Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 12
alla76 spune:
fetelor, ceva noutati despre neevo? ![]()
in alta ordine de idei maine am IA3 
cum sa linistesc piticul din creieras?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
danny1 spune:
alla,succes.de linistit piticul ...nu stiu.eu am mai multi si toti tineri si nelinistiti.da ce zicea piticul tau.am citit azi,dar am uitat deja,scz.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Creatza11 spune:
alla tinem pumnii stransi, stransi foarte stransi, va asteptam la plural!!!
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
dezamagita spune:
Alla 76, multa multa bafta, tin pumnii
Danny, te rog mult sa pui rez de la fundeni, as ruga-o si pe Gabi, dar ea mai nou intra mai rar:)
Silvi81, eu m-am linistit cu testele de ovulatie, nu mai dau banii pe ele, daca ovulatia iti da batai de cap - o poti monitoriza ecografic, dar daca ai avut mucus:)
Balanta, aia cu RMN-ul nu-ti puteau spune din start ca nu se vad trompele si nodulii?!?!? Oricum, esti linistita ca nu sunt alte probleme:)
Iazminn, ai facut complexul Torch - pt a identifica vreun virus ? Complexul Torch = clamydia, rubeolla, citomegalovirus, toxoplazmoza, toate cu IgG si IgM. Eu am facut testele pt sindromul antifosfolipidic acum 1 an, tot atunci am facut si cariotipul si genele mutante ... Apoi, de la mine, am facut proteina S, C, AT III, plus anticorpii anticardiolipinici si hemoleucograma completa.
o seara buna
am facut de papa legume la cuptor
1 vanata
1 telina mica, radacina
1 dovlecel zuchini
1 ceapa
2 ardei rosii
1 cartof mare
2 morcovi
50 g mazare
tooate taiate cuburi si rondele, le-am amestecat cu sare si ulei, am presarat 1 pumn de seminte, 1 pumn de stafide si 1 pumn de capere desarate, am mai pus busuioc, am turnat 100 ml apa si la cuptor cu ele, 20 minute cu folie, 15 fara folie...miam
miki-miki spune:
Danny
esti criminala

pitici tineri si nelinistiti
.
Alla
piticul il linistesti cu metafolin, acid folic natural care in Neevo este 1mg. Am butonat netuil ieri si am gasit un acid folic in Nemtia
care ii spune Taxofit Folsaure + metafolin 800. Contine:
400mcg acid folic sintetic
416 mcg metafolin
1.9 mg B6
3.5 mcg B12
Ar tb sa iei 2/zi ca sa te apropii de doza aceea de 1mg de metafolin din Neevo iar B6 si B12 e in cantit mici si nu-i pb dc iei 2/zi. Completeze apoi cu B6 si B12 pana la dozele necesare.
I-am spus si eu sotului sa-mi aduca si impreuna cu omnibionta si B12 separat ma apropii de dozele din Neevo
Ar mai tb sa bag 1,5 mg de B1 si 1,8 mg de B2 ca sa fac cantit din Neevo , nu stiu dc voi gasi si pe acestea.
Creatza
incearca sa afli unde se face anal aia PAI1 la noi si fact XVIII si dc nu le ai nici pe astea iti poti lua cisme![]()
Mihaele
bine ai revenit! Nu te-am mai vazut de mult. Iti faci tor pachetul de trombo ereditara 2 sau numai MTHFR?
Silvi
si Dezamagita
testele acelea nu sunt bune asa ca nu va mai luati dupa ele, ecograful e cel care spune adevarul. Stiu pe cineva care spunea ca a avut TB scazuta dupa ovu si era gravi. Dc ai hipotiroidie sau inceput de tiroidie temperatura bazala nu e relevanta.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alla76 spune:
fetelor va pup !
si va multumesc pt gandul bun ! 
tot pt a-mi calma piticul am vorbit cu un prieten din state (in ideea ca are vreo prietena care se are bine cu OBG-ul ei a ii scrie prescriptie pt neevo). nu prea are pe cine dar mi-a dat o idee geniala
zice ca la canadieni e mai usor de comandat si ca am putea lua de aici cu reteta de la gine din romania
http://www.canadadrugs.com/policies/Shipping/86/
am dat linkul la shipping ca se pare ca livreaza si in majoritatea tarilor din europa
_
guzelnico spune:
Buna seara, fete dragi!

Despre Neevo nu am deocamdata nicio veste desi verific mail-ul de cateva ori pe zi iar telefonul il tin in permanenta langa mine, sa fiu pe faza.
Dar incerc, in acest timp, si alte canale de legatura: 2 depozite de medicamente (unul din Istanbul si unul din Tekirdag, o verisoara care lucreaza la reprezentanta Pfizer din TR si caut sa contactez rude/ cunostinte aflate in America.
Trebuie sa gasim o solutie, pana la urma, pt a ajunge in posesia medicamenului miraculos.
Ca doar n-o trebui sa ajungem in America dupa el. 
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
alla76 spune:
miki 

eu una o sa te stresez putin pana imi intru in mana...
ca am o tona de intrebari! una dintre ele e de unde iti iei tu metafolin? si necesarul de B-uri ti l-a dat doc? (ca tare m-as mira...)
parerea ta e ca necesarul e de fapt bine conturat in lista de ingrediente de la neevo?
of... gata te-am stresat destul.
abia astept sa dau de un hematolog pe care sa il stresez putin ![]()
_
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna seara, fete dragi! ![]() ![]() Despre Neevo nu am deocamdata nicio veste desi verific mail-ul de cateva ori pe zi iar telefonul il tin in permanenta langa mine, sa fiu pe faza. Dar incerc, in acest timp, si alte canale de legatura: 2 depozite de medicamente (unul din Istanbul si unul din Tekirdag, o verisoara care lucreaza la reprezentanta Pfizer din TR si caut sa contactez rude/ cunostinte aflate in America. Trebuie sa gasim o solutie, pana la urma, pt a ajunge in posesia medicamenului miraculos. Ca doar n-o trebui sa ajungem in America dupa el. ![]() FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
eu maine dupa ce ma intorc de la cluj ii chinui putin pe canadieni
http://www.canadadrugs.com/prescription/product/Neevo+DHA/12612/
ca cer reteta, dar tinand cont ca livreaza in europa, o reteta de la medicul nostru curant ar trebui sa ajunga.
o sa vad ce rezolv
_