Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (346)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Si eu astept vesti de la Piciulika. Sabina te rugam daca afli ceva spune-ne si noua!
Sunt cu gindul alaturi de ea!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, astept si eu vesti de la Piciulika draga , Doamne ajuta !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Miaunici, n-ai activat PM si nici adresa de mail nu ai in profil, asa ca n-am avut cum sa pun link spre montaj.
Prin urmare, uite-l www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9a0de382ba23c5363f641b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Inca la birou, sper sa rup usa in juma de ora.

Piciulika, tare m-a ingrijiorat mesajul tau. Sper din tot sufletul ca totul este bine. tare Asteptam cu sufletul la gura vestile, spune-ne ca este bine.

Alina, cred si eu ca te-ai speriat, si eu imi fac mereu griji sa nu ii pierd, mai ales pe Alex care fuge peste tot. Bine ca l-ai gasit, cred ca afost o lectie si pentru el.

Bebeka, daca aveti o alta solutie decat cresa cred ca e mai bine sa faceti pauza mai lunga.

Babylina, multa sanatate puiului.

Cecilia, noi suntem bine multumim, sper ca am scapat. Deocamdata probabil.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Yaia, Marunzika
Luy, nu am apucat sa-ti multumesc inca pentru felicitare si poster. Este o idée minunata sa ne vedem in saptamanile ce urmeaza impreuna cu picii. Ramane sa vorbim.
Babylina, sanatate multa lui Bodi, sper ca toate problemele voastre sa se fi rezolvat acum.
Bernix, sanatate multa lui Venus de Romania.
Slippers, mai spui de mine ca sunt puternica dar tu?! Tocmai ai povestit cum ai crezut in tine si cat de puternica ai fost ca sa dai nastere unui veverite adorabile! Sper ca te simti mai bine acum!
Bernix, sa te auda Cel de Sus.Ca orice parinte imi doresc pentru puiul meu tot binele din lume si sa se realizeze in viata. Sa stii ca desi era mititica cand am operat-o nu a uitat nimic de atunci, iar eu am avut ce invata de la ea. Nu s-a plans deloc de dureri, desi avea dureri si inca mari, cerea doar sa vina doamna sa-i faca “camantu”. Cat era de mica repeta oricui era dispus sa o asculte, ca domana doctor i-a facut cic-cic la manuta si a adormit-o ca sa ii scoata piatra rea care, ii crestea in burtica. Eram ca imparatul din poveste, imi venea sa rad si sa plang.
Marunzika, cool Energia
Diwana, pupam pe nazdravanul Rares ca treaca repede vanataia. Eu sunt patita cu Alex de vreo cateva ori. Recomandarea de la spital 2-3 zile nurofen pentru dureri(adecvat varstei lui), daca este cazul si urmarit atent. Daca Doamne fereste apar tulburari de mers, de vedere, stare de somnolenta sau varsaturi, imediat la spital. Dar sunt sigura ca nu a fost decat o sperietura si ca totul este bine acum.

Sunt si eu alaturi de Piciu , cu gandul! Draga noastra te asteptam cu vesti si tinem pumni stansi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Bernixule drag, multumesc pt gandurile bune !
Ce are Degetica,aprins si ea o viroza ? Multa sanatate !

Luy, ajung la tine maine-poimaine, cu siguranta. Ma bag si eu la acoperirea deficitului.

Valentina, vreau sa-ti trimit PM acum, sper sa nu pice site-ul iar.

Danuta, ce mai faceti ?

Marunzika,mi-e draga tare Energia si mamica ei frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Multumim frumos.
Si Bogdan are obiceiul sa coboare de pe tricicleta o ia la fuga de langa mine. Uneori e asa de rapid ca pana reusesc sa las tricicleta trebuie sa fug dupa el. Frica mea nu e ca se pierde ci ca se duce in strada in fata masinii. La noi in jurul blocului sunt numai strazi circulate si se circula cu viteza. Cateodata imi vine sa ii pun bretelele alea de cand invatat sa mearga, ca sa fiu sigura ca nu o ia la goana. Am vazut pe undeva , daca nu chiar pe aici, bratarusele alea care se pun la mana cu numele si nr de telefon al parintilor.
Piciulika ne gandim la tine si asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

cand am ajuns acasa nu era curent electric in bloc,era bezna si nici liftul-evident, nu functiona.
asa ca eu si Adi am urcat pe scari 8 etaje,la lumina telefonului.
am ajuns in casa si am aprins lumanari peste tot, juma' de ora a cantat 'multi ani traiasca ' si 'happy birthday to you', la inceput nu m-am prins, dar cand a incerca sa sufle in lumanari am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Din ce in ce mai multe voci spun ca trebuie sa mancam mai multe fructede sezon de ale noastre. De cand eram insarcinata am ramas cu obiceiul sa aflu ce contine mancarea pe care mananc. Uitati ce am gasit despre gutuie.

http://www.pravaliata.ro/gutuia.htm

Mergi la inceput

si noi l=am pierdut o data in magazin decathlon, in militari. parca a stat timpul in loc, nu mai respiram,nu mai gandeam....era bagat intre biciclete la stand,super-mega incantat

Mergi la inceput