Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara...

BINE AI VENIT PE LUME MATEO GERALD(ce nume frumos)BEBE DE RONY

Lumi multumesc frumos , deosebit de placut descrii tu sentimentul matern

ps: a nascut cumnata mea...o fetita de 2650 g...am o nepotica
da' yo cand??????????????

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Doamne,e atat de frumos sa fii mama!!! Acum ma simt cu adevarat implinita, nimic din ce am facut pana acum nu se compara cu faptul ca am dat viata, ca pot iubi in felul in care o iubesc pe ea,ca pot simti cum simt pt ea!

Vreau si eu sa zic, sa simt, sa traiesc la fel, sa fiu cu tati la noi acasa. Offf, Lumi, cica avem aceeasi soarta. Nu as vrea inca sa nasc, dar as da orice pentru o fetita la fel de frumoasa si sanatoasa si intrarea pe fagas normal. Va pup cu drag

34+ Chiara Ada

hai, capul sus, trebuie sa fim increzatoare ca viata noastra va intra pe un fagas normal...curand, foarte curand...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

BRAVO RONY, felicitari pentru nasterea usoara si refacere cat mai rapida.

Te asteptam cu detalii, sa ne mai incurajezi pe noi astea fricoasele.

PUP

Saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am zis de ieri ca vin vremuri agitate ptr. odisee noastra. Ieri am felicitat doua mamici si azi iar doua.
Felicitari Lavinia si Rony, sa va refaceti rapid si sa va dea DD bebelusi sanatosi si papaciosi.
Dar ma bucur ca vin fulgusori marisori si asa doresc sa vina, cei marisori care sunt deja in luna a 9-a, la burticile care sunt pregatite si au si doctorii disponibili (in tara), sa-i lasam pe cei micuti sa ma stea la dospit la mamici in burtici .
Cami ma bucur ca ai fixat data la marea intalnire
Eu dupa o noapte super agitata, azi am facut ultima pregatire, plicurile cu bani, aproape ca nu mai pot, ma misc super greu si ma framanta multe ganduri negre. Sper ca sambata sa se termine si ptr. mine odiseea de graviduta si sa inceapa una noua, de scutece.
Pup toate burticutile

38 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu nasc la Filantropia, cu rahi, chiar am discutat cu dr. mea dar nu a zis nimic ca ar trebui sa-mi cumpar eu trusa, prietena mea a nascut acolo cu Dr. Peltecu si nici ea nu a cumparat nimic. Oare sa sun sa intreb?

38 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Doamne Camy, emani fericire si entuziasm prin toti porii... asa imi vine sa ma fac o musca mica ( cu o burta mare... ca nu vad cum altfel) si sa savurez fericirea din ochii tai. Sa te ajute DD sa pastrezi 100 de ani entuziasmul acesta.

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

mie mi-a zis dr. ca in principiu anestezistul are acolo cateva truse pt anestezie. daca pana la mine se termina, sunt farmacii langa spital de unde se pot cumpara imediat. a zis ca se duce el daca nu are cine

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Si eu nasc la Filantropia, cu rahi, chiar am discutat cu dr. mea dar nu a zis nimic ca ar trebui sa-mi cumpar eu trusa, prietena mea a nascut acolo cu Dr. Peltecu si nici ea nu a cumparat nimic. Oare sa sun sa intreb?

38 + Vlad

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

many bani, curaj! sa dea DD sa fie asa cum ti-ai pus in gand!

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

DRAGA CAMY,

Citestc citesc! nu scriu mult ca nu prea am ce legat de mine, toate par bune, si serviciul ma tine in priza toata ziua.
Dar citesc tot ce scrieti si ma bucur pentru fiecare dintre voi.
Abia astept vestile de la tine si ma bucur nespus ca in curand iti vei vedea visul cu ochii.

In ceea ce priveste Lavinia, oare de ce nu i-au facut epidurala? Sau ati explicat voi si nu am vazut eu?

Alina

Saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Many, si eu tot la FIlantropia... noua ne-a sugerat moasa chestia asta , la cursul de puericultura...
Medicul meu a zambit cand i-am spus, dar n-a zis sa nu o iau...si oricum nu prea intramm in detalii adminitrative, din pacate.

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

38 + Vlad

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput