Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Alla estradiolul ar indica un singur folicul bun, iar lh este prea mic pt acea perioada. Presupun ca injectia cu pregnyl a facut lh sa urce si sa produca ovulatia

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

da, asa cred si eu.
ideea e ca la mine cel mai mare foli pe care l-am vazut vreodata a fost de 21, da asta pe ciclu nestimulat si in ziua 22. asta a si devenit BB meu. pe ciclurile stimulate la 19 de fiecare data am primit pregnylul, probabil pana la IA ajung putin peste 20

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

danny1 stiu ca orice as spune nu te poate consola, este bine insa ca ai ramas optimista si gata sa o iei de la capat.

miki, fetelor eu ce sa fac ca azi sau maine ovulez si sunt pregatita sa fac clexane de 0.4. Sa le mai fac? Sa le fac in burta sau in picior?

goggy ceva vesti?

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

lavinia,eu luna viit voi face clexane de 0.2 pana la menstruatie sau pana la confirmarea sarcinii.asa nu e nici prea mult,nici prea putin.
eu o sa cer o investigare interna a uterului.ma bate acest gand.numai asta n-am facut.cine stie....
cateodata ma mir ca nu renunt.ori eu,ori ceilalti,nu stiu cine are dreptate si cine e nebun.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

danny1 cu siguranta tu ai dreptate multi

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
si eu zic ca valoarea un pic maricica a estradiolului poate masca un fsh un pic mai ridicat , dar nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme , stiu ca tu raspunzi bine la tratament.
Nu stiu ce sa zic referitor la valoarea progesteronului , stiu ca este bine sa fie mica dar mi se pare foarte mica valoarea ta , parca imi aduc aminte , deci clar nu sunt sigura ca Avalon zicea ca este bine sa fie in jur de 1.
Fetelor
va rog daca puteti sa ma ajutati cu exprimarea analizei MTHFR si Mutatia protrombinica fact II in germana , pt ca vreau sa merg la un laborator la mine in oras care lucreaza analizele in Germania sa intreb daca imi poate face aceste analize , dar nu stiu daca nemtii inteleg denumirea lor in limba romana.
Multumesc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Am vorbit cu soacra mea despre un eventual import de Neevo si NeevoDHA, prin intermediul farmaciei ei. Am trimis deja solicitare de info suplimentare (pret, mod de plata, tip de colet etc). Asteptam mesajul producatorului. Va tin la curent. Pana atunci insa ar trebui sa conturam o comanda, macar aproximativa.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Io ma bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am gasit ceva interesant www.healthline.com/blogs/pregnancy_childbirth/labels/lovenox.html" target="_blank">aici despre fondaparinux (Arixtra)= o alternativa la heparina cu masa moleculara mica .. "Fondaparinux is not a heparin substance. It is a synthetic pentasaccharide (5-sugar) compound that has been found to be a selective inhibitor of Factor Xa."....
Tot aici se vb despre PAI 1 (mutatia lui Claudia79 si LilianaFi) si legatura ei cu PCOS, despre lovenox(heparina) inainte de ovulatie si dupa ovulatie si ca are un rol f imp asupra trofoblastului , deci a implantarii.
Cristal ai mutatia soft, MTHFR A1298C heterozigot care necesita complexul de vitamine B (ar fi bine sa-ti iei Medyn Forte) si tb sa-ti faci homocisteina sa vezi dc e buna. Prot S stiu ca e pb dc ai deficienta, exces nu stiu ce inseamna.
Luck crezi ca prog meu nu-i bun? o sa mai caut si eu, merci Estrog e maricel dar cu 24 ore inainte am luat laptisor de matca si poate e de la el.
Lavinia dc esti doar heterozigota si ai homocisteina buna as face de 0,2 pana se vede saculetul. Sa ai grija sa nu mananci alimente bogate in K .
Fetelor dc gasiti undeva doze de clexan in tratamente postati-le aici.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Goggy ce fac outzele? Faci clexan de acum? Ce doza? Te duci si la un hematolog? Dr K ce doza de clexan zice sa faci dupa ET? Aspirina cata iei acum si cata vei lua dupa ET? Hai varsa tot, sunt un buretel
Guze si eu ma bag cu un borcan de 90 capsule sau 2 de 30.(Neevo fara DHA , din trim 2 vreau cu DHA)

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

So, clexane fac din Z5 de stimulare, 0.4 in burta. Nu ma dor ovarele de la el, plus ca nu e recomandat in vreo zona unde risti sa nimeresti un muschi, trebe in tesut gras. Aspirina iau 100mg pe zi si voi lua tot timpul.
Foliculii nu stiu ce fac, aflu maine la eco. Sper sa mai fi crescut .

Acu' intrebare : in prospectul de la prednison zice asa "Se recomanda precautie la adm prednison cu anticoagulante : creste riscul sangerarilor"
De unde ati tras concluzia ca ar coagula sangele?

Mergi la inceput

Goggy si pe picior e grasimita dc apuci pielea, eu mi-am facut unul dar nu am bagat acul chiar perpendicular. Nu simti acum nimic la ovare dar dupa punctie vei simti.
Mie mi-a spus o fata care a facut FIV in Germania ca dr ei nu i-au dat prednison sau medrol (nu mai stiu care din ele)ca cica coag sangele si ca numai dc nu facea fata heparina ii bagau si prednison/medrol.
Dupa ET ce clexan vei face?

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput