Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)
Raspunsuri - Pagina 7
Marunzika spune:
Piciulika asa cum spunea si bernix, ai sa vezi ca o sa fie TOTUL super bine
. Va asteptam cu vestile cele bune
!
bebeka, bernix, veroboda sanatate multa puiutilor si mamicilor multa putere
!
valentina un brat de flori de la noi ca tare au fost si pt voi momente grele
!
Yaia
. Cand aflam ca o sa ai un carucior roz ;)?
Yannisa Milena
24.08.2007
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Mai am putin si termin programul siam intrat sa va salut, ca de acasa nu am timp.
OFFF, in fiecare zi apare cate o problema... Piciulika, cred ca ai avuit niste emotii... (e bine ca medicii au fost profesionisti(se vede ca locuiesti in lat tara decat Romnika).Sunt sigura ca o sa fie totul bine si ca asa cum au spus si fetele, e bebe mai inimos si mai dansator. Important esa stai cumintica inca trei saptamani, sa respecti indicatiile medicului si sunt convinsa ca totul o sa fie ok.
Bernix, multumim de incurajari si Degeticai multa sanatate. Off doamne, nu mai vreau sa mai aud de copii bolnaviori.
Maruntika
Va las, ma pregatesc sa fac putina ordine pe birou ca e dezastru si apoi ma indrept cu pasi repezi spre printesa mea.
Mami de printesa Bianca Elena
cecilia L spune:
Intru sa va salut si gasesc vesti care mai decare........am citit doar ultimele pagini![]()
Piciu sper ca sunteti bine si a trecut spaima, sigur a fost doar atat, sanatate multa.
Bernix, sanatate multa micutei Ana
Valentina, nu am citit ce s-a intamplat....dar oricum sanatate si vb la sfarsitul saptamanii.
Luy, da vreu DVD si vreu si la intalnire
, vineri scap de prima inspectie si pana in decembrie trebuie sa ma refac, ce este mai placut decat o intalnire cu voi...la altceva nu am sanse
......o sa intru pe mail...parerea mea o sti parca.
Roxana, voi cum sunteti, ati scapat?
Papanash, ce face Adi?
Am pus intrebari, dar sper sa apuc sa si citesc ce-mi raspundeti
..daca dispar in ceata, vineri sa-mi tineti pumnii, sa iasa totul bine...

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Marunzika spune:
Energia m-a trezit azi cu noaptea-n cap si a zis ca vrea pipi si apoi "alle-alle nana", adica s-a terminat cu somnul. A fot insa foarte cuminte si a invatat azi pe C-ola, F-anafara, J-ohn, N-ico, R-obi, V-icky si X-ylofon.
A mancat bine la pranz
, am descoperit cum o fac sa manance: inversam rolurile, ma hraneste ea si pe mine, asa ca vreau sau nu mananc si eu
, desi azi ma gandisem sa bag macar 1x/zi Almased. Dar daca asa mananca ea.....
Joi am dus proba la scaun, insa pana azi nu era venit raspunsul. Sper sa fie ok!
Si, de ceva vreme tuseste noaptea, nu mult dar pe noi fiecare mic episod ne sperie si ne e frica de-o bonsita. I-am dat Imunogrip si vad ca pana acum nu a pescuit nici o raceala, sper sa ramana asa. Si suntem pe cortizon inhlat incepand cu 01.10.2009 pana in 31.03.2010, deci 6 luni, desi a inhalat 2 in primavara.
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika desi azi ma gandisem sa bag macar 1x/zi Almased. |
Daaaa.. chiar ma gandeam cand ti-am vazut pozele de la mare ca ar trebui sa treci la Almased
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Daaaa.. chiar ma gandeam cand ti-am vazut pozele de la mare ca ar trebui sa treci la Almased ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pai au trecut 2 luni de cand au fost facute pozele la mare

Yannisa Milena
24.08.2007
diwana spune:
Dragele mele, cu intarziere (evident) urez La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor din ultima perioada. MUUUUUUUULTA sanatate tuturor! 

De citit am citit tot, dar nu ma pretez la vreun extemporal ![]()
Picia draga, sper ca ai primit deja rezultatele. Mi-a stat inima in loc, ma impingea sa citesc mai repede sa vad care e problema, si in acelasi timp nici nu indrazneam s-o fac, (in caz de cine stie ce ... brrrr). Bietii de voi prin ce emotii ati trecut
Asa cum spun si fetele TOTUL va fi bine. Il pup pe micutul iubitor de samba (si de doctorite
)
Erina, ma pregatesc din ziua in care ai anuntat ce e Bebedoi sa te felicit (si pe tati super fericit) dar nivicum nu am apucat. O fac acum
Are si un nume frumos. Numa sa nu faci si tu ca mine: toata lumea stia ca il cheama Bogdan si cand colo cu 2 saptamani inainte de nastere m-am razgandit si i-am schimbat numele in Rares, si aproape toti il strigau Bogdan din inertie, le-a luat ceva sa se obisnuiasca cu noul nume
Sanatate bolnaviorilor
Rares a cazut azi pe spate de pe bancheta din bucatarie si a dat cu ceafa de gresie. A facut un cucui de toata frumusetea
. N-am vazut nimic ingrijorator pana in momentul in care s-a culcat, dar stiu ca urmarile pot sa apara si mai tarziu, si dupa cateva saptamani.
Si sunt convinsa ca n-a invatat nimic din asta. Chiar inainte de cazatura i-am strigat sa stea ca va cadea, am apucat numai sa-l ating usor pe bluza, nu am reusit sa-l si tin sa nu cada. Cel mai des s-a lovit la cap.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
babylina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sanatate multa, sper sa fi scapat de boli, ca ati avut cateva...si el nu merge in colectivitate, asa-i? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
NU , nu merge in colectivitate. Din pacate noi faceam o mare prostie si il luam cu noi la magazin. Acum nu mai ies cu el decat afara si nici afara nu am fost in ultimul timp. Dau lista de piata si asta e.
Gabriela77 spune:
Eu sint cu pumnii stransi pt Picia mea draga! Te asteptam cu vesti bune!!!
Babylina, si noi o luam pe Sara peste tot, inclusiv magazine, malluri, ar fi culmea sa o tinem izolata! Sanatate multa va dorim!
Diwana, dragul de Rares, cum s-a capsat el...Pupici la cucuiat!
Fug si eu spre casa, e deja noapte afara..of, of....
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
bikmaria spune:
nici o veste de la Picea? draguto iti tin pumni stransi si te astept cu vesti bune
LUY si noi vrem DVD si contribuim si la suma care mai trebuie stransa sa ajungi cu cheltuielile pe zero