Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
lauradi spune:
Rony, felicitari!Sa-ti traiasca bb cu nume atat de frumos!Imi pare rau ca ai dureri de cap si te inteleg perfect,ca si eu am avut.Din cauza anesteziei se intampla asta,a celei rahi,daca nu ma insel;unele persoane au,altele nu.Eu am renuntat sa mai iau calmantele,fiindca oricum nu treceau,asa ca n-avea rost ca mai si alaptam.Culcata era cel mai bine,cum spui si tu,d-aia si alptatul l-am practicat inca de la inceput asa,fiindca in sezut era groaznic: sanii dureau,capul la fel.Iar cand trebuia sa ma deplasez,mergeam cocosata ca o baba
,dar asa nu ma durea.Tot ce pot sa-ti spun e ca o sa treaca sigur;pana atunci,ca sa le fentezi,stai in pozitiile in care vezi ca ti-e bine.
Acum ,la a doua cezariana,ca sa evit aceste dureri(ca-n rest a fost usoara recuperarea) am hotarat cu medicul meu sa merg pe anestezie combinata rahi-peridurala.E cea mai buna;se completeaza una pe alta si nu mai pot aparea dureri.Imi voi cumpara eu kitul,caci la Filantropia se pare ca nu au,care costa in jur de 300 lei.
Am facut completarea asta(nu mai stiu daca s-a mai discutat aspectul asta) pt fetele care stiu sigur ca nasc prin cezariana;sa luati si voi in calcul,sa discutati cu medicii,etc.
Camy, ma bucur ca esti fericita si binedispusa;asa te vreau!
Ce activa sunt azi
...daca ati mai redus si voi viteza,am putut sa fiu si eu la zi cu cititul.
Laura
33 Raluca Magdalena si Radu Mihai
cami_antonia spune:
fetelor
am intrat sa-i raspund crissei ... sunt din cta ... si am mers la sotia directorului de la medgidia la control paralel cu cel facut la bucuresti ... si am ales pana la urma sa nasc in bucuresti ... si bine am facut ... caci altfel sigur aveam o cezariana la ora actuuala si nu era tocmai dorinta mea
deci draga mea p[oate iti reorintezi simturile spre bucuresti ... daca nu ... poate gasesti un medic bun in constanta ... stiu ca spitalul arata rau ... dar am cateva prietene care au nascut cu medici buni acolo ....
si abia esti in sapt 32 ... mai ai timp destul de decizie ... rabdare si vei vedea ca bunul Dumnezeu iti va lumina calea sa stii incotro sa o apuci ...
te pup chiar daca nu te cunosc si sa iei decizia cea mai buna pt tine si pt bebe dar nu te mai enerva /... solutii se gasesc ...
cat despre anuntul postat de mine mai devreme vad ca nu are ecouri ...
oricum va multumesc
sper macar sa cititi si daca puteti sa daruiti
se poate dona online
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
simona9999 spune:
FELICITARI RONY !!!
sANATATE MULTA TIE SI PT BB. 

cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi
dankutza spune:
cami_antonia anuntul postat de tine a avut ecou, cel putin din partea mea. Am donat niste bani on line, cu tot sufletul si sper sa ii fie de folos. Ii doresc multa sanatate. Domane ajuta!
32+ moi si
Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
krelia spune:
lauradi, eu mi-am luat kitul de anestezie rahi-peridurala Braun de la farmacia Academiei..si a fost in jur de 120..150..parca asa tin minte....
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradi [Imi voi cumpara eu kitul,caci la Filantropia se pare ca nu au,care costa in jur de 300 lei. |
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia fetelor am intrat sa-i raspund crissei ... sunt din cta ... si am mers la sotia directorului de la medgidia la control paralel cu cel facut la bucuresti ... si am ales pana la urma sa nasc in bucuresti ... si bine am facut ... caci altfel sigur aveam o cezariana la ora actuuala si nu era tocmai dorinta mea deci draga mea p[oate iti reorintezi simturile spre bucuresti ... daca nu ... poate gasesti un medic bun in constanta ... stiu ca spitalul arata rau ... dar am cateva prietene care au nascut cu medici buni acolo .... si abia esti in sapt 32 ... mai ai timp destul de decizie ... rabdare si vei vedea ca bunul Dumnezeu iti va lumina calea sa stii incotro sa o apuci ... te pup chiar daca nu te cunosc si sa iei decizia cea mai buna pt tine si pt bebe dar nu te mai enerva /... solutii se gasesc ... cat despre anuntul postat de mine mai devreme vad ca nu are ecouri ... oricum va multumesc sper macar sa cititi si daca puteti sa daruiti se poate dona online Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!! www.alinadonescuumanitar.blogspot.com Da-ti mai departe va rog!!! SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
Am pus acest link la statusul meu. Doamne ajuta!
32+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
ionelamaria spune:
Moaaaama ce ritm aveti.... ori eu sunt lenesa azi
Ce discutii.... teama de nastere.... si mie imi e teama.... dar acum ce sa mai fac.... nu ma mai pot razgandi... nu? tre sa iasa pe undeva
( vb lui Camy)
Flavours, deci e hotarat rau bebe asta al tau
floricik, si fii-miu cica e mare... si am o problema serioasa referitor la asta.... pai daca aud la eco 4***g ( indiferent de valoarea lui *) cred ca cer cezariana atunci. Daca imi spun doctorita 3999g ... ma bag la nastere normala... E un prag psihologic pt mine
Miramar, multi
de incurajare. daca medicul tau a spus ca e ok... trebuie sa-l crezi... nu iti fa griji... va fi bine

andrutza, ma bucur ca Simonica ta e mai bine azi, iar tu nu ai luat raceala de la ea. Ce-mi plac vestile bune!!!
Off crissa13 sa dea DD sa se rezolve cu medicul in asa fel incat sa fii si tu si bebe bine
Lalu_79, mie, doctorita mea, mi-a spus ca vine oricand... ca ma preia garda si apoi apare si ea daca nu e ea in noaptea aceea. Oricum... vb direct cu medicul tau despre asta... asa e mai sigur.
Rony, sa-ti traiasca bebe sa fie sanatos si sa fa bucurati de el

Mesaj de la Lavi:Eu acum m-am trezit. am ceva dureri dar sunt suportabile comparativ cu durerile din timpul travaliului . l-am vazut pe bebe. mi l-a adus si l-am tinut in brate. va doresc si voua astfel de sentimente. pup
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lauradi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia lauradi, eu mi-am luat kitul de anestezie rahi-peridurala Braun de la farmacia Academiei..si a fost in jur de 120..150..parca asa tin minte....
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Serios?
Ce veste buna!Eu numai asa am gasit pe net,Braun,300 lei.Poti sa-mi spui exact firma,denumirea si unde e farmacia respectiva?(asta daca nu reusesc s-o comand printr-o farmacie de-aici)

Laura
32 Raluca Magdalena si Radu Mihai
vias spune:
pe mine ma omoara arsurile astea...nu trexc deloc....
..iar Flavius azi e tacut tare...cred ca stie ca i s-a pus gand de scos afara![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2 ZILE
POZE
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui camy_pus pe mine ma omoara arsurile astea...nu trexc deloc.... ..iar Flavius azi e tacut tare...cred ca stie ca i s-a pus gand de scos afara |
Camy, niste ultime pozici cu burticutza?
Lili
37 cu
Alexandru