Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 6
dezamagita spune:
Neata, Danny
Ai luat intre timp tratamentul pt tiroida? Trebuie oare sa astepti o ameliorare in urma tratamentului? Trebuie intrerupt tratamentul pt tiroida daca ramai insarcinata?
Eu, din pacate, nu cred ca am ovulat de data asta, chiar daca am avut mucus cervical, mi-am facut teste de ovulatie Oview si nu mi-au aparut cele 2 liniute. M-am uitat peste niste analize hormonale din 2005, unde - desi raportul FSH/LH era 1, LH meu era scazut tare....alea erau facute in ziua 14 si 21. TSH-ul meu era la limita superioara. Asta era in 2005, in 2007 am avut o sarcina cu LH meu aiurea cu tot.
Azi merg si eu la noul ginecolog - precis o sa ma puna sa fac din nou hormonalele....As fi in ziua 16 azi, daca am avut ovulatie ar trebui sa se vada corpul galben, cred. Din cate am mai citit si eu, la fetele cu 2 ovare, ovulatia se produce cand pe unul cand pe celalalt, alternativ, dar la ovarul meu singur de ce nu se produce in fiece luna?!:((
Maine vin si eu cu vesti...
La Cruciat mergi azi, Danny? Bafta...ne auzim mai pe seara, dupa ce trec de faza de stupoare, plins si nervi in urma vestilor :D
stefy13 spune:
Buna fetelor!

Stiu ca sunt off topic , dar stiu ca aveti un suflet mare si ma ajutati si pe mine cu un sfat.
In 1 zi a CM am dureri groaznice de burta , imi vine sa urlu si sa ma catar pe pereti. E adevarat ca dintotdeana simteam dureri in 1 zi , dar acum dupa fiv1 ..aceste dureri au devenit insuportabile.
Va rog , spuneti-mi si mie un tratament care sa-mi mai reduca din dureri.
Va multumesc.
toate fetele.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
guzelnico spune:
Danny, iti admir optimismul si determinarea de a merge mai departe! Esti un adevarat exemplu! 
Adrianaady, Balanta, Miki, sunteti chiar pasionate de mutatii.
Va citesc cu pixu' in mana, furnizati ff multe informatii folositoare.

Goggy, cum te simti?
DD ajuta sa te intorci burticoasa. 
Dezamagita, mult succes la intalnirea cu noul medic! Scrie-ti pe ceva toate problemele pe care doresti sa le discuti, iti va fi mai usor sa atingi toate subiectele, fie ele despre hormoni, mutatii, tratamente. 
Calde imbratisari tuturor!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
adrianaady spune:
Buna fetelor 
Miki sfatul dat de Balanta pare ok, si eu zic ca o doza de 0.2 sau 0.3 nu are ce rau sa iti faca tinand cont de mutatile tale.
Googy tinem pumni strinsi azi la eco, sa aiba dr Kovacs ce numara. 
Balanta
Danny bravo pt faptul ca esti puternica si hotarita, sunt sigura ca in curind fetita ta va avea un fratior sau surioara 
Fetelor am si eu o rugaminte la voi, in afara de cele doua pachete la Synevo nu am mai facut nimic, si vad ca vb aici despre dozarea folatilor si vit B... Eu nu am facut asa ceva, de aceea va rog sa ma ajutati sa imi spuneti exact ce analize sa cer si la ce laborator...
Despre homocisteina ce sa spun, dr Avram mi-a spus ca nu este mereu relevanta si a zis sa nu o fac,dar vazand cum discutati ma bate un gand sa o fac si eu
Multumesc anticipat.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefy13 In 1 zi a CM am dureri groaznice de burta , imi vine sa urlu si sa ma catar pe pereti. E adevarat ca dintotdeana simteam dureri in 1 zi , dar acum dupa fiv1 ..aceste dureri au devenit insuportabile. Va rog , spuneti-mi si mie un tratament care sa-mi mai reduca din dureri. |
Incearca Minoset- este un calmant usor. Mie mi-a fost prescris in caz de dureri dupa punctia foliculara/ ET. Isi face efectul f repede.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
adrianaady spune:
Guzelnico
eeeee inca mai avem toate de invatat cite ceva despre aceste mutatii, de aia e bine ca discutam mereu despre ce aflam 
miki-miki spune:
Dezamagita
nu mai pierde timpul cu testele si studierea mucusului, nu au nici o relevanta. Eu in plina stimulare am avut mucus in zi 9 si foliculii mei conf ecografului mai aveau mult pana sa se sparga.
Balanta
esti ass in interpretare hormonale, mai stai pe aproape. Nu am inteles, tu ai un ovar scos de tot sau nu functioneaza? Dc nu functioneaza ia dupa ovulatie extract de zmeur, e progestativ si reglator hormonal iar dc ai pb cu chisturile poti lua si extract de coacaz (din amandoua cate 3fiole/zi si sa fie de la Hofigal))
Steffy
sa iei vitex fruit 3/zi zilnic, este bun si pt PMS sau extract de zmeur in faza ovulatorie 2 fiole /zi de la Hofigal. Poate gasesti la tine capsule de zmeur sau ceai de zmeur dar cel mai bun e extractul glicerinat de la Hofigal.
Fetelor
mie imi e teama ca o doza de 0,4 desprinde embrionul. Eu clinic stau bine, am anal la Fundeni bune iar acum la ET nu o sa fac decat un pregnyl , deci nu o sa fiu bombardata de hormoni. Dc eram bagam linistita clexan de 0,4 dar acum pe naturel ce doza sa bag? 0,3 nu e decat fraxiparina parca si stiu ca dc incepi cu una cu aia tb sa continuii si eu am ceva clexan acasa de data trecuta si toate scrisorile medicale sunt pe Clexane. Sa fac ca Catalina
3/4 din fiola de 0,4? Cred ca-i scriu un mail lui Uscatescu, poate isi face timp sa-mi raspunda. Uff
Fetele care vor sa se mai caute, sa-si faca anal PAI1 care nu stiu unde se face sau dc se face in Ro dar si asta da tromboza (o are Claudia79
). Dc aveti PCOS at e necesara pt ca e o legatura stransa intre PCOS si PAI1.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
danny1 spune:
am schimbat si homeopatul.ii schimb pe toti
.diseara imi face programare pt consult.pt ca am impresia ca vechiul homeopat,bun nu-i vb,dar parca el are crede ca am devenit ipohondra.nu pricepe domnule ca nu-i de joaca,ca eu am de mutat un munte.![]()
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
miki-miki spune:
Bravo Danny
, te felicit pt vointa ta de a muta muntele, esti molipsitoare
Pe homeopatul din Buc l-ai sunat?
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
danny1 spune:
mai,la sarcina trecuta,cea mai lunga de cand cu balariile,am luat extract de zmeur.si alte progestative,dar uite,asta e diferenta fata de celelalte 2. si tocmai am citit povestea unei fete cu probleme de tiroida careia ii scadea progesteronul atat de mult in sarcina incat numai cu injectii il mai sustinea.si cu astea greu.si facea cate 2 anal de lab/sapt.o fi o legatura intre progesteron si tiroida?offfff,imi vine sa zic vreo 2 din alea,sanatoase.si jumatate de euthirox sau novothiral.nu mai stiu.him,acu nu am luat nimic pt tiroida pt ca nu am dereglari hormonale,doar anticorpi.si am luat pt anticorpi.degeaba.nu am rez nimic,doar cateva kg in +.de care nu aveam nevoie.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah