Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Flavours spune:
multumim de listuta. e foarte utila. ce nu inteleg eu de ce pt curatenia gurii trebuie glicerina si antimicotic... nu toti bebicii au candida in gurita...
38 sapt 

rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Dragi burtici Noi tocmai am terminat baita si defrisarea de rigoare(la care sotul a fost responsabil cu finisajele), am pregatit ultimele detalii la capitolul bagaje si ne pregatim sufleteste. Maine dimineata la 7.45 ajungem la spital si speram sa ne interneze. Daca nu oricum joia viitoare facem 40 de saptamani si tot trebuie sa nasc. Daca maine raman la spital si nu mai apuc sa fiu alaturi de voi, nastere usoara celor care va apropiati de termen. si milioane de incurajari pentru Camy si micul Flavius. 38+ AMR 2 zile Dan Mihail |
Scoatem d azi agitatele????????

Asa pentru a intra in atmosfera

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36
Maya PaulaAMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
krelia spune:
si eu vroiam sa intreb de ce neaparat glicerina sa fie cu stamicina...daca sunt de acord cu glicerina boraxata pentru curatarea guritei...aia cu stamicina are un gust...

| citat din mesajul lui Flavours multumim de listuta. e foarte utila. ce nu inteleg eu de ce pt curatenia gurii trebuie glicerina si antimicotic... nu toti bebicii au candida in gurita... 38 sapt ![]() ![]() |
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
rgagapie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Felicitari, sa inteleg ca ai reusit cu hartogaraia prin primarie.. ![]() Iti urez de pe acu (- ca sigur uit pana atunci,sau sunt prin spitale) CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult mult!! Laura, 38+ Mara TeodoraAMR 2 saptamani !! poze |
Dap am reusit, dar normak k a trebuit sa platesc, k dr d familie mi-a dat adeverinta si nu certificat prenuptial
, asa k am aruncat 30 lei pt. o prostie.Multumesc d urari si tie si ionelamaria.
Am uitat sa va dau veste cea mare, am fost la neurolog si mi-a spus k pot naste si normal, doar k durerile vor fi mult mai mari

. Asa k o sa las la voia DD
i oi vedea c va fi.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36
dymomo77 spune:
Saru'mana de sustinere fetelor. Sper sa fie cu folos si sa fie maine ziua cea mare.
38+ AMR 2 zile
Dan Mihail
dankutza spune:
simina_kin multumim de lista. e foarte utila. Doamne cate chestii avem nevoie. 

Fetele care nasc la Filantropia si mie mi-a spus la curs sa iau trusa de epidurala si sa fie Braun / Brawn. Nu este nevoie de anestezic, doar de cateter si ce alte prostii mai sunt in cutie. Nici nu stiu ce o sa fac. O sa il intreb data viitoare pe Haiduc, daca chiar trebuie eu s-o cumpar. Ma gandesc ca trebuie sa fie o farmacie cu program nonstop pe langa spital, care mai mult ca sigur au aceste truse. SI cred, de altfel, ca si anestezistul are la "ciorapel" cateva pt cei cu dare de mana. Parerea mea! 
Monis mai mult ca sigur ca ai spus, dar mie mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta. Cum o sa nasti? Natural? Ti-a spus cumva Haiduc sa cumperi trusa? Daca nu, poti il intrebi de aspectul asta, la urmatorul rendez-vous? 
krelia au aparut doar frunzulite la tine? La mine e morcovul bagat cu frunze cu tot, de nu se mai vede, de cand am auzit de durerile cumplite ale Laviniei. 
krelia, sora-mea are baitel. Intotdeauna a pus ciucurelul cu varful in sus. Stiu sigur pt ca am stat de multe ori pe langa ei si am vazut si eu. Si sa vezi ce dotat e la varsta lui.... Moasa ne-a spunea sa punem cu varful in jos. Acum, imi dau si eu cu parerea. Adica ce as face eu daca, as avea baietel. Pana i-ar cadea buricutul, as pune varful in jos. De ce? Ca sa nu ajunga pisulica la buricutul inca nevindecat. APoi, sagetica in sus. Poate iti spune mai multe Simionette, ca ea are experienta. 
Ancutza_Bro inainte de nastere, mai trebuie sa iti faca un eco, tocmai pt a vedea daca bebe are circulara de cordon. Exist acazuri si de dubla circulara. Ba chiar si de tripla circulara. In cazurile astea, dr va decide cezariana. Sa nu uitam ca sunt bebei cu circulara de cordon si la eco de dinanite de nastere se descopera, ca nu mai au "fularelul".
dymomo77 uite linkul pt tati ca sa fie gata invatat cand va intoarceti acasa.
asta
Multa bafta maine la dr. 
Mai fetelor, eu nu am inteles ceva in ceea ce o priveste pe Lavinia. Cum adica avea dilatatie maxima, da nu a putut naste natural? EU nu am intels cum vine asta. Unde era problema?
32+ moi si
Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui dankutzaMai fetelor, eu nu am inteles ceva in ceea ce o priveste pe Lavinia. Cum adica avea dilatatie maxima, da nu a putut naste natural? EU nu am intels cum vine asta. Unde era problema? |
34+
Chiara Ada
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui dankutza Mai fetelor, eu nu am inteles ceva in ceea ce o priveste pe Lavinia. Cum adica avea dilatatie maxima, da nu a putut naste natural? EU nu am intels cum vine asta. Unde era problema? |
Poate reusesc sa te dumiresc eu, cand am fost internata era o fata tot asa cu dilatatie maxima, dar nu a putut naste natura. Capsorul BBului nu era angajat bine pentru nastere si bataile inimii au luato rasna, pentru siguranta bb-ului s-a facut cezariana d urgenta.
Sper k am explicat bine.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36

.