Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello micutele

danny , imi pare rau .. tare rau ..din pacate cred insa ca ai dreptate , si tiroida are si ea rolul ei ; mie mi s-a spuns ca Hashimoto (adica ATPO pozitivi) nu ar fi neaparat o cauza de neimplantare sau piedere de sarcina , dar nici nu s-a eventurat acutalul medic endocrinolog sa zica categoric nu .. ;facandu-mi o pasiune din a citi , am aflat ca la femeile cu ATPO + , exista "sansa" de NK pozitivi in 50% din cazuri ..so .. naspa..astia fiind tatici in respingeri de sarcini sau neimplantari --scuze fetele pt off topic

miki , eu personal cred ca exista o oaresce legatura intre bolile imune , si trombofilie ..citisem pe undeva o chestie dar neam de mai gasesc link-ul ... tot caut la el

dezamagita
, pt hipodiroidie , sau mai grav haschimoto , nu se intrerupe tratamentul- un bolnav de hipo , are si-asa un deficit hormonal -ul compenseaza cu eutyrox sau derivate-, care nu-i "ajunge" nici lui , d-apai cand mai apare un piticut , care trebuie hranit cu hormonei de la mama , iti dai seama ce iese acolo daca scoti tratamentul ...

am si io o intrebare .. ma pregatesc de turul 2 de analize la Babes (B, T, NK..etc)..acum iau diverse bobite .. b-uri , acid folic ..etc ..sa le scot , ca sa nu influenteze rezultatul analizelor ??

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Homocisteina 9,13 #956;mol/l ((5-12)

Prezenta mutatia homozigota a MTHFR A1298C -
- concluzie risc genetic crescut de tromboza (2-4 ori)
- se recomanda ca in anumite circumstante (interventii chirurgicale, fracturi, administrare de contraceptive orale, sarcina, etc) rezultatele sa fie comunicate medicului curant

intrebare: eu sa mai dozez folatii si B-uri?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

alla76, homocisteina ta e cam cat a mea (eu o am 9.75). Eu mi-am facut folatii si vit B12 si au iesit ok.
Nu stiu daca are sens sa faci folatii si B12; ma astept sa le ai si tu in limite.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

hmmm deci tu le-ai facut si erau in limite...
am o intrebare fetelor! (da nu dati cu rosii... chiar ma roade curiozitatea) In februarie cand am recoltat pt secretii si papanicolau, mi-a facut analiza doctorita la lab. din maternitate. rezultatul a venit pe verso de la clasicul si invechitul bilet de trimitere (uitase doctorita ca am nevoie de rezultat amanutit pt dosarul la unguri). ok, deci pe verso a scris bioloaga ceva ce mi-a dat de gandit si atunci. pe langa o gardnerella vaginalis pe care am tratat-o cu polygynax ovule si tiprogyn doza unica repetat la 7 zile, mi-a scris clar "deficit de acid folic"
cum si-a dat seama bioloaga de asta din FBP si secretii??
am intrebat atunci gine ce ii de facut, ca doar luam deja acid folic de 5 mg de mai bine de juma de an... mi-a zis sa iau in continuare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

dezamagita,nu la cruciat ma duc,ci la doctorita cu care am nascut-o pe fetita.i-am spus povestea mea si a zis ca o scoatem la capat.
miki,nu am vb cu acel homeopat ca am vrut sa fac curat la inbox si am sters tot-tot.
mai fac o incercare aici la homeopat fiindca e greu de pus un diagnostic prin tel.ca la ei dureaza consultatia destul, cu intrebari de tot felul.
fetelor,nu pot abandona.e un drum cu un singur sens.indiferent cat va dura.eu asa il vad.sper sa ma mai tina puterile,ca om is si eu.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

georgia,exact cum spui.uite ca doza de hormoni tiroidieni o fi lipsit.am zi sca nu iau ca sunt ok cu ei.dar cine stie.sa-i ia mama supararii.e parsiva si forma asta sunclinica a unei boli.ca te omoara incet dar sigur.si nici nu stii.mai,eu de obicei tai ce nu-i bun.as taia-o si pe dansa(tiroida),dar nu am cum....
tre sa am o conversatie cu dumneaiei.sa negociem.asa nu mai merge,vom ajunge la divort.
si iar ma intorc la ce am citit ca e mai rau fara rau(tiroida).

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Georgiiiii sapa! cauta art ala ca mi se ridica parul in cap! Adic e posibil sa fi facut niste anticorpi de la mutatii? Eu cred ca ai citit ceva de LA si antifosfolipidici pt ca dc ii ai pe astea doza mica de heparina si aspirina ii indeparteaza de pe trofoblast si se implanteaza embrionasul.
Danny dc vrei iti dau din nou tel pe PM sa te programezi.
Alla nu stiu cum a putut vedea deficitul de ac folic din anal de secretie. Esti sigura ca era scris pt tine, spui ca scria pe verso, poate era o notatie a ei sau doar o banuiala. Du-te si caut-o pe bioloaga sa te lamureasca.

Fetelor , eu am mai bagat un ochi prin vecinatati si spunea o fata ca dupa un tratam cu eutirox a luat Alga Bruma si ca se simte bine de la ea.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Goggy:mie la Szeged mi-au dat Clexane 0.4 din prima zi de stimulare ,Aspirina ,femibion si Magbe B6,Vit C iar de intrerupt nu l-am intrerupt de loc ,nici la punctie nici la ET,iar prednison cred ca a fost acel produs care se cheama Metypred la ei si mi-au dat 9 zile cate o pastila pe zi din ziua punctiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Georgiiiii sapa! cauta art ala ca mi se ridica parul in cap! Adic e posibil sa fi facut niste anticorpi de la mutatii? Eu cred ca ai citit ceva de LA si antifosfolipidici pt ca dc ii ai pe astea doza mica de heparina si aspirina ii indeparteaza de pe trofoblast si se implanteaza embrionasul.
Danny dc vrei iti dau din nou tel pe PM sa te programezi.
Alla nu stiu cum a putut vedea deficitul de ac folic din anal de secretie. Esti sigura ca era scris pt tine, spui ca scria pe verso, poate era o notatie a ei sau doar o banuiala. Du-te si caut-o pe bioloaga sa te lamureasca.

Fetelor , eu am mai bagat un ochi prin vecinatati si spunea o fata ca dupa un tratam cu eutirox a luat Alga Bruma si ca se simte bine de la ea.

DOAMNE AJUTA!

in mod sigur era cris pt mine ca doar era biletul meu de trimitere.
o sa o mai zgandaresc pe gine meu sa vad ce si cum si intreb si o bioloaga sa imi explice

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Guzelnico
Miki-miki

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta ai spus ca Fol Mit este echivalentul lui Medyn Forte dar nu e asa. Fol Mit are antit f mici de B-ri :
1 comprimat contine:

0,3 mg Folsäure (B11) 0,3 mg de acid folic (B11)

1,6 mg Vitamin B6 1.6 mg de vitamina B6

0,003 mg Vitamin B12 0.003 mg de vitamina B12
Nemtii vad ca ii spun acidului folic B11 nu B9 cum stim noi
Steffy

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetelor ma ajutati si pe mine cu un raspuns? spuneti-mi ce analize sa fac referitor la nivelurile b-urilor si folati? si la ce laborator?
Stiu ca am citit undeva, dar ma lasa neuronul si nu mai tin minte, ca nu erau relevante analiza simpa a B-urilor din sange....
Eu nici homocisteina nu am facut-o, dr Avram considera ca nu este relevanta de multe ori. Vad ca voi ati controlat-o mereu si ma bate gandul sa fac si eu ac analize.
Multumesc

Mergi la inceput