Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui camy_pushai, capul sus, trebuie sa fim increzatoare ca viata noastra va intra pe un fagas normal...curand, foarte curand...![]() |

34+
Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Andre,multi pupici de la noi!
La un moment dat,ii spuneam lui Richard ca,daca as sti ca s-ar naste sanatoasa,nu m-ar deranja sa nasc mai devreme,ca sa-l am pe el aproape,din nou. Mi-a parut rau ca am indraznit sa gandesc asa,chiar daca Annabelle e sanatoasa...A dat piept cu viata mai devreme decat trebuia,putea sta acolo,la caldurica,fara colici,fara laptic care nu curge,fara formula,fara sa i se faca frig cand o schimbam,fara pisu si caca in pampers...
Nasterea inainte de termen e traumatizanta atat pt bebel,cat si pt mama. Nu eram pregatita,am incercat sa fiu tare pt ea...M-am invinovatit,intrebandu-ma ce am facut rau,sigur a fost vina mea. Dr de familie m-a facut sa ma simt mult mai bine in privinta asta,si Richard la fel.
Cel mai important lucru este ca ea e sanatoasa,papa bine si ia in greutate!
Incearca sa ai rabdare,stai cumintica in patut(cum ai rezistat atat de mult,se mai poate un picut) si gandeste-te cat de bine ii este ei acolo. Vei avea timp pt toate sentimentele cand o vei vedea cat de frumoasa,sanatoasa si papacioasa va fi! Si va fi cel mai frumos copil din lume, ca fiecare bebel pt mamica lui! Si va fi speciala,pt ca a fost facuta din si cu dragoste,asteptata ani in sir,si vei vedea in ea atat pe tine,cat si pe barbatul pe care il iubesti.
Ce-a fost mult a trecut,mai e un pic,si vei fi cea mai buna mamica din lume! Si,la anul pe timpul asta,vei bea un amaro cu al tau,uitandu-va la micuta printesa in premergator!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Many, si eu tot la FIlantropia... noua ne-a sugerat moasa chestia asta , la cursul de puericultura... Medicul meu a zambit cand i-am spus, dar n-a zis sa nu o iau...si oricum nu prea intramm in detalii adminitrative, din pacate. 37, mami de bebe MATEI |
Cine e dr tau?
monis
cu poze sapt 38
coquelicot spune:
Dr. Pana.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Cine e dr tau? monis cu poze sapt 38 ![]() |
37, mami de bebe MATEI
lylyana.ion spune:
coquelicot, probabil ca fiecare doctor are aranjamentele lui...mie mi-a zis sa nu o cumpar, vedem atunci
Lili
37 cu
Alexandru
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre,multi pupici de la noi! La un moment dat,ii spuneam lui Richard ca,daca as sti ca s-ar naste sanatoasa,nu m-ar deranja sa nasc mai devreme,ca sa-l am pe el aproape,din nou. Mi-a parut rau ca am indraznit sa gandesc asa,chiar daca Annabelle e sanatoasa...A dat piept cu viata mai devreme decat trebuia,putea sta acolo,la caldurica,fara colici,fara laptic care nu curge,fara formula,fara sa i se faca frig cand o schimbam,fara pisu si caca in pampers... Nasterea inainte de termen e traumatizanta atat pt bebel,cat si pt mama. Nu eram pregatita,am incercat sa fiu tare pt ea...M-am invinovatit,intrebandu-ma ce am facut rau,sigur a fost vina mea. Dr de familie m-a facut sa ma simt mult mai bine in privinta asta,si Richard la fel. Cel mai important lucru este ca ea e sanatoasa,papa bine si ia in greutate! Incearca sa ai rabdare,stai cumintica in patut(cum ai rezistat atat de mult,se mai poate un picut) si gandeste-te cat de bine ii este ei acolo. Vei avea timp pt toate sentimentele cand o vei vedea cat de frumoasa,sanatoasa si papacioasa va fi! Si va fi cel mai frumos copil din lume, ca fiecare bebel pt mamica lui! Si va fi speciala,pt ca a fost facuta din si cu dragoste,asteptata ani in sir,si vei vedea in ea atat pe tine,cat si pe barbatul pe care il iubesti. Ce-a fost mult a trecut,mai e un pic,si vei fi cea mai buna mamica din lume! Si,la anul pe timpul asta,vei bea un amaro cu al tau,uitandu-va la micuta printesa in premergator! |
Si-ti multumesc, nu stii cat conteaza ce ai scris azi.
34+
Chiara Ada
many_bani spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria many bani, curaj! sa dea DD sa fie asa cum ti-ai pus in gand! 34+ AMR 5+ sapt Mihneaaniversarea nuntii POZE |

38 +
Vlad
Lalu_79 spune:
Krelia, sper sa ma si tina optimismul asta, tin cu dintii de el
.
Andrutza, merci, ma linisteste faptul ca tie ti-a trecut pruritul si fara tratament, imi intareste decizia de a nu lua nimic. Bafta maine
.
Ionela
, asa o sa fac, o sa discut cu doctorita, am lista cu intrebari deja pregatita. Sa vad daca o sa aiba timp maine cand ma duc cu rezultatele analizelor. Vreau sa intreb si despre maternitate, ce e nevoie sa am la mine, daca ma sfatuieste sa platesc o rezerva....Stau in dubii, nu sunt asa pretentioasa, dar daca tualeta e pe coridor, daca e aglomerat si risc sa stau cu vreo mamica certata sapunul...hmmmmm....as da 50 de ron pe noapte fara sa clipesc. Ca tot veni vorba, voi ce stiti despre ce mai e in maternitate? Lumi parea sa fi avut o experienta ok, sper din suflet sa fie la fel si in cazul nostru.Incerc sa ma informez si despre scorurile care se mai practica...daca aveti idee, spuneti-mi si mie, pleese
.
36+ 
lauradi spune:
Fetelor,eu stiu asa, ca exista 3 tipuri de anestezie care se pot face la cezariana: rahi-anestezie(ce am avut eu la prima nastere),peridurala si cea combinata rahi-peridurala,de care eu si Krelia vorbeam.Aceasta din urma e cea mai indicata la cezariana.Eu la prima nastere n-am stiut,asta e;oricum nici nu stiam ca fac cezariana.
La Filantropia au kit de anestezie,dar nu si combinata,cel putin asa mi s-a spus mie,desi dr a zis ca intreaba si anestezistii.La nastere naturala parca stiu ca doar peridurala se poate face;nu sunt sigura,sa ma contraziceti,va rog,daca e altfel![]()
Laura
33 Raluca Magdalena si Radu Mihai