Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Andrecluj, te inteleg perfect , draga mea... desi eu pot numara zilele pana imi vine sotul acasa... chiar si orele as putea inca 2 sapt si jumatate ne despart... dar pare a fi o vesnicie. Mi-e teama de fiecare contractie... as vrea sa ajunga acasa inaintea lui Mihnea... Tu ai vrea o contractie care sa anunte nasterea sa vina el la voi. usor nu e ... ma simt tare singura uneori... mi-ar placea sa-l vad ca e preoupat de bebe... sa ii urmareasca miscarile... sa il astepte... dar nu stiu daca voi avea parte de asta... D-zeu stie... mi-e teama ca sarcina asta nu a existat pt el... isi face griji pt mine ... si pt copil... dar ca o chestie rationala... afectiv doar la mine se raporteaza. eu sper sa ma insel... si sa se adapteze repede... Te rog mult nu fi trista. Tati si Chiara se vor intalni in curand... o ora e mult p-t tine( cum e si pt mine) dar cateva zile in plus pt ea in burtica pot face diferenta. daca se naste prea devreme si in loc de 3 zile stai 2 sapt in spital.... tot departe de Tati de chiara sunteti amandoua... il vedeti dar suferiti amandoua de griji... CURAJ! nu mai e mult
Stiu ca tu intelegi Simt la fel mult din ce scrii tu aici si as vrea sa se nasca sanatoasa si asta doresc din inima la fiecare dintre noi. Nu sunt trista, sunt fericita ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu copilul asta. Dar as vrea sa se termine, as vrea sa fim impreuna din nou, as vrea sa fiu acolo unde a fost "acasa" in ultimii ani. Stiu ca vine momentul... doar ca e greu si ne mai plangem. Multumesc, curaj si tie, mult mult Tati de Mihnea se va atasa de el cand il va vedea, cand ii va spune "tata", imposibil sa nu se intample asta. Am aceleasi temeri, tati de Chiara nici macar nu ma intreaba ce si cum cu ea. Dar il prind pe dupa cuvinte ... ca s-a apucat sa zugraveasca locuinta, ca a gasit in pod jucarii de copii ... se vor indragosti de ceea ce au conceput. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Bun venit pe lume noilor fulgusori .
Mamicilor , refacere usoara .

eu ma laud cu o ciorbica de burta , pe care tocmai am terminat-o .
va invit , cine doreste
sotul e suuper incantat . de cand isi dorea . e...astazi am avut chef .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Si acum sa imi dau si eu ca babele cu parerea

lyliana super naspa cu mancarimile.Si eu am, imi vine sa plang cand nu mai reusesc sa fac fata.
Ancutza cam ciudata ginecoloaga ta,astea nu sunt metode cam de pe vremea cand eram noi in burta.Tot la palnie vede si pozitia fatului si daca e totul in regula cu el,de exemplu sa nu aibe vreo esarfa sau sa fie pelvin?
Dankutza f. documentata postarea ta.Ulei pt masaj eu m-am gandit sa folosesc de masline extravirgin,asa cum pe timpuri se folosea cel de floarea soarelui decat astea speciale pt. copii.Pt fundulet eu am luat crema de galbenele(dar si Bepanthene) de la plafar,iar sampon,gel si sapun de la Bubchen(nu sunt f. scumpe si am vazut pe aici ca au fost mult recomandate)
Mai cu greu, hop si eu....
Ramonika La multi ani plini de fericire!
Felicitari Lavinia,refacere rapida si un bebe sanatos,mancacios si linistit!
Mai citesc din urma si o sa mai revin ca aveti o viteza....

30+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

buna mamici de fulgisori. ma numar si eu prinre acele femei care ard de nerabdare sa imi tin bebelul in brate. citesc de ceva zile odiseea voastra si inca nu am reusit sa termin insa mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa fac si eu parte din "familia" voastra. sper sa ne primiti printre voi(camelia de david cristian) si poate si in listuta. D.N.21.11.1986, U.M 18.03.2009, DPN 15.12.2009.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Sa incepem cu felicitarile d rigoare:
Laviniablaga si Rony felicitari pt , refacere usoara si multa sanatale la toti.
Ramonika multa sanatate si nastere cat mai usoara , un neplangacios si mancacios.
Azi dau si eu d baut k am schimbat saptamana (la cine nu e prea tarziu ) si tot c va doriti.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Camy Lasa-l putin pe Pustache si intra la sept - oct ca fetele au scos agitatele si nu am vrut sa ma bag peste tine sa le spun ca nu nasti maine. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

DE CE NU INCHIDETI SUBFORUMUL CEL VECHI....DACA TOT L-ATI CREAT PE ACESTA NOU SI NU IL INCLUDETI PE CEL VECHI IN ACESTA NOU...CA NU MAI STIU CARE E SI UNDE E....CA SE SCRIE PE AMANDOUA....

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79
Ancutza cam ciudata ginecoloaga ta,astea nu sunt metode cam de pe vremea cand eram noi in burta.Tot la palnie vede si pozitia fatului si daca e totul in regula cu el,de exemplu sa nu aibe vreo esarfa sau sa fie pelvin?

ramona de la 5 saptamani pana la 33-34 mi-a facut mereu echo...stiu ca e cu capusorul in jos de vreo luna si ceva, nu inteleg de ce pe ultima suta de metri doar ma palpeaza...nu ma mai consum...

chiar citisem azi pe un site ca faza cu cordonul ombilical infasurat nu e chiar grava pt ca bebe nu se sufoca, el respira tot prin cordon , mai grav ar fi sa fie innodat...si oricum, dupa ce iese capul dr verifica in primul rand asta si apoi te pune sa mai impingi si restul...

voi fetelor ce stiti? care e riscul daca bebe are cordonul infasurat in jurul gatului la nasterea naturala?

intreb si eu ca oricum nu o sa stiu pana nasc daca bebita mea are "fular" sau nu.

pupici

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

m-am bagat la o bere si niste bakerolls cu ceapa...poate mai dizolv din frunzulite...

LauraG, Katy, floricik, ionela - mare si pt voi.

Flavours....nu esti singura cu temerile astea...si eu ma gandesc uneori..daca scapa anestezistul acul cativa mm mai incolo...daca ma taie pe verticala....daca daca.....si incerc sa ma dreg cu ce am zis mai sus...si cu cate un filmulet din asta haios

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

buna mamici de fulgisori. ma numar si eu prinre acele femei care ard de nerabdare sa imi tin bebelul in brate. citesc de ceva zile odiseea voastra si inca nu am reusit sa termin insa mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa fac si eu parte din "familia" voastra. sper sa ne primiti printre voi(camelia de david cristian) si poate si in listuta. D.N.21.11.1986, U.M 18.03.2009, DPN 15.12.2009.

31+

Bun venit la noi. Sa ai un bvebe sanatos si voios si voi sa fiti fericiti multi multi ani impreuna!!!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput