Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Felicitari,Lavi,refacere usoara,multa sanatate si mult laptic!!!

Bine ai venit, Rares,sa ne traiesti sanatos,norocos si papacios!

Si cat mai putini colici,ca deloc e imposibil....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

pe mine ma omoara arsurile astea...nu trexc deloc....
..iar Flavius azi e tacut tare...cred ca stie ca i s-a pus gand de scos afara

Citisem undeva o glumita:
Discutie intre 2 copii in pantec:
- Auzi?
-M?
- Oare mai exista ceva dupa nastere?

mai stii ce e in mintea bietului copil?

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Farmacia Academiei este pe str' Acaddemiei nr.35-37, la interesectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu...pe langa Magazinul Muzica...
A costat 150 de lei...l-am intrebat pe-al meu
Uite si tel, luat de pe net: 021/3101889

Cand s-a dus al meu la farma..a cerut exact asa....un kit pentru anestezie rahi-peridurala (care e pt cezariana)...

Sa-ti spun ce scrie pe spatele cutiei...poate te ajuta intr-un fel :
Espocan + Dockin System + Perifix Soft Tip ..si mai jos..Braun.

..sper sa-ti fie de ffolos info si sa gasesti cat mai repede!

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Serios? Ce veste buna!Eu numai asa am gasit pe net,Braun,300 lei.Poti sa-mi spui exact firma,denumirea si unde e farmacia respectiva?
(asta daca nu reusesc s-o comand printr-o farmacie de-aici)

Laura32 Raluca Magdalena si Radu Mihai

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Rony,felicitari si tie,multa sanatate si multe bucurii alaturi de micutul vostru!

Bine ai venit, Mateo, sa ne traiesti multi ani sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Laurairina multumim de frumoasele complimente!
Astazi m-am apucar sa-i perii perisorul in diferite directii,cam putin si nu prea sunt multe optiuni
Camy, Ancutza, Lauradi, Dienutze, va multumesc din suflet si voua!
Camy,o sa ai un flacau pe cinste,abia asteptam pozicile!

Ancutzica,la cat de dulcica esti, sa vezi ce frumuseti o sa fiti voi doua!

Lauradi, eu te-am admirat de mult cum arati,mamica fiind!

Dienutze,dupa ce o sa o vezi pe Alexandra, o sa te topesti de tot...in fiecare zi!!! Si tati o sa fie topit dupa amandoua!

Doamne,e atat de frumos sa fii mama!!! Acum ma simt cu adevarat implinita, nimic din ce am facut pana acum nu se compara cu faptul ca am dat viata, ca pot iubi in felul in care o iubesc pe ea,ca pot simti cum simt pt ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Farmacia Academiei este pe str' Acaddemiei nr.35-37, la interesectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu...pe langa Magazinul Muzica...
A costat 150 de lei...l-am intrebat pe-al meu
Uite si tel, luat de pe net: 021/3101889

Cand s-a dus al meu la farma..a cerut exact asa....un kit pentru anestezie rahi-peridurala (care e pt cezariana)...

Sa-ti spun ce scrie pe spatele cutiei...poate te ajuta intr-un fel :
Espocan + Dockin System + Perifix Soft Tip ..si mai jos..Braun.

..sper sa-ti fie de ffolos info si sa gasesti cat mai repede!
Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Serios? Ce veste buna!Eu numai asa am gasit pe net,Braun,300 lei.Poti sa-mi spui exact firma,denumirea si unde e farmacia respectiva?
(asta daca nu reusesc s-o comand printr-o farmacie de-aici)

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

M-am mai uitat acum o data la sensiblu si ce zici tu pare aceeasi cu ce-am gasit eu.Ce diferenta de pret...la naiba cu sensiblu asta,ca as fi dat atatia bani in plus pe eaSaru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_RichardDoamne,e atat de frumos sa fii mama!!! Acum ma simt cu adevarat implinita, nimic din ce am facut pana acum nu se compara cu faptul ca am dat viata, ca pot iubi in felul in care o iubesc pe ea,ca pot simti cum simt pt ea!
Vreau si eu sa zic, sa simt, sa traiesc la fel, sa fiu cu tati la noi acasa. Offf, Lumi, cica avem aceeasi soarta. Nu as vrea inca sa nasc, dar as da orice pentru o fetita la fel de frumoasa si sanatoasa si intrarea pe fagas normal. Va pup cu drag 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Hmm, referitor la kitul de peridurala, al meu nu e in nici o cutie, nu scrie Braun pe ea. E adevarat ca e pentru nastere naturala, dar e tot peridurala.
Sper sa nu fi luat vreo balarie. A mea o punguta in care sunt toate cele: catater, etc si nu are anestezic. E luata de la farmacia Sensiblu de langa Filantropia, colt cu Turda.
Fetelor, voi cum aveti kitul?

SI care ar fi diferenta dintre rahi-peridurala pentru cezariana si cea naturala? e acelasi procedeu, eu asa am crezut pana acum , difera, evident doza...Sper sa nu spun tampenii.

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Aaa, si am dat 150 ron pe ea..

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

o sa fac si poze azi-maine...sa vedem cat de tarziu ajunge Pustache acasa...de el depindem...

Ionelamaria mai..mai..mai..eu sper ca el sa stie ca o sa fie bine aici langa mine si Pustache...ca e mai asteptat decat oricine...Doamneeeeeeee..pe cuvant ca nu-mi vine sa cred ca vine cineva la Tg Mures care nu ne-a cunscut personal niciodata...
Spun cu mana pe inima ca nu cred ca as fi facut asta..plus Pustache ar fi zis ca ce fac cu copilul..asta nu arata decat ca sunt inconjurata de oameni atat de speciali si frumosi la suflet.

......abia astept sa vina Pustache...vreau sa stau mult in bratele lui, vreau sa simt ca sunt iubita tare, tare de tot...
....as vrea sa fac ceva si pt Darius...sa vad ce idee imi vine..el este ingerasul meu...imi doresc sa fac ceva frumos si pentru el, sa nu cumva sa simta ca el va deveni locul II...chiar daca este sus la DD..si stiu ca e inconjurat de lumina, vreau sa stie ca sunt mamica lui si ca-l iubesc mult.

Cred ca numai acum, cele care ati nascut si aveti copilasii in brate puteti intelege durerea mea...si restul fetelor in curand cand copilasii vostrii va vor zambi...si mie mi-a zambit darius...sufletelul meu...
Zilele astea ma gandesc mai mult la el...stiu ca voi cunoaste din nou acea fericire imensa care imi va inunda sufletul ...ma rog din inima la DD sa fie sanatos, sa fie bine si el si eu si tati.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput