Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 22
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Mai nu stiu ce sa zic....afta (sau aftoza....cum se numeste) se mai cheama si candida??????Fata mea a facut. fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
daca are pete albe in gurita asta e. Oricum solutia da rezultate bune.
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nici eu nu am inteles faza asta. Bine, nu mi-a spus de dilatatie, dimpotriva, eu am inteles ca nu se dilatase deloc. Oricum, nu era foarte coerenta, era anesteziata si foarte speriata, maine o mai sun o data si lamurim. Din ce mi-a zis la telefon am priceput ca nu s-a dilatat si a ajuns la cezariana. Insa, in cazul asta, ma intreb de ce a avut durerile alea de urla? Despre epidurala am intrebat-o si eu, de ce nu i-au dat si a zis ca a venit anestezistul abia dimineata. Maine va fi mai clara povestea oricum. 34+ Chiara Ada |
Din cate inteleg eu , Lavinia a patit la fel ca mine

.....si eu am stat de la 7 dim la 21 cu contractii dureroase rau, dar in zadar...fara dilatatie...de aia m-au bagat in operatie
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihamora spune:
Lalu - la ce medic esti, nu scrie in listuta?
Miramar -curaj ! o sa fie totul bine 
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
Felicitari Lavinia si Rony!!!Bun venit Rares Cristian si Mateo Gerald!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
monis5 spune:
Fetelor, n-am intrat de la pagina 16 si e nebunie aici 
Pana imi fac ordine in cap, fac capitol nou? e cineva cu el pe teava? ![]()
monis
cu poze
sapt 38 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, n-am intrat de la pagina 16 si e nebunie aici ![]() Pana imi fac ordine in cap, fac capitol nou? e cineva cu el pe teava? monis cu poze sapt 38 ![]() |
Eu nu,abia am intrat
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+

Chiara Ada