Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat de mult pe acest topic!
Va anunt ca am o sarcina de 6 saptamani, si trebuie sa ajung iar la fundeni la d-na dr. Uscatescu.

Dar, problema- la numarul de mobil pe care mi l-a dat raspunde un barbat si spune ca e greseala.

Va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie prin PM nr de telefon pe care il aveti voi, sa vad daca e acelasi. Sau aveti cumva un fix de la cabinetul ei?

Multumesc anticipat,

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

NicoletaB felicitari pentru sarcina? Ai reusit natural? Parca tu aveai MTHFR, nu? Ai luat ceva tratament pt trombofilie?

Imi pare rau dar eu nu am nr de tel al dnei Uscatescu dar sigur te ajuta fetele de pe aici!

Pup si sarcina usoara cu final fericit peste 9 luni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

servus fetelor dragelor ,

Nicoleta B te felicit din tot sufletul , iti urez sarcina usoara si sa fie totul bine pana la capat . Daca ai timp , te rog intra si pe la noi si spune-ne ce tratament primesti , ca sa ne facem o idee de cum va decurge dupa ce reusim sa obtinem o sarcina .

Eu n-am mai intrat pt ca-s cazuta si eu in butoi bine de tot . Am sperat ca raman gravida luna asta ( ma rog , eu sper in fiecare luna ca proasta ) si scap de operatie , dar se pare ca-mi vin rushii in curand ca ma doare burta deja . Fiecare junghi , fiecare intepatura ma deprima din ce in ce mai tare .
Deci de saptamana viitoare sunt in linie dreapta pt operatie , incep analizele prealabile , intalnirea cu anestezistul ... numai lucruri placute , ce mai !
Sunt cu ciorapii de compresie pe mine de doua zile , deja ma mananca pielea , dar mi-e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

NicoletaB, felicitari, Doamne ajuta sa fie bebe cum trebuie:)
Eu am nr de mobil al asistentei, dna Taru Viorica, daca te ajuta cu ceva....prima data scrie-i un SMS ca s-ar putea sa nu-ti raspunda dinm prima pt ca toata lumea o asalteaza: ii scrii ca esti o pacienta mai veche de-a dnei Uscatescu, cu mutatiile X si ca trebuie sa mergi urgent la ea, avand o sarcina mica, pt tratament. 0743018067
Daca nu-ti raspunde la SMS in interval de 2-3 ore, suna atunci:)

Acum, ca sa fie toate roz, mai am o problema. Am o colega de serviciu, care e intr-un birou de la etaj, cu TBC. Ea si-a facut niste teste prin aprilie, iar doctorii iau pierdut rezultatele atunci. Si le-a refacut acum vreo 2 luni si avea bacilul Koch. De atunci ia un pumn de pastile, dar a mai venit si la serviciu de cateva ori, intre timp. Colegii ei de birou si-au facut testul cu balonasul, la 2 le-a iesit pozitiv, prin urmare iau antibiotice 6 luni. Colega asta, la spitalul de pneumofttiziologie, a dat o lista doar cu colegii ei de birou. Acum eu sunt putin disperata, fiindca am mai lucrat la calculatorul ei, am mai stat de vorba cu ea, o sa lucrez acum cu cealalta colega care ia antibiotice. Ar fi fost prea frumos sa fie bine:(...
Ma pun la punct cu toate, ca sa ma trezesc Doamne fereste, cu bacilul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor... ma bag si eu in seama pe aici!
Dezamagita, la 2-3 saptamani de la inceperea tratamentului pt TBC, bolnavul nu mai transmite boala, deci este in regula daca se intoarce in comunitate. Plus de alta, peste 80% din populatie are acest microb in organism in stare latenta; se activeaza atnci cand sistemul imunitar este slabit, pe fondul uor carente alimentare, consumului de tutun, droguri, etc.
Scuze de off topic!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

dezamagita stai linistita ca orice persoana bolnava de tbc paraseste spitalul atunci cand e negativa, adica necontagioasa.

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gata fetelor, sunt happy, mi-am luat protrombinicile homozigote si cu ele in picioare, capul sus si tzatzele inainte plec la drum. Simt eu ca o sa am un leutz la anul. DOAMNE AJUTA!!!
Danny fibromutul poate fi tinut sub control (de scazut mai rar) cu naturiste dar acum nu mai am timp de ac tratam. Am citit ca e buna cretisoara asa ca o sa beau dupa ET pana la test pt ca am auzit ca e buna si pt implantare apoi o voi relua din trim 2. Ar mai fi bun extractul de zmeur dar mi-e cam frica sa-l iau in sarcina, mai citesc.
Balanta pe tine te ingrijoreaza estradoiolul de 60pg/ml dar eu ce sa mai zic de al meu de 100,20 pg/ml. Vad ca te pricepi la hormonale, ac estradiol din zi 2 iti poate arata cati foliculi maturi poti avea la ovulatie pe CM natural? Te intreb pt ca mie imi gasi doi mai maricei si apropiati ca dimensiune 11mm si 12mm (zi 6). E tare baba nu? Poate de aia am avut E2 100,20pg/ml
Stefy capul sus tzatzele inainte, iesi din butoi!!! Nu-i voie acolo. Uite am o idee, vino in Ro si fa-ti analizele la Synevo(dc mai ai CI de Ro poti sa le faci). Rez il poti primi pe mail si dc iti iese ceva prost i le bagi dr sub nas. Si dc nu te intelegi cu el ar fi bine sa-l schimbi. Ce e Tamox? Ce contine? Dc cumva testosteron stiu ce s-a intamplat si nu dispera pt ca are Miki un tratam naturist care il va pune pe picioare.
Nicoleta felicitari pt sarcina! Sa intri si sa ne improspatezi memoria ca nu mai sdtim povestea ta

-ici pt toate surioarele mele

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Balanta pe tine te ingrijoreaza estradoiolul de 60pg/ml dar eu ce sa mai zic de al meu de 100,20 pg/ml. Vad ca te pricepi la hormonale, ac estradiol din zi 2 iti poate arata cati foliculi maturi poti avea la ovulatie pe CM natural? Te intreb pt ca mie imi gasi doi mai maricei si apropiati ca dimensiune 11mm si 12mm (zi 6). E tare baba nu? Poate de aia am avut E2 100,20pg/ml

DOAMNE AJUTA!

miki, nu stiu exact raspunsul la intrebarea ta si decat sa imi dau cu presupusul unde nu sunt sigura, mai bine ai putintica rabdare sa merg la inceputul saptamanii viitoare la Viena la intalnirea cu unul din medici si ii pun lui intrebarea cu Estradiolul versus foliculi maturi pe CM natural . Am notat intrebarea Oricum, il intreb si daca Clexane(Lovenox) e chiar asa derbedeu incat sa ne creasca noua fibroamele uterine .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Fetelor aveti idee daca ma duc marti (ziua 8 dupa ovulatie)sa imi fac un hgc mi-o iesi ceva? Nu de alta dar nu prea mai am rabdare sa vad daca miki o sa fie moasa

miki felicitari pentru achizitie si foliculi. Mai am o intrebare pt tine am observat ca in ultimele mesaje ai spus ca trebuie sa luam B6 25mg, asa este? Ca eu iau 125 mg. Sa nu mai iau asa mult?

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta merci, abia astept sa vad ce zic austriecii. Te rog mai intreaba-i si dc o doza mai mare de clexan il dezlipeste pe bb sau nu-l lasa sa se implanteze bine. Eu parca am citit in prospectul Clexanului ca nu tb utilizat dc ai fibrom, nu mai stiu exact unde.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput