Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

legat de Lavi , eu azi am vb mai mult cu ea...mi-a zis ca ajunsese la dilatatie maxima si atunci cei 2 medici au vazut ca nu pot naste natural si au hotarat cezariana...mai multe detalii nu am, dar banuiesc ca se poate si asta...

Lylyana imi place medicul tau....ce as vrea sa vad un medic mergand la farmacie sa cumpere trusa de epidurala pt o pacienta a lui...e super dragut...Jos palaria pt astfel de oameni!

Lumi, Andrecluj frumos tare ati scris voi azi...dar sa incercati sa nu va mai invinovatiti...nu aveti nici o vina...atunci trebuia sa se ansca Anabelle...si cand va dori sa vina printesa Chiara...atunci va veni...asa e de la DD...

Andrecluj multumesc pt ce mi-ai spus despre fetele de la sept-oct...am intrat si am lamurit...multumesc!

Monis

Krelia si tu Brutus?????? ...da' multe mai avem morcov...nu-i de gluma pe aici cu teama noastra....

Katy sper ca rezultatul analizelor tale sa fie foarte bun... ai sa vezi ca totul va fi bine! Curaj...

Camelia fii atenta...esti de-a mea ...esti si din Brasov , te cheama si Camelia, ca pe mine, bine ai venit...dar scrie repede inca vreo 10 mesaje sa treci de moderare si mesajele tale sa apara in timp real... Bine ai venit!

Rgagapie eu nu uitasem ca te casatoresti pe 5 nov ...sper sa fiu acasa atunci sa-ti urez CASA DE PIATRA! daca nu...tine minte inca de pe acum: Sa va dea Bunul Dumnezeu o viata impreuna frumoasa, plina de reusite, copilasi frumosi si sanatosi si toti ce afceti impreuna sa fie binecuvantat!

siiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dymomo, ma gandesc la tine, sa fie intr-un ceas bun...bebe sa fie sanatos, iar tie recuperare rapida!

si acum merg la nanic...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dankutza...tu sa nu ma crezi..ma dau eu rotunda...dar cred ca daca ma chinui putin, zaresc si frunzele....si morcovii..si iepurii
mersic de acele detalii despre cocutz ...cred ca asa voi face si eu, pana la urma..

dymomo, andrutza...scot si eu una opereche agitata, especially for you both

gooo dymo!

gooo andrutza!

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Adica, se poate intampla sa fiu ca umbrela si bebe sa nu se fi angajat cum trebuie, si ajung la cezariana? Asta da ghinion. Nu mai morcovul asta nu-l mai aveam, ca in rest aveam o brazda intreaga.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, eu maine la 2 ma duc la doctor sa imi puna pastiluta de declansare si sa dea D-zeu sa nasc repede. Trimit mesaj si va anunt cum sunt. Va sciu acum pentru ca nu cred ca o sa mai apuc maine.

HAI DYMOMO, NASTERE USOARA !!!

Va pup

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 37+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Adica, se poate intampla sa fiu ca umbrela si bebe sa nu se fi angajat cum trebuie, si ajung la cezariana? Asta da ghinion. Nu mai morcovul asta nu-l mai aveam, ca in rest aveam o brazda intreaga.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

k acum ti-am mai dat un motiv d ingrijorare, dar cazurile aste nu sunt foarte dese si sigur tu nu o sa patesti asta.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramonika La multi ani!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!
Lavinia - sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!!! Felicitari si refacere rapida!

Rony- felicitari!!! Sa-ti traiasca Mateo!!! Povesteste-ne cum a fost. Imi pare rau pt durerile de cap.

Busy-mummy - felicitari pentru vestile bune! Ce dragut e Andi

Lumi -e minunata printesa ta, iar tu arati f bine.Mi-a placut ce ai scris
Strumphy - ma bucur pentru vestile bune.

Andrecluj- in curand o sa traiesti si tu aceleasi sentimente ca si Lumi si ca noi toate dealtfel Mai e putin.

Krelia - super tare filmuletul!

Ramonaradu -bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe la termen!

Camelia -bine ai venit la noi!

Dymomo punem majoretele pentru tine sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!Te asteptam cu vesti bune

Simina- multumim pt informatii

Andrutza - scoatem si pentru tine Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Camy - tin pumnii sa fie super pentru vineri.

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Nastere usoara Dymomo!!!!

Nastere usoara Andrutza!!!!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

multumim de listuta. e foarte utila. ce nu inteleg eu de ce pt curatenia gurii trebuie glicerina si antimicotic... nu toti bebicii au candida in gurita...

38 sapt

Mai nu stiu ce sa zic....afta (sau aftoza....cum se numeste) se mai cheama si candida??????Fata mea a facut.

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

andrutza sa dea D-zeu sa nasti repede.
HAI andrutza, NASTERE USOARA !!!

Cred k merg si eu la k ma cam doare spatele d la comp.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

si eu vroiam sa intreb de ce neaparat glicerina sa fie cu stamicina...daca sunt de acord cu glicerina boraxata pentru curatarea guritei...aia cu stamicina are un gust...

eu mi-am lua glicerina simpla

As vrea sa ma scuz acum ca n-am mai intrat , nu am felicitat pe nimeni, nu stiu cine se pregateste...u stiu nimic....nu am timp sa satu pe forum....cand am ceva timp liber incerc sa recuperez orele nedormite din timpul noptii, pt ca nu dormim avem colici.
Felicitari noilor mamici, bun venit noilor fulgusori!!!

LaviniaBlaga si RamonaCopot felicitari mamicilor!!!!!!Sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si necolicosi, iar voi sa va refaceti rapid!!!

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput