Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

DE CE NU INCHIDETI SUBFORUMUL CEL VECHI....DACA TOT L-ATI CREAT PE ACESTA NOU SI NU IL INCLUDETI PE CEL VECHI IN ACESTA NOU...CA NU MAI STIU CARE E SI UNDE E....CA SE SCRIE PE AMANDOUA....

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Alina, nu noi inchidem capitolele vechi... le inchid moderatorii... nu tine de noi... imi pare rau ca te-ai incurcat

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

PAI LA MODERATORI MA REFEREAMSTIU CA RESTUL UTILIZATORILOR NU POT....DA VORBEAM SI YO CU DUMNEAVOASTRA.... NU LA PER TU

Mergi la inceput

Andrecluj, are grija DD ca totul sa fie bine si sa avem putere amandoua sa ajungem la capat cu bine... iar tatii astia " denaturati" ( ca nu-s langa noi spun asa... dar stiu ca nu e vina lor ) se vor transforma ca prin minune in tati perfecti ai sa vezi!!!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

PAI LA MODERATORI MA REFEREAMSTIU CA RESTUL UTILIZATORILOR NU POT....DA VORBEAM SI YO CU DUMNEAVOASTRA.... NU LA PER TU

ma prind mai greu... il inchid ei....

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragi burtici
Noi tocmai am terminat baita si defrisarea de rigoare(la care sotul a fost responsabil cu finisajele), am pregatit ultimele detalii la capitolul bagaje si ne pregatim sufleteste. Maine dimineata la 7.45 ajungem la spital si speram sa ne interneze. Daca nu oricum joia viitoare facem 40 de saptamani si tot trebuie sa nasc.
Daca maine raman la spital si nu mai apuc sa fiu alaturi de voi, nastere usoara celor care va apropiati de termen.
si milioane de incurajari pentru Camy si micul Flavius.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Recomandarea medicului:
Pentru toaleta zilnica (baia se face la 2 ore dupa masa! ZILNIC)
-sapun, sampon (Mustela, Hipp, Sanosan)
-ulei pentru masaj (Mustela, Hipp, Sanosan , ulei de masline fiert la bain Marie 30' si racit)
comprese sterile (pt toaleta bucala, oculara)
ser fiziologic la monodoze de plastic (pt toaleta nazala, oculara)
-betisoare de bumbac cu opritor (pt toaleta auriculara si nazala)
-pompita nazala (pt mucozitati)
-"Batistuta sugarului" DOAR in caz de raceli
-Glicerina cu Stamicin (solutie galbena si groasa ca mierea)- pt toaleta bucala (fff importanta)
-alcool medical, Betadina pt toaleta ombilicala
-forfecuta cu bont pt unghiute
-crema de galbenele(Melkfett) de dat zilnic la fundulet
-crema cu Zinc (mustela hipp, klorane spray, Cutaden) sau Sudocrem - se da in caz de iritatii (la fundulet si pliuri cutanate)
-termometru digital pt fundulet (subfebra=37,5 - 38C ; febra- peste 38C)
-termometru de camera (20-22C)
-termometru de apa (37-38C)
-solutie de dezinfectat "la rece" de la Chicco sau sterilizator
-scutece si servetele umede (aici adaug eu si servetele uscate sau hartie prosop...sunt ff utile mai ales la masa sau cand ai dati medicamentele)
-supozitoare cu glicerina pentru copii
-Eferalgan- supoz de 80mg (temperatura rectala mai mare de 38C) sau Paracetamol 125mg

Pentru colici:
-caldura pe burtica (scutec cald, pungute cu gel de la farmacie , sac cu samburi de cirese de la DM)+ eliminarea aerului inghitit
-Bonnisan (10pic de 3-4x/zi), sau Gripe baby water 1/2lgta x2/zi , sau Colic Baby -NATURALE
-Infacol 0.5ml de 4x/zi (se procura din strainatate) (aici adaug eu infacol,go,ro , ca si noi ne-am luat), sau Espumisan (1ml de 3-4x/zi) sau Sab-Simplex (15pic de 3x/zi) - DE SINTEZA
-ceai NEINDULCIT - chimen, anason, musetel,Baby Calm (asta al dau si eu Mayei), Baby tea ; NU Baby drink, NU ceaiuri instant |(sunt dulci)

Pentru profilaxia RAHITISMULUI:
-Vigantol 3pic/zi direct in gurita, zilnic, de la varsta de 10 zile (flaconul se arunca la 2 sapt de la deschidere), administrat cu 30' innainte de masa!!!
-Gluconat de Calciu sau Sirop natural de calciu (la indicatia medicului)

Constipatie (absenta scaunului 24-48 ore, DAR FARA varsaturi,febra, abdomen destins de volum, dureros):
-1 supozitor intreg cu glicerina ptr copii

Ingrijirea sanilor:
-Garmastan
-Bepanthene
-Lanolina (uscate)
-Bioclin Multi-Mam -comprese (rani)
-Protecii de silicon (pt mameloane plate) (mie nu-mi folosesc , desi am mameloane plate, pt ca sunt mai groase / mari ca tetina de la bibe)

Pentru lactatie :
-NU se tine regim , se vor consuma alimente proaspete, cu moderatie (fara cafea cu cofeina)
-LICHIDE 3-4l/zi (F BUN este ceaiul pt lactatie de la Hipp- contraindicat la mamele cu diabet) (eu beau ceai de chimen cu anason)
-GALACTOGIL 2lg de 3x/zi sau Galofor 2tablete de 3x/zi

CONSULTATI MEDICUL IN CAZ DE :
-febra
-cianoza (invinetire) la niv fetei si a extremitatilor
-varsaturi bilioase (verzi) sau cu sange
-absenta scaunului si a eliminarii de gaze , insotita de varsaturi,febra, abdomen destins de volum si dureros
-scaun cu sange
-curba ponderala nesatisfacatoare (scadere sau stationare in greutate)

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MyLady...nu te supara ...noi nu putem inchide nici un subiect..asta o face numai adminul sau moderatorul..

or dormi si ei...ca nah...sau or functiona pe vechiul fus orar....sincer, cred ca nu pot fi chiar mereu atenti la atatea subiecte.....mai ales la ce limbarnita au burticile

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Dragi burticiNoi tocmai am terminat baita si defrisarea de rigoare(la care sotul a fost responsabil cu finisajele), am pregatit ultimele detalii la capitolul bagaje si ne pregatim sufleteste. Maine dimineata la 7.45 ajungem la spital si speram sa ne interneze. Daca nu oricum joia viitoare facem 40 de saptamani si tot trebuie sa nasc.Daca maine raman la spital si nu mai apuc sa fiu alaturi de voi, nastere usoara celor care va apropiati de termen. si milioane de incurajari pentru Camy si micul Flavius.
Ai luat niste numere de telefon sa ne anunti cumva? Ne vom gandi la tine, mult curaj si noroc! 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Simina si saru'mana de informatii. Eu deja le-am copiat pt intoarcerea de la spital.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

buna mamici de fulgisori. ma numar si eu prinre acele femei care ard de nerabdare sa imi tin bebelul in brate. citesc de ceva zile odiseea voastra si inca nu am reusit sa termin insa mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa fac si eu parte din "familia" voastra. sper sa ne primiti printre voi(camelia de david cristian) si poate si in listuta. D.N.21.11.1986, U.M 18.03.2009, DPN 15.12.2009.

31+

Bine ai venit cemelia, vad ca ai DPN cam odata cu mine. Mie doctorul mi-a spus sa ma pregatesc pentru intervalul 15-25 decembrie.

Saptamana 31+

Mergi la inceput