Strudel cu mere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinait spune:

Hop si eu! Pana acuma am impachetat la mere, asa cum m-ati sfatuit voi...

Dar, sa stiti ca am facut si strudel si va spun si voua ca mi-a iesit taaaare bun! Gratie voua, evident! Dar nu am mai spus la nimeni din familie ca m-ati ajutat. Top secret! Am facut-o pe soacra-mea sa creada ca mi-a iesit asa de bun pentru ca sunt eu o artista la bucatarie! Asadar, v-ati dat seama ca am invitat-o pe soacra,era sa lesin de drag cand am vazut-o ce ma mai lauda!

Multumesc fetelor, sunteti minunate. Dar nu mai spun la nimeni! Din familie...

Maine incerc sa pregatesc si trandafirii (pe ascuns), ca tare minunati sunt! Daca nu-mi ies, nu o sa spun la nimeni ca am incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Allure,multumesc... puteai sa zici si tu ca numai eu(am poze faine) ca sa o oftici pe miha
glumesc desigur...ea stie asta...si nu numai atat da ea e profesoara mea cum am o dilema miha stie tot o rezolva pe mess ca sa nu ma fac de ras in public

wow ce ma bucur ca ai dat-o pe spate pe socrela crinait...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

monicutza,am facut si eu reteta ta de aluat si mi s-a parut elastica ,acum e la frigi ca tre sa stea o noapte ,miine ii fac de cap

Mergi la inceput

eu nu intotdeauna am avut rabdare sa o las pana a doua zi
dupa cateva ore deja merge facuta insa daca sta la frigider mai mult timp parca e si mai buna

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

a iest bunaaa,am facut placinta dar are gust bun ,cred ca am sa fac din ce a ramas croisante,dar sa-mi spui daca le umpli inainte sau dupa

Mergi la inceput

ideal ar fii sa le umplii dupa aceea cu o seringa speciala de umplut
dar le poti face cu ciocolata sa zicem si sa pui o bucatica de ciocolata pe fiecare triunghi...eu le-am impachetat strans si nu au curs delok

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

monicutza esti o scumpa,deci ar merge sa pun pe triunghi bucatica de cioco ,nu topita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre78 spune:

Monica, ce minunatii de prajituri am vazut io pe la tine!! o sa incerc si eu strudelul cu aluat de casa, abia astept.

Mergi la inceput