Strudel cu mere
Raspunsuri - Pagina 2
ANITA75 spune:
multumesc Monica
am o intrebare ,stie cineva sa faca aluat frantuzesc cum se gaseste in supermarket? asa sa se desfaca in fisii
mariussimiuc spune:
Anita, stie Monica!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
miha stieeeee
sub poza Asta gasesti un link de la reteta cu tot cu filmulet iese un aluat super ce poate fii folosit atat pentru croissante, placinte, strudele...e putintel de munca la el...dar merita
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
desi nu e "al meu" te astept cu mare drag
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
nu glumesc sunt doar moderator acolo n-am nici un alt merit
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet mama mia miho cum arata trandafirii...super monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
aoleeeeu...nenorocire, ce poze ai!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
aoleeeeu...nenorocire, ce poze ai!! |
Eu sau Monica?
Multumesc!
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Allure spune:
AMINDOUA! !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me