Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pushai, capul sus, trebuie sa fim increzatoare ca viata noastra va intra pe un fagas normal...curand, foarte curand...
Asa este, trebuie sa credem, ca altfel e de rau. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,multi pupici de la noi!

La un moment dat,ii spuneam lui Richard ca,daca as sti ca s-ar naste sanatoasa,nu m-ar deranja sa nasc mai devreme,ca sa-l am pe el aproape,din nou. Mi-a parut rau ca am indraznit sa gandesc asa,chiar daca Annabelle e sanatoasa...A dat piept cu viata mai devreme decat trebuia,putea sta acolo,la caldurica,fara colici,fara laptic care nu curge,fara formula,fara sa i se faca frig cand o schimbam,fara pisu si caca in pampers...
Nasterea inainte de termen e traumatizanta atat pt bebel,cat si pt mama. Nu eram pregatita,am incercat sa fiu tare pt ea...M-am invinovatit,intrebandu-ma ce am facut rau,sigur a fost vina mea. Dr de familie m-a facut sa ma simt mult mai bine in privinta asta,si Richard la fel.
Cel mai important lucru este ca ea e sanatoasa,papa bine si ia in greutate!

Incearca sa ai rabdare,stai cumintica in patut(cum ai rezistat atat de mult,se mai poate un picut) si gandeste-te cat de bine ii este ei acolo. Vei avea timp pt toate sentimentele cand o vei vedea cat de frumoasa,sanatoasa si papacioasa va fi! Si va fi cel mai frumos copil din lume, ca fiecare bebel pt mamica lui! Si va fi speciala,pt ca a fost facuta din si cu dragoste,asteptata ani in sir,si vei vedea in ea atat pe tine,cat si pe barbatul pe care il iubesti.
Ce-a fost mult a trecut,mai e un pic,si vei fi cea mai buna mamica din lume! Si,la anul pe timpul asta,vei bea un amaro cu al tau,uitandu-va la micuta printesa in premergator!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Many, si eu tot la FIlantropia... noua ne-a sugerat moasa chestia asta , la cursul de puericultura...
Medicul meu a zambit cand i-am spus, dar n-a zis sa nu o iau...si oricum nu prea intramm in detalii adminitrative, din pacate.
37, mami de bebe MATEI

Cine e dr tau?

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy...

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dr. Pana.

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Many, si eu tot la FIlantropia... noua ne-a sugerat moasa chestia asta , la cursul de puericultura...
Medicul meu a zambit cand i-am spus, dar n-a zis sa nu o iau...si oricum nu prea intram in detalii adminitrative, din pacate.
37, mami de bebe MATEI

Cine e dr tau?

monis cu poze
sapt 38

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

coquelicot, probabil ca fiecare doctor are aranjamentele lui...mie mi-a zis sa nu o cumpar, vedem atunci

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre,multi pupici de la noi! La un moment dat,ii spuneam lui Richard ca,daca as sti ca s-ar naste sanatoasa,nu m-ar deranja sa nasc mai devreme,ca sa-l am pe el aproape,din nou. Mi-a parut rau ca am indraznit sa gandesc asa,chiar daca Annabelle e sanatoasa...A dat piept cu viata mai devreme decat trebuia,putea sta acolo,la caldurica,fara colici,fara laptic care nu curge,fara formula,fara sa i se faca frig cand o schimbam,fara pisu si caca in pampers... Nasterea inainte de termen e traumatizanta atat pt bebel,cat si pt mama. Nu eram pregatita,am incercat sa fiu tare pt ea...M-am invinovatit,intrebandu-ma ce am facut rau,sigur a fost vina mea. Dr de familie m-a facut sa ma simt mult mai bine in privinta asta,si Richard la fel. Cel mai important lucru este ca ea e sanatoasa,papa bine si ia in greutate! Incearca sa ai rabdare,stai cumintica in patut(cum ai rezistat atat de mult,se mai poate un picut) si gandeste-te cat de bine ii este ei acolo. Vei avea timp pt toate sentimentele cand o vei vedea cat de frumoasa,sanatoasa si papacioasa va fi! Si va fi cel mai frumos copil din lume, ca fiecare bebel pt mamica lui! Si va fi speciala,pt ca a fost facuta din si cu dragoste,asteptata ani in sir,si vei vedea in ea atat pe tine,cat si pe barbatul pe care il iubesti. Ce-a fost mult a trecut,mai e un pic,si vei fi cea mai buna mamica din lume! Si,la anul pe timpul asta,vei bea un amaro cu al tau,uitandu-va la micuta printesa in premergator!
M-ai facut sa plang. Daca ai stii de cate ori ma gandesc sa vina mai devreme, sa vina oricum, dar sa se intample ceva pana nu cedez nervos si apoi nu stiu cum sa-mi alung gandurile astea sa nu fie cu pacat. Si al meu cand ma aude ma cearta rau pentru ce spun, desi a albit de tot si ... mi se rupe inima. asa va fi, la anu' bem amaro, da? Si-ti multumesc, nu stii cat conteaza ce ai scris azi. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

many bani, curaj! sa dea DD sa fie asa cum ti-ai pus in gand!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

38 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Krelia, sper sa ma si tina optimismul asta, tin cu dintii de el .

Andrutza, merci, ma linisteste faptul ca tie ti-a trecut pruritul si fara tratament, imi intareste decizia de a nu lua nimic. Bafta maine .

Ionela, asa o sa fac, o sa discut cu doctorita, am lista cu intrebari deja pregatita. Sa vad daca o sa aiba timp maine cand ma duc cu rezultatele analizelor. Vreau sa intreb si despre maternitate, ce e nevoie sa am la mine, daca ma sfatuieste sa platesc o rezerva....Stau in dubii, nu sunt asa pretentioasa, dar daca tualeta e pe coridor, daca e aglomerat si risc sa stau cu vreo mamica certata sapunul...hmmmmm....as da 50 de ron pe noapte fara sa clipesc. Ca tot veni vorba, voi ce stiti despre ce mai e in maternitate? Lumi parea sa fi avut o experienta ok, sper din suflet sa fie la fel si in cazul nostru.Incerc sa ma informez si despre scorurile care se mai practica...daca aveti idee, spuneti-mi si mie, pleese.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Fetelor,eu stiu asa, ca exista 3 tipuri de anestezie care se pot face la cezariana: rahi-anestezie(ce am avut eu la prima nastere),peridurala si cea combinata rahi-peridurala,de care eu si Krelia vorbeam.Aceasta din urma e cea mai indicata la cezariana.Eu la prima nastere n-am stiut,asta e;oricum nici nu stiam ca fac cezariana.
La Filantropia au kit de anestezie,dar nu si combinata,cel putin asa mi s-a spus mie,desi dr a zis ca intreaba si anestezistii.La nastere naturala parca stiu ca doar peridurala se poate face;nu sunt sigura,sa ma contraziceti,va rog,daca e altfel

Laura33 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput