Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)
Raspunsuri - Pagina 14
Mona40 spune:
Hai Mayanule, da-i bataie...sa iasa cu scantei...
Cat despre fata, e bine sa-ti faci un program cat de cat...adica, care sunt locurile pe care vrei sa i le arati, in ce zile etc..
Hai bafta si pupici
Mona
:)
galliciana spune:
mona,draga, nu-s asa de necesare scanteile!!.....
vor fi in sufletul ei, e clar, si noi am trecut prin astea...
cat despre progr. cu fetita ei, il va face pe moment, sunt convinsa!
fata va fi incantata de tot ce va vedea!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
daca dispar instantaneu de aici, inseamna ca a venit al meu....
atunci nu mai am loc la calculator....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Fetele, micomic ma ingrijoreaza. Aveti vreuna vesti de la ea? Toata ziua am stat numai cu gandul acolo. Sper sa fie bine.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
micomic spune:
dragele mele, am venit si eu
cei drept sunt un pic obosita caci am facut niste mici cumparaturi azi, vine soata din delegatie la noapte
dar sa nu va fierb, am fost la control, problema e ca nu se prea vede clar la ecografie, fiind prea devreme, si m-a programat peste 2 saptamani. dar a identificat corpul care se pare e in uter si are 0,5 cm si ca endometrul arata ca pregatit de sarcina si ca ovarul stang are corp galben gestant
valorile de la bhcg a zis ca sunt foarte bune caci ea calculeaza saptamanile de la momentul ovulatiei si ar fi cam 3 saptamani si 3 zile, oricum l-am repetat azi si maine aflu rezultatul
de sangerare a zis ca e oarecum normal acum and se nideaza embrionul, nu i se pare suspect, dar ca recomanda sa iau utrogestan 2 capsule seara de cate 100 mg fiecare si daca am dureri Nospa.
bine-nteles acid folic si sa revin peste 2 saptamani la eco.
azi chiar m-am simtit mai bine , am mai avut 2-3 picaturi sangerare acum dupa-amiaza dar nu m-am mai speriat, mai ales ca nu ma mai doare burtica. Sanii au inceput sa doara usor, si am obosit dupa ce am fost la cosmetica si la cumparaturi.
amy2007 spune:
Bine ai venit fata draga. Acum pot sa plec linistita. Mi s-a pupazat vazul cat am stat cu ochii in calculator ca sa vad cand apari cu vesti bune.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
micomic spune:
amy
mayanule, ai sa vezi ca pana la urma toate se vor aranja cum se poate mai bine,
guzel, am vazut ca ai facut supa de linte, asta ma ganseam sa ii fac si eu soatei ii place foarte mult
va pup pe toate, si pe restul fetelor lumy, soricica, mona, galli
simonia spune:
felicitari proaspetelor ,
lumy, nu vrei sa ne teleportezi si noua din ce aveti in plus?
guzelnico spune:
Buna seara, fete dragi!
Ne-am intors din plimbareala. A fost o zi minunata: am baut cafea pe terasa unui mall (super priveliste), am mancat pizza, am fost la film (Surrogates cu Bruce Willis), mi-am luat un fularas fancy, am shoppingarit putin pt casa si iata-ne intorsi in caminul nostru cald .
Ma bucur sincer de vestile aduse de Micomic.Fii otpimista! Il ajuta pe bb!
Soricico, nu ma grabesc sa-mi iau rochita ca nu stiu ce culoare/culori. Astept vestile de la Lumy.
Amy, ce inseamna ca ti "s-a pupazat" vazu'? Nu stia al meu sot de ce rad.
Mona-inteleapta, mi-a placut sfatul dat lui Mayan-dulcica. Nu ma pricepeam eu la fel de bine la formulat dar meaning-u' era acelasi.
Mayan, lasa-ma sa visez la noapte cam cum vad io lucrurile si-ti zic maine. Desi am observat ca, in urma discutiilor cu fetele (cu mai multa experienta decat mine) ti-a venit, in final, inima la loc si iei in considerare partile bune si fericite ale relatiei. Sa fii iubita!
Galli, ai un tonus bun. Bravo! Sa stii ca am vorbit cu V (telepatic), de-aia sta pe-acasa- te supravegheaza!
Nu prea mai am energie sa stau pe aici dar maine sunt la datorie.
pup]
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Buna seara, fete dragi! Mona-inteleapta, mi-a placut sfatul dat lui Mayan-dulcica. Nu ma pricepeam eu la fel de bine la formulat dar meaning-u' era acelasi. Mayan, lasa-ma sa visez la noapte cam cum vad io lucrurile si-ti zic maine. Desi am observat ca, in urma discutiilor cu fetele (cu mai multa experienta decat mine) ti-a venit, in final, inima la loc si iei in considerare partile bune si fericite ale relatiei. Sa fii iubita! FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Sunt de acord!!!!!
Mona, sper sa ramai alaturi de noi cu sfaturile tale nepretuite si dupa ce vei ramane insarcinata!
Mayan, eu n-am indraznit sa iti dau sfaturi pt ca sunt la grupa mijlocie inca, dar cred ca iti faci griji degeaba. Gelozia inseamna NEincredere in sine ori tu, din cate am inteles eu, esti destul de stapana. M-am gandit unde sa ma incadrez pe mine si m-am trecut totusi la "geloase" dar mi se pare absolut normal ca un barbat sa NU ii spuna unei femei "lasa-ma in pace". Singurul lor mod de a se exprima este lipsa reactiei. Mai ales ca aia NU a sarit pe el ci doar a incercat din priviri iar el NU a reactionat cu mai mult. Ce sa faca? Cand aia ii arunca priviri el sa-i strige "nu te mai uita la mine?" Iarta-ma daca te-am suparat cu vorba proasta dar cred ca iti faci griji degeaba. Cu cine s-a mutat? Cu cine merge la restaurante, la cine se intoarce din delegatii? Cu cine merge la sexy shop? Ei?
_
made in Romania, '73