Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 9
Creatza11 spune:
lavinia... eu nu-ti pot da un sfat in ceea ce priveste clexanul administrat...ca-s in pom, dar iti doresc din suflet sa fie cu ochisori din aia care sa stea in burtica 9 luni.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
lavinia78 spune:
miki
nu am facut nici Pregnyl nici Ovitrele dar am simtit intepaturile de la ovulatie. Eu doar la prima sarcina, cand am facut IA, am facut pregnyl in rest totul a fost natural.
Cu clexane sunt inca nelamurita. Tu zici, conform tratementului prietenei tale, ca ar trebui sa fac clexane 02 la 7 zile de la ovulatie pana se confirma sarcina si apoi sa trec pe 04. Corect?
Asta inseamna ca ar trebui sa mai astept si sa nu incep din seara asta care este ziua 1 dupa ovulatie. Asa e?
Of greu este
dar ii dam noi de cap ![]()

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
lavinia78 spune:
creata11
multumesc mult! sa dea DD sa fie asa cum zici tu. 
Creatza11 spune:
miki si eu vreau cizme ...![]()
am primit rez acu la B12-342 (val norm 197-866) iar Imunoglobulina IgG -1069 (val norm 700-1600)
va roaga sufletelul meu sa-mi mai recomanati si mie ce mai tb facut...in cazul in care nu mai tb nimic ...URAAAA!!! imi iau si eu cizme.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
miki-miki spune:
Laviiiii nu asa, faci din seara asta timp de 7 zile clexane de 0,2 apoi treci pe clexane de 0,4 pana faci ecografia din sapt 6 si vezi inimioara lui bb. Cu ea in manuta fugi sa o vada hematologul si in fct de rez anal care ti le face iti modifica ori ba doza de clexane. Dar tot nu-mi spusasi cati foliculi ai avut la ovu, dc ai confirmarea ecografica ca au facut poc toti.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
lavinia78 spune:
miki saru'mana pentru lamuriri. Am dat fuguta si am facut 02 in sunculitele de pe picior. A usturat un picut dar e usor suportabil. La eco nu am mai fost ca aici la bucurest sunt toti f ocupati si cu greu gasesti un loc liber de azi pe maine asa ca va fi cu surprize ![]()
Sa dea DD sa fie bebe si sa fie pana la capat de data asta. 
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck balanta ![]() asa mic trebuie sa fie progesteronul ?Eu l-am avut la ultima analiza 1.1 in z 2 si am crezut ca este ok.Nu stiu , as putea sa-l scad cumva la 0.5? Super ca austriecii se baga la toate , este si mult mai comod asa in afara de faptul ca ei stiu schema de tratament pe care se bazeaza. Ti-au trimis prin mail si schema pe care o considera potrivita pt tine? |
luck
, imi amintesc si eu de postarea lui Avalon in care spunea ca daca Progesteronul este >1 in Z2 sau 3, nu se incepe FIV. Mie insa in Austria mi s-a spus ca maxim 0.5 este valoare ok. De valorea 1 nu au pomenit nimic. Nu stiu daca se poate scadea cumva...Schema mea de tratament si numele clinicii unde voi face FIV, am sa le scriu la inceputul saptamanii viitoare la topicul "FIV in Europa". M-ai facut sa zambesc cu trimisul schemei de stimulare pe email. Eu nu sunt genul care sa accepte asa ceva. Mie trebuie sa mi se dea schema 'live', ca sa pot sa pun intrebari pe loc si sa vad cum reactioneaza medicul
Prietena mea cea mai buna va face FIV la Sibiu (din ratiuni financiare) si mi-a spus ca i s-a dat schema de stimulare... la telefon. Mi se pare aiurea, dar ea are alta perceptie asupra medicilor; adica, la modul general, crede in ei.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
alla76 spune:
miki-miki
nu sunt pe CM natural. sunt a 3-a luna de stimulare cu closty, urmeaza pregnylul si IA 3.
doamne ce am mai ras cand am citit de protrombinicile tale homozigote 

miki,
daca te rog eu frumos, da si mie un link, doua, sa ma documentez si eu ce e cu vit K.
nu de alta dar se cam face amalgam la mine in cap, si chiar nu am reusit sa prind inca faza cu vit K ![]()
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Creatza
insira toate anal care le-ai facut ca sa-mi dau seama ce lipseste. Mutatii mai rare de care am auzit sun PAI1 si Fact XVIII care nu stiu unde se fac, dau si ac tromboza. Dc mai gasesti una poti sa-ti iei cizme apoi![]()
Lavi
sa fie cu noroc, DOAMNE AJUTA! Vezi ca tb sa ma pui moasa pt Mihaitza sau Mihaela sau pt amandoi
. Acum imi sari in ochi Lupusul anticoagulant al tau, doza aia mica de heparina cu o aspirina mica (tb sa iei aspenter zilnic) inlatura balaria aia de pe trofoblast si se implanteaza bb/bbii
. O sa fiu moasa
Alla
pai ce sa spun despe Vit K? E de 2 feluri, K1 care o luam din alimentatie si K2 care o fabrica bacteriile din stomac. K2 e buna si la fixarea calciului iar dc nu ai o flora intestinala buna adio K2. Noi cu trombofilie dc facem anticoaguilanti nu avem voie sa luam K pt ca ac ingreuneaza efectul anticoagulantului sau dc iei cantit mare il anuleaza de tot. Eu am un stomac beton, deci am K2 din belsug iar dc mai iau si din varzuca, strugurei .... ma intep degeaba cu clexane. Dc INR-ul tau o ia la sanatoasa din cauza Clexanului hematologul iti va administra o doza frumusica de vit K. De aceea Uscatescu mi-a spus sa nu iau vitamine Orthomol natal cu toate ca aveau doar 50 mcg de vit K2(doza recomandata zilnic)
Ai grija cu closty, luat luni la rand te vei alege cu un endometru mic. Succes, sa auzim de 2 liniute!!!
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Creatza insira toate anal care le-ai facut ca sa-mi dau seama ce lipseste. Mutatii mai rare de care am auzit sun PAI1 si Fact XVIII care nu stiu unde se fac, dau si ac tromboza. Dc mai gasesti una poti sa-ti iei cizme apoiLavi ![]() sa fie cu noroc, DOAMNE AJUTA! Vezi ca tb sa ma pui moasa pt Mihaitza sau Mihaela sau pt amandoi . O sa fiu moasa![]() Alla pai ce sa spun despe Vit K? E de 2 feluri, K1 care o luam din alimentatie si K2 care o fabrica bacteriile din stomac. K2 e buna si la fixarea calciului iar dc nu ai o flora intestinala buna adio K2. Noi cu trombofilie dc facem anticoaguilanti nu avem voie sa luam K pt ca ac ingreuneaza efectul anticoagulantului sau dc iei cantit mare il anuleaza de tot. Eu am un stomac beton, deci am K2 din belsug iar dc mai iau si din varzuca, strugurei .... ma intep degeaba cu clexane. Dc INR-ul tau o ia la sanatoasa din cauza Clexanului hematologul iti va administra o doza frumusica de vit K. De aceea Uscatescu mi-a spus sa nu iau vitamine Orthomol natal cu toate ca aveau doar 50 mcg de vit K2(doza recomandata zilnic)Ai grija cu closty, luat luni la rand te vei alege cu un endometru mic. Succes, sa auzim de 2 liniute!!! Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
stiu de closty ca face endo naspa de tot. pana acum, primele 2 luni din seria asta endometru s-a prezentat acceptabil. mersi de overview despre K. mai ma documentez si eu. acuma pe mine totusi, din toata tarasenia asta, ma sperie faza cu acidul folic
acum am un pitic nou pe creier!!!
(exista, era el pe acolo, dar era mic mic si tacea din gura piticul la fiecare pastiluta de acifol! acum piticul nu mai crede ca acifolul face fata si urla tot mai tare in creierii mei!!)_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009