Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)
Raspunsuri - Pagina 12
Mona40 spune:
Neata fete,
Eu va invit la ploaia de dimineata..
Aici este prima ploaie de prin martie...
Super...mie-mi place de ploaie....
Mayanule, eu una nu mi-as bate gura...nu cred ca are vreun efect...
Pur si simplu as cocheta si eu...cu o alta ocazie...asa cand ti-o veni tie bine si i-o pica lui prost...
Puterea exemplului este cea mai buna...
Nu faci decat sa-l atati si mai tare spunandu-i ca te deranjeaza...
Pupic tuturor...
peste o ora plec la nene ...dentistul...naspa....
Si nu in cele din urma, La multi ani Ancutei,multa sanatate sisa te buciri de viata alaturi de cei dragi.
Mona
:)
galliciana spune:
mona, bafta la dintares
sa iti spun ceva:
imi place de tine ca ai dat un nou sens
cuvantului bucurie!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Da Gali, e interesant...si de aia nu am sa-l schimb...
Va doresc tuturor..buciri..
Mona
:)
galliciana spune:
mona,de-aia te iubim noi!!!!!!!!!
deci,surorilor,buciriti-va in continuare
galliciana spune:
disparute
de muuuuuuuuuuuuuuulta vreme:
dandana
uratica
cinezee
menics
ancamac
ada!!!!!!!!!
cami 1002
fetelor, asteptam vesti despre voi!!!!!!!!!!!
pupici la gagici!!!
MayanMistica spune:
Pe mine m-a deranjat cel mai tare raspunsul lui.Adica oricine poate sa ii faca avansuri si mai stiu eu ce , ca el nu le zice nimic ..ce conteaza ca ma supar eu ..el sa fie bine.
Intr-un fel bine ca le arata d-zeu pe toate asa incet-incet si inca de la inceput.
galliciana spune:
mayanule, m-am tot fofilat sa iti raspund ceva, si sa nu te supar, dar, vad ca nu am sanse......
da, e urat ce face M, dar, cam aceleasi lucruri le-am intampinat si eu, iar in momentul in care am ripostat,ca, de mana mea, c...le,fetele,le sar pe el si la el!!!!!!,- asa sunt frantuzoaicele- l-am intrebat direct ai, sau ai avut vreo aventura cu mneaei???
a raspuns,cu nonsalanta, adevarat, ca nu, dar nu!!! a fost!!!
desi nu ii place sa fie cineva gelos, cred ca nici nu isi dau seama ca acel cineva ii iubeste, au pt el respect si simtaminte fara egal!!!!!!!!! cred ca le place sa se stie adulati, si, adevarat, ca noi, care traim cu ei clipa de clipa, de multe ori nu ii putem adula la nesfarsit!!!!!!!! sunt o specie aparte, am spus-o si mai demult, si o sustin in continuare!!!!!!!!!!!!!
la voi e mai trist ca ati schimbat casa, va luptati pt ceva, dar.........apare altceva!!!! si e pacat!!!!
oare unde e iubirea????
amy2007 spune:
Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi in privinta barbatilor, dar Mayan, erau doar niste priviri. Tu crezi ca exista barbati care nu se uita, pe furis sau nu, dupa alte femei? Toti isi clatesc ochii, desi unii nu recunosc asta. Daca aceste priviri se transforma in telefoane, SMS-uri, iesiri la cafele sau alte minunatii, aia atunci sa-ti pui semne de intrebare. Inteleg ca nu-ti place, stiu cum e, dar poate cel mai bun e sfatul Monei: plateste-i cu aceeasi moneda, chiar daca nu-ti sta in fire, atunci cand o sa ii fie lumea mai draga.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Amy draga mea , pe mine cel mai tare m-a deranjat atitudinea si raspunsul lui , pentru ca doar el e in masura sa puna limite.Nu pot eu sa ii ard una in bot ei ptr ca ma ia legea pe sus , dar el poate sa ii spuna clar: fata vezi-ti de treaba ta.Si daca lui i se pare normal sa treaca peste limitele bunului simt , doar in ideea ca e ceva normal , atunci si mie poate sa mi se para normal sa il dau dracului cu gandirea lor.
Ca decat cu draci acasa din cauza mentalitatii , mai bine singura.