Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 15
Creatza11 spune:
miki
sa porti sanatoasa protombinicele homozigote din picioare....te urmez si eu.
Pana una alta, azi mi-a iesit si rez la homocisteina, e 6,62, adica bine.sa nu dati cu pietre in mine dar v-as ruga care veti vrea si veti sti sa-mi explicati si mie , dar pe romaneste, legatura mthfr-ului cu homocisteina, iar mthfr homozig e mai bine sau mai rau decat heterozigot?
Tb sa iau si B12 chiar daca analiza la B12 a iesit in limite normale?
Offff.... am luat campii....ma duc la nebuni... mai fetelor eu sunt pe invers la chestle astea, adica cu cat citesc mai mult si cu cat intru mai adanc in amanunte cu atat mai mult ma pierd si ma incurc in ele. Please,
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
alla76 spune:
stefy13 hai acasa in vizita si iti faci si analizele. ca aici nu iti trebuie nici o trimitere... ok, le platesti tu dar eu zic ca nu e chiar capat de lume. imi pare rau de rezultatul la spermograma. de ce nu incerci nu naturiste? macar alea, daca nu fac bine, nici rau nu fac.
decat sa folositi un tratament care are efecte secundare atat de drastice
NicoletaB felicitari pentru sarcina. Un BB hotarat si la termen iti doresc! sanatos si mancacios
dezamagita eu zic sa stai linistita!
miki-miki doamne ajuta sa ai parte de leutul tau 
si eu beau cretisoara.deja de 2 luni. si felicitari pentru recolta! frumosi foli pt ziua 6
miki zi si noua tratamente naturiste pentru imbunatatirea spermogramei 
despre IA-ul de azi puteti citi de pe topicul Inseminare, am povestit acolo. Aglomeratie mare, oboseala (ne-am trezit la 4 sa ajungem), dar per total sunt multumita. Am facut IA-ul cu nr dublu de baietei fata de prima incercare (la prima am avut 7 mil, la a 2-a 12 mil si acum 14 mil
)
ah, si am vizitat synevo, daca tot am fost in cluj. de cel de la institutul oncologic sa va feriti...zici ca era meeting inauntru. cel de pe calea motilor e super ok. si verificand Burile si folatii am terminat luna de recoltari, ca am donat deja 14 eprubete luna asta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Valentina_D spune:
fetelor, ma bag si eu putin in seama
am doua sarcini oprite din evolutie...as putea spune trei, dar nu sunt sigura ca una nu a fost de fapt o sarcina menstruala
se spune ca dupa doua sarcini oprite din evolutie, trebuie sa te gandesti la sindromul antifosfolipidic
am 2 de ani, sotul 33, si cele doua sarcini au fost cu tatici diferiti
in 2006 mi-am facut analize mai amanuntite ca toxoplasma, listeria, ctoomegalovirus, anticorpi antifosfolipidici, toate ok
sa fie trombofilia o cauza? sau genetica ar putea fi?
mentionez ca nu cunosc probleme in familie
am dureri la ciclu, si a gandeam si la o posibila endometrioza, dar fiind foarte recenta ultima pierdere de sarcina..poate nu mai gandesc cum trebuie
daca am fost off topic, sa ma iertati va rog
incerc sa gasesc niste pareri si ma gadesc ca poate ma ajutati cu o parere
multumesc
Valentina
alla76 spune:
valentina imi pare rau sa aud de sarcinile pierdute.
nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu "sarcina menstruala" - poate ai vrut sa spui avort menstrual.
Analizele din TORCH trebuie sa le repeti, ca nu ai nici o siguranta ca daca in 2006 au fost toate ok sunt si acuma.
Cat despre trombofilie, numai analizele iti pot spune daca sa o excluzi sau nu de pe lista suspectilor. ai pe prima pagina lista cu analize. Sa te astept ca te costa undeva peste 12 milioane.
Mult succes
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Balanta merci, abia astept sa vad ce zic austriecii. Te rog mai intreaba-i si dc o doza mai mare de clexan il dezlipeste pe bb sau nu-l lasa sa se implanteze bine. Eu parca am citit in prospectul Clexanului ca nu tb utilizat dc ai fibrom, nu mai stiu exact unde. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Am notat-o si pe asta

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui alla76 valentina imi pare rau sa aud de sarcinile pierdute. nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu "sarcina menstruala" - poate ai vrut sa spui avort menstrual. Analizele din TORCH trebuie sa le repeti, ca nu ai nici o siguranta ca daca in 2006 au fost toate ok sunt si acuma. Cat despre trombofilie, numai analizele iti pot spune daca sa o excluzi sau nu de pe lista suspectilor. ai pe prima pagina lista cu analize. Sa te astept ca te costa undeva peste 12 milioane. Mult succes _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
multumesc
incerc sa le fac la medlife, am card la ei si poate maiobtin niste reduceri
cert e ca trebuiesc facute
Valentina
danny1 spune:
miki,eu am luat zmeur in sarcina penultima.poate de aia s-a fixat ffffffff bine.si a evoluat bine pana in sapt 6 cand eu trebuia sa vin cu clexane,dar n-am stiut.luam restul deja,dar nu e destul.
ma gandesc ca voi toat espuneati ca ati descoperit la eco oprirea in evoutie a bebeilor.dar la mine e altfel.la mine se declanseaza hemoragia,desi ei sunt viabili.bineiteles ca asta ii omoara pana la urma.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
fetelor,imi vine sa suspectez o lipsa a corpului galben.nimeni nu l-a vazut vreodata la mine.desi la 4-6 sapt cred ca se vedea.him,in conditiile astea lipsa progesteronului poate duce la instalarea menstruatiei care elimina sarcina,nu?

mami de
stefy13 spune:
| citat din mesajul lui miki-miki Stefy capul sus tzatzele inainte, iesi din butoi!!! si nu dispera pt ca are Miki![]() |
Miki

ti-as fi profund recunoscatoare daca m-ai ajuta cu un tratament naturist pt al meu sot. El are analizele hormonale ok si mi-e teama sa-i dau ceva hormonal si apoi sa-l dea peste cap de tot. Am facut si ecografie doppler , totul e ok , nu stim care e cauza spermogramei asa proaste . Cu 2% forme normale nu ai nici o sansa , asta e si motivul pt care noi facem fiv .Am fost la endocrinolog,la urolog, la angrolog ...nimeni nu a spus care e cauza, fiecare a prescris alt tratament.El are 32 de ani , e o fire foarte activa, face sport , am grija sa aiba o dieta sanatoasa, nu bea, dar a fumat vreo 15 ani ....abia am reusit sa-l conving sa nu mai fumeze.E destul de dificil pt noi , suntem singuri , nu am reusit sa ne gasim niste prieteni, e adevarat ca nu suntem de asa mult timp aici,doar de 1 an .... voi sunteti singurele cu care pot vorbi despre problemele nostre.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Un
si o
pt fiecareMutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
danny1 spune:
mai,miki a scos homozigotele la plimbare.![]()
le scot si eu.![]()
mami de