Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aditza uite eu sunt prietena lui Synevo, il butonai si gasii asa:
Vit B6- 150lei
vit B12- 35 lei
Folati serici - 35lei
homocisteina -150leiDar tu dc inghiti B-ri nu are rost sa faci anal acestea. In sarcina e bine sa faci homocisteina sa vezi dc isi fac efectul B-rile.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Guze il butonai si pe Neevo si gasii preturile : http://neevoprenatal.com/ValueCard
Am obs ca in Neevo simplu care se ia doar in trim I sunt cantit mai mici de B6 si B12 iar in Neevo cu DHA care se ia din trim II sunt cantit mai mari.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Miki multam fata buna
Imi pare rau ca nu le-am facut la inceput, inainte sa iau b-uri si toate cele. Deci crezi ca nu ar avea rost sa le fac acum...
Atunci le las deoparte pt moment.
Miki inca un sfat te rog. Pe prima pagina la analizele imuno apare prima data Imunoglobulina G (IgG)- si acolo scrie ca daca asta nu iese in limite ar trebui facute celelalte enumerate mai jos. Deci eu pot face intai doar ac analiza si daca e ok, nu ar trebui sa mai fac si restul?

Factor antinuclear (FAN)si
Anticorpi antiADN stii cumva unde se fac? Ar trebui facute de ambii parteneri? Astea au legatura cu Imunoglobulina G (IgG)-
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Balanta ai spus ca Fol Mit este echivalentul lui Medyn Forte dar nu e asa. Fol Mit are antit f mici de B-ri :
1 comprimat contine:

0,3 mg Folsäure (B11) 0,3 mg de acid folic (B11)

1,6 mg Vitamin B6 1.6 mg de vitamina B6

0,003 mg Vitamin B12 0.003 mg de vitamina B12
Nemtii vad ca ii spun acidului folic B11 nu B9 cum stim noi

DOAMNE AJUTA!

miki, ai dreptate, FolMit e mai slab decat Medyn forte (eu nu m-am uitat cu atentie la cantitati, ci doar am vazut ca au in continut B6, B12 si acid folic). Nu pot decat sa ma felicit ca nu l-am cumparat din Austria ca sa il schimb pe Medyn forte .
Deci fetelor, gresii eu: FolMit nu e chiar alternativa pt Medyn forte; acesta din urma e mai bun decat FolMit.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Adriana la imunologice nu ma pricep, intreab-o pe Goldi la sub "Sarcina si bolile autoimune". Eu am trecut ac analize pe prima pag pt ca asa m-a rugat Avalon Cred ca multe se pot face si la Synevo, studiaza site-ul www.synevo.ro la Pacienti apoi Tarife si servicii apoi poti da cautare dupa analiza.
Balanta
Fetelor am gasit un blog cu multe link-ri utile, butonati si dc aflati ceva bun spuneti. AICI

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

am intrebat azi doctorita cum isi da seama biologul de deficitul de AF la FBP si a zis ca din structura celulara
a zis doc a ma mai documentez ce si cum cu mutatiile astea ca ei (gine in general) mare lucru nu stiu despre ele. nu ma mir...ati vazut ca si hematologii sunt cam pe langa subiect
acum eu mare lucru nu stiu
vom trai si vom vedea.
in alta ordine de idei, am fost la eco de z10 si OS someaza - nimic, nada ... si pe OD doar 1 bucata foli de 17 (marimea e ok pt mine, e cea mai mare de pana acum pt ziua 10...dar 1...)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

balanta
asa mic trebuie sa fie progesteronul ?Eu l-am avut la ultima analiza 1.1 in z 2 si am crezut ca este ok.Nu stiu , as putea sa-l scad cumva la 0.5?
Super ca austriecii se baga la toate , este si mult mai comod asa in afara de faptul ca ei stiu schema de tratament pe care se bazeaza.
Ti-au trimis prin mail si schema pe care o considera potrivita pt tine?
stefy
multumesc de raspuns o sa merg sa intreb !!!
danny
nu mai sriu ai si ATPO pozitivi ,pt ca uite ce am gasit intr-un articol
Women with TAI who do NOT have NKa+ do not manifest with reproductive failure and as such do not require or benefit from IVIG or IL +steroid therapy.
miki
nu da........... ca sunt off topic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara felelor! danny1 sincer imi pare foarte rau surioara,dar e bine ca te-ai ridicat si esti iarasi ,,pe cai,,
miki am 26 ani...pt listuta
fetelor ieri am fost la Parhon pt cariotipare, ne da rez cam in 2 sap, iar azi am fost la Synevo pt homocisteina.Am facut si B12 si Imunoglob.IgG....astea 2 pt ca am auzit de la voi si cam atat ca deja am falimentat

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Fetelor eu azi trebuie sa incep sa fac clexane ca am ovulat ieri si normal am si prestat. Ma gandeam sa fac alternativ 02 cu 04. Voi ce ziceti? Sau sa fac 02 pana la confirmarea sarcinii si atunci sa trec pe 04?
Eu am 58kg si nu am facut nici un fel de stimulare.

Multumesc anticipat

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Alla pai pe CM natural cati foliculi vrei? Doar unu este , f f rar 2. Hai, succes!!
Luck nu dau, stiu ca aici e la caldurica si va place sa spuneti tot ca la gura sobei. Dc e un off topic mic si un reply mic-mic at mere
Lavinia gata , a facut poc outzul? Sau outzele? Pregnyl sau Ovitrele nu ai facut? Sa faci eco sa vezi dc au facut poc. Nu stiu ce sa-ti zic de clexane , tu decizi. Am vb astazi cu o prietena care face ET pe CM natural in strainatate si mi-a spus ca dr hematolog de acolo i-a spus sa faca de 0,2 4 zile dupa ET (care la tine inseamna pana in zi 7-8 dupa ovulatie) si apoi sa faca de 0,4. Ea are ceva mai multe KG decat tine deci ar fi ok schema asta. Eu tot asa o sa fac, de fapt si data trecuta am facut la fel , s-a prins dar dc nu ma indopam cu vit K poate rezista bb. A... sa nu le faci in burtica, in picior, apuci grasimita si bagi acul un pic oblic sa nu ajunga la muschi.
Creatza pe criza asta noi dam banii pe anal scumpe. Eu m-am hotarat sa nu-mi mai fac nici o protrombinica, imi ajunge ce am... tot clexan fac si nu cred ca mi-ar da o doza si mai mare decat aia de 0,6 dupa ce vad la eco inimioara. De banii aia imi iau cizme si dimi cand ma incalt zic azi imi iau protrombinicile ca mai mul ca sigur e homozigota

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput