu parteneri localnici...
Nu au un univers al lor, separat si independent de cel al domnilor...
Crede-ma ca stiu ce vorovesc...
Sunt si eu pe meleaguri streine si departe de prieteni din adolescenta, am prietene care nu-si gasasc linistea aici...etc..
Deci, cred ca TREBUIE sa-ti gasesti activitati recreative fara el, adica, mergi la sal de sport. jogging sau dans din buric...
Cauta-ti o prietena cu care sa poti iesi din cand in cand la o cafea sau un film penru fete....
Stiu ca nu e usor, ca ai schimbat locul deci nu ai prieteni..etc...
Dar daca mergi intr-un loc organizat, sa desfasori o activitate, nu conteaza care ( nu scumpa )...fara el , asta va fi doar spre binele relatiei...
In acest fel, va veti intani si povesti despre ce si cum...si va fi mai fun.
Tu esti ca un vulcan...si probabil ca lui asta-i place foarte mult....dar sa stii ca si cicaleala distanteaza...deci ai grija...
Fii diplomata si maiastra...o sa fie bine...
Imi cer scuze ca-mi dau cu parerea, eu nu-l cunosc le el si nici mentalitatea...dar stiu psihologia barbatului...asa...mi-a placut subiectul..si am avut foarte buni amici in adolescenta cu care am putut discuta sincer...si evident am un ...UN FRATE...care a fost pui de lele in tinerete...acum cica s-a mai linistit...eu stiu...
Pupici, pt toti fratii din lume
Si pentru surioarele mele de pe forum

Mona

Mergi la inceput

Apropo, Traiasca Turcia....
Si frumoasa noastra printesa NICO....

Mona

Mergi la inceput

Draga mea Mona , eu inteleg ca ceva poate nu e in regula cu comportamentul meu vis-a-vis de mentalitatea de aici , dar n-am ce face ..nu ma pot schimba.La naiba am 40 de ani , nu schimbi un caine batran sa-ti faca sluj si nici a invata a latra pe doua limbi.Probleme de gelozie in trecut nu stiu sa fi avut , poate unde nu mi-a pasat prea tare ..dar ei m-au inselat n-ai grija.Treaba aflata ulterior dupa care s-a lasat cu divort.La prima casatorie am aflat eu prima si am plecat , la a doua am aflat abia dupa divort ca m-a inselat..dar motivul divortului fusese oricum altul.
La al treilea n-am mai asteptat sa se intample ca am inselat eu prima .Ca a facut-o si el nu stiu , nu mi-a dat nimic de inteles...
Cu dl M nu stiu ce sa zic ? Stie ca la varsta lui arata bine zic eu si poate o vrea sa profite la maxim de looking-ul lui , dar atat rahaturile astea , plus delegatiile in care pleaca si ramane peste noapte ( si prin faza cu "delegatii " si aventuri am trecut si in casa parinteasca unde tata nu s-a sfiit sa-si faca un obicei.
Poate de aici pleaca si ideea fixa sau teama ca ar face ceva.Poate si ptr ca a invocat delegatiile cand s-a intalnit cu mine ...
Eu n-am dece sa ma supar pe voi daca imi dati una la scafarlie ..doamne fereste ca de asta suntem aici , sa ne sfatuim .Altfel n-as mai fi postat iti dai seama .Dar am postat tocmai de aceea ptr ca am incredere in judecata si sustinerea voastra chiar daca de multe ori sfaturile primite nu coicid cu ce m-ar avantaja numai pe mine

De la apa mi se trage daca am luat-o pe aratura

Mergi la inceput

Maayanule,
La cat esti tu de focoasa si de
si de nu poate sa nu te iubeasca omul...
cu delegatiile ...e naspa treaba...
Cu un flirt ici si colo, de mana cu tine...e altceva..
Incurcate sunt ale vietii valuri...
Lasa ca pui tu de un si apoi se schimba treaba...
Chiar ce mai faci? Ai mai fost la doc? Tie cand iti face niste analize mai serioase?
Ai vorbit cu profesoara de engleza?...Vezi sunt si lucruri placute in lume..
Cine va avea printese in vizita???
Pup

Mona

Mergi la inceput

Vad ca restul sunt cu pluta...
Distrativa dragelor, distrativa...

Mona

Mergi la inceput

Momentan imi iau temperatura zilnic si peste doua saptamani sun sa ma programez la un nene doctor.Saptamana asta trebuie sa sune musiu sa-si programeze gigeii ptr control.
Cu profa de engleza am vb si a ramas sa vb maine pe mess mai detaliat.Sau poate in seara daca nu ajung la dans si mai mult ca sigur ca nu stiu daca ajung..nu ma simt in apele mele deloc.
In mod normal daca nu se intampla vre-o " minune " fata va veni aici pe 18 dec si va sta pana pe 5 ian.
Sambata asta am inteles ca vom merge la Amsterdam sa ne plimbam ...mancam pe la vreun restaurant ..ceva shoping de la sexy shop ...program de voie
Am eu o presimtire ca asta va fi momentul sa caza secerat in genunchi si sa-mi zica ca sunt ce are mai scump pe lumea asta si ca fara iubirea mea nu-si inchipuie existenta pe pamant si inafara lui.
Da e numa o presimtire , lasa ca va zic eu duminica dimineata ...

Mergi la inceput