Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
incet-incet...imi apar si mie niste frunzulite de morcovel....cand ma gandesc ca sambata ma voi prezanta cu tot carabalacu' la spital..."sa vedem cum stam"....of...mai sunt 3 zile...
am niste frunzulite si cu durerile de dupa...dar sper sa demonstrez ca...CAPRI poate orice
...inclusiv sa suporte o...mica interventie chirurgicala....
iar pe de alta parte..abia astept sa-mi vad falcosul..sa-i pup genunchiutii aia care ma tot lovesc cand in stanga, cand in dreapta....si sa-i tin in palme capsorul ala cu care ma tot apasa pe ici pe colo...prin partile esentiale ![]()
Camy, Andre, Lalu, lauradi, monis...si de fapt...tot restul fetelor cu morcovei..mai mult sau mai putin vizibili.....

va las un filmulet haios...chiar daca unele il mai stiu ![]()
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
BoboMom spune:
Krelia, super filmuletul! 
Rony si Lavinia, sa va traiasca copilasii! Felicitari! 

Andre 
Jay, da, folosesc crema respectiva si se intinde greu. 
Laura
37+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
KRELIA super tare video

![]()
Buna fetele am aparut si eu pe aici,sunt ft agitata nu stiu ce am dar parca imi ia inima razna si ma doare un pic burtica ca la mensruatie si imi simt sanii ft angorjati(simt cum ma insageata in ei si in sfarc asa am o presiune)imi vine sa plang parca zici ca-s nebuna oare ce o fi cu mine ? poate nasc si eu Doamne Ajuta ca nu mai pot.ion rest toate bune maine merg la controlul de rutina si poate ma controleaza sa vada daca bebe sa intors sau nu cu capul in jos iar joi ma duc sa fac analize la sange sa vaedem daca a crescut TROMBOCITELE Doamne Ajuta
Vreau sa felicit mamica LAVI pt bebe si dea Domnul sa fie sanatos si fara colici si sa ii aduca luyi mami si lui tati numai bucurii,iar pt mami sa te refaci repede si felicitarile mele scumpa mamica

Alexandra
37 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 18 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
floricik spune:
Camy, Lumi, Andre, Krelia ce frumos ati scris...

Abia astept sa fiu si eu mamica unui pui mic caruia sa-i ofer toata dragostea. Cand ma ia cu frica...cand imi fac curaj si abia astept sa nasc , sa-mi vad comoara.
34+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:
Laura G, Floricik 
Ne-am emotionat putin azi. Nu-i nimic, avem voie si de astea. Au inceput sa vina bebeii in odisee, e normal. Dar e frumos, azi am simtit "sentiment" in odiseea, ceea ce e frumos.
34+
Chiara Ada
ramonaradu79 spune:
Asta era de ieri inceput,dar la ce viteza se scrie pe aici....
Buna,
Multumesc f. mult pt primire.Ramonika, Stephy,Camy_pus,Monis5, laurairina13,Lacramioara2,Ionelamaria,lyliana.ion.Printre atatea emotii cu nasterile ce se anunta nici nu ma gandeam ca veti sesiza mesajul meu.Deci si eu tot o Ramona, DN 10.02.1979,UM 25.03.2009,DPN 29.12.2009,e primul copil, bebe e bine dezvoltat are cam 1 sapt.avans,dar eu am pb cu colul(moale)si contractiile si stam in pat ca sa mai dospim putin.Sarcina a fost obtinuta cu greu dupa 2 ani,la inceput am avut alte emotii pt ca uterului meu nu ii placea insarcinat si se contracta de nebun si respingea sarcina (alte trat.si stat in pat).Dar alaturi de voi timpul a trecut mai usor si am reusit sa ajungem pana aici.
30+
Alexandru
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaradu79Buna, Multumesc f. mult pt primire.Ramonika, Stephy,Camy_pus,Monis5, laurairina13,Lacramioara2,Ionelamaria,lyliana.ion.Printre atatea emotii cu nasterile ce se anunta nici nu ma gandeam ca veti sesiza mesajul meu.Deci si eu tot o Ramona, DN 10.02.1979,UM 25.03.2009,DPN 29.12.2009,e primul copil, bebe e bine dezvoltat are cam 1 sapt.avans,dar eu am pb cu colul(moale)si contractiile si stam in pat ca sa mai dospim putin.Sarcina a fost obtinuta cu greu dupa 2 ani,la inceput am avut alte emotii pt ca uterului meu nu ii placea insarcinat si se contracta de nebun si respingea sarcina (alte trat.si stat in pat).Dar alaturi de voi timpul a trecut mai usor si am reusit sa ajungem pana aici. |

34+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Andrecluj, te inteleg perfect , draga mea... desi eu pot numara zilele pana imi vine sotul acasa... chiar si orele as putea inca 2 sapt si jumatate ne despart... dar pare a fi o vesnicie. Mi-e teama de fiecare contractie... as vrea sa ajunga acasa inaintea lui Mihnea... Tu ai vrea o contractie care sa anunte nasterea sa vina el la voi. usor nu e ... ma simt tare singura uneori... mi-ar placea sa-l vad ca e preoupat de bebe... sa ii urmareasca miscarile... sa il astepte... dar nu stiu daca voi avea parte de asta... D-zeu stie... mi-e teama ca sarcina asta nu a existat pt el... isi face griji pt mine ... si pt copil... dar ca o chestie rationala... afectiv doar la mine se raporteaza. eu sper sa ma insel... si sa se adapteze repede... Te rog mult nu fi trista. Tati si Chiara se vor intalni in curand... o ora e mult p-t tine( cum e si pt mine) dar cateva zile in plus pt ea in burtica pot face diferenta. daca se naste prea devreme si in loc de 3 zile stai 2 sapt in spital.... tot departe de Tati de chiara sunteti amandoua... il vedeti dar suferiti amandoua de griji... CURAJ! nu mai e mult
Lalu, eu ce stiu, stiu de la Lumi de ce mai e in maternitate... Daca nu iti raspunde ea... iti dau eu un PM... ok?
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Flavours spune:
eu azi am mers pe jos cat nu am mai facut-o de multa vreme - de la Elias pana la Charles de Gaulle, apoi am facut nani ca ma trezisem prea de dimineata si acum o baita relaxanta si ma simt suuuper.![]()
Vad ca lumea a devenit nerabdatoare rau. Lasati chiflele si batonasele la copt cat trebuie!
cand au ele chef de iesit ies oricum. eu ca sa mai treaca timpul asta m-am apucat sa citesc si sa strang informatii deja despre alimentatia de dupa alaptare.
iar cu frica... mna... si mie mi-e teama, mai ales de anestezie pentru ca nu am mai facut niciodata si eu as vrea sa vad ce mi se intampla (mda stiu sunt dusa) si urasc ideea de a avea ceva infipt in coloana si sa nu imi simt picioarele... dar trebuie sa sper la ce e mai bine... sa sper ca vindecarea va fi rapida si fara prea mari dureri, cicatricea mica (chiar daca doc glumea ca ma va taia in zig zag pe toata burta) si deja ma gandesc la sport sa isi revina muschiuletii astia amortiti si adormiti.
bebe oricum va fi bine. asta nu o concep altfel!
38 sapt 

ionelamaria spune:
Krelia, multa bafta si sa fie plina de fericira si lumina intalnirea ce mare. imi place4 filmuletul![]()
ramonaradu79 ma bucur ca ti-ai facut curaj sa si scrii in cele din urma. 
Flavours, imi place optimismul tau. Normal ca bebe e bine.. si va fi bine si peste 2 sapt... si peste o luna... si cand nu va mai fi bebe si va fi om mare... tot bine va fi
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE